MONSTRUOZNO UBISTVO SRBINA Monstrum ga izbo i odrao mu kožu, odsekao mu čak i penis!
Printskrin

 

Kan Ksuan Fam (40), koji je optužen da je 8. januara 2019. godine u Sidneju, u Australiji, nožem iskasapio Srbina Gorana Stevanovića, a potom njegovo telo raskomadao i odsekao mu polni organ, pred Vrhovnim sudom u Novom Južnom Velsu osuđen je na 30 godina i sedam meseci robije.

Kako su preneli lokalni mediji, nakon što su članovi Stevanovićeve porodice pred sudom rekli da ne mogu da održe pogrebni obred jer je njegovo telo raskomadano, Fam nije pokazao pokajanje i negirao je krivicu, objašnjavajući da je zločin počinio iz samoodbrane.

Međutim, sudija Helen Vilson ga je ipak proglasila krivim, nakon čega mu je ukazala da je svojim postupcima žrtvi uskratio dostojanstvo u smrti.

- Kasnije je tražio da bude proglašen krivim za nenamerno ubistvo, rekavši da je u tom trenutku bio paranoičan - navode lokalni mediji.

Zločin se, podsetimo, dogodio kada je Stevanović otišao u Famov dom u Sidneju, navodno da kupi metamfetamin. Kejt Ani Lojd, partnerka osuđenog za ubistvo, tog dana bila je u istom stanu. Nakon izvesnog vremena, Fam je uzeo kuhinjski nož i zario ga u leđa Stevanoviću, koji je potom pokušao da pobegne. Međutim, primio je još tri uboda u telo, koji su bili naneseni tolikom snagom da se sečivo slomilo.

MONSTRUOZNO UBISTVO SRBINA Monstrum ga izbo i odrao mu kožu, odsekao mu čak i penis!

Printskrin

Ubica Srbina, Gorana Stevanovića

 

- Posle ubistva, koža sa tela srpskog državljanina je odrana, a njegov leš je unakažen i raskomadan. Sud je dokazao da je Fan uklonio i tetovažu sa tela kako bi sprečio da ga policija identifikuje. Takođe, iz nepoznatog razloga, on je žrtvi odsekao i polni organ, a telo je nastavio da seče tokom narednih dana - navodi izvor tamošnjih medija.

Ubistvo je otkriveno kada je Famova majka otišla u njegov stan i telo Srbina zatekla u kadi.

Pred sudom u Novom Južnom Velsu govorio je i Stevanovićev otac, koji je rekao da porodica neće moći da opere njegovo telo i obavi ostale pravoslavne obrede jer je ono usitnjeno.

- Sveštenici su morali da izgovaraju posebne molitve zbog prirode njegove smrti - pišu sidnejski mediji.

Osuđena zbog pomaganja u zločinu

Kejt Ani Lojd, partnerka osuđenog ubice, prošle godine je osuđena na pet godina i tri meseca zatvora zbog pomaganja u zločinu. Ona će, kako su preneli australijski mediji, imati pravo na uslovni otpust nakon što odsluži tri godine i šest meseci kazne.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gorica

17.05.2021 19:23

To dvoje koji su ubili Srbina treba pobiti odmah posto izadju iz zatvora.