horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Vaše polje saradnje sa inostranstvom, putovanja i stručnog usavršavanja maksimalno se aktivira u ovom periodu. To vam otvara novu perspektivu na poslovnom planu. Moguć je početak nove poslovne saradnje ili rad na novom projektu. Oprezno s dokumentima.

Ljubav: Negativan aspekt u vašem polju emotivnih odnosa ukazuje na napetost između vas i partnera. Sve ono što se nakupljalo između vas, što je prećutkivano, može da kulminira u vidu konflikta. Ne odlažite razgovor, ali sa jasnim očekivanjima. Ukoliko ne pronađete kompromis, sledi razlaz.

Zdravlje: Solidno.
Bik

Bik

Posao: Merkur, koji upravlja vašim poljem finansija, nalazi se u retrogradnom hodu. To može u velikoj meri da uspori tempo vašeg poslovanja. Razlog mogu biti kašnjenja nekih uplata, neophodnih za dalji razvoj poslovanja. Oprez u rukovanju novcem i prilikom potpisivanja ugovora.

Ljubav: Prisutna je pozitivna energija između vas i partnera. Pa ipak, zbog negativnih aspekata vaš odnos s partnerom može prolaziti kroz drugu vrstu, ali pritajene krize poverenja.

Zdravlje: Izbegavajte sada zadimljene prostorije, vremenske prilike vam dozvoljavaju da više boravite u otvorenom prostoru.
Blizanci

Blizanci

Posao: Merkur posebno utiče na vaše poslovanje i finansijsku situaciju. U tom smislu, budite oprezni u pogledu sklapanja nove saradnje i dobro preispitajte prethodno poslovanje novih saradnika, i to posebno onih iz inostranstva. Pažljivo sa rizičnim investicijama.

Ljubav: U najavi je jedan duži period u okviru kojeg će vam se ukazati brojne prilike za pronalazak srodne duše. Početak nove ljubavne veze. Ukoliko ste u vezi, u prvi plan sada može izbiti neki stari problem, koji vas je mučio, a o kojem niste imali priliku da razgovarate.

Zdravlje: Muče vas sinusi.
Rak

Rak

Posao: U vašem polju poslovanja i privatnog biznisa se odigravaju bitna dešavanja i premešta se poslovna scena na ove oblasti. Pred velikim izazovima će se naći Rakovi koji se bave uslužnim delatnostima. Moguće je proširenje poslovne saradnje, ali neka stara saradnja ili ugovor može biti raskinut.

Ljubav: Dopada vam se jedna osoba koju poznajete preko posla. Neodoljiva privlačnost između vas dovodi vas u iskušenje da uđete u tajnu vezu, jer ta osoba nije slobodna. Rakovi koji su u vezi ulaze u period stabilizacije odnosa.

Zdravlje: Probavne smetnje.
Lav

Lav

Posao: Oprez u upravljanju novcem u ovom periodu! Što znači da vam u jednom trenutku upravo nedovoljna finansijka sredstva mogu stvoriti zastoj u dinamici poslovanja.

Ljubav: Veliki broj planeta u polju prave ljubavi najavljuje buran ljubavni period. Moguća je dilema koja osoba je za vas ona prava, jer postoji mogućnost da vam se dopadnu dve osobe. Lavovi koji su u vezi planiraju formalizaciju odnosa.

Zdravlje: Neophodna je promena načina ishrane. Problem sa holesterolom.
Devica

Devica

Posao: Glavni izazov ovog perioda može biti saradnja sa nekim poslovnim saradnicima. Postoji čak mogućnost raskida jedne duže poslovne saradnje. Finansijska situacija može biti nestabilna, mogući su usponi i padovi, pa je neophodno da pažljivo upravljate novcem.

Ljubav: Astrološka scena se premešta na vaš odnos s partnerom i sa vašim ukućanima. Tu vas čekaju najveća iskušenja i na momente se možete osećati neshvaćenim. Ključ uspeha je da rešite neki stari problem koji može kulminirati.

Zdravlje: Smanjite unos alkoholnih i gaziranih pića. Takođe i brze hrane.
Vaga

Vaga

Posao: Najvažniji zadatak u ovom periodu je da prevaziđete komplikovane odnose sa saradnicima i nadređenima. Između vas se nakupilo neke nepravde i vašeg prećutkivanja i sada to može kulminirati. Važno je da maksimalno primenite diplomatski takt.

Ljubav: Slobodne Vage tokom ovog perioda mogu upoznati svoju srodnu dušu. Zanimljivo je to da vas očekuje ljubavna veza sa osobom koja može biti drugačijeg kulturnog porekla, koju možete upoznati na putovanju ili preko posla. Vage koje su u vezi mogu polaziti kroz krizu poverenja.

Zdravlje: Variranje pritiska.
Škorpija

Škorpija

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju finansija stavlja akcenat na tu sferu. Pred vama se nalazi period prosperiteta, pa je moguć početak poslovne saradnje sa inostranstvom, kao i proširenje kruga saradnika. Bez obzira na početne probleme, sledi vam uspeh.

Ljubav: Obnavljanje komunikacije sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti može biti glavna tema ovog perioda. Možda ćete se za momenat naći u dilemi, ali uskoro je moguće i obnavljanje veze. Škorpije koje su u vezi prolaze kroz turbulentan period.

Zdravlje: Pad imuniteta.
Strelac

Strelac

Posao: Vi ste glavni akter na astrološkoj pozornici u ovom periodu. To vam donosi mogućnost prosperiteta i krupnih poslovnih odluka sa dalekosežnim značajem. Pa ipak, moguć je takođe konflikt različitih mišljenja sa saradnicima ili nadređenima.

Ljubav: Očekuje vas period krize u odnosu s partnerom. Negativna energija može se ispoljiti u vidu ljubomore. U tom smislu, moguće su ljubomorne scene. Biće neophodno da to otvorenim razgovorom prevaziđete.

Zdravlje: Problem sa zubima je već neko vreme naglašen, a sada je dostigao kulminaciju. Neophodan je hitan odlazak kod stomatologa.
Jarac

Jarac

Posao: Ovaj period vam donosi izazov u pogledu nepredviđenih okolnosti u sferi platnog prometa. To može da bude izvor zastoja u obavljanju poslovnih zadataka. Veliki broj planeta u vašem polju tajni ukazuje na to da se čuvate manipulacija i spletaka.

Ljubav: Negativni aspekt može posebno da utiče na vaš emotivni plan. Energija tog aspekta unosi nemir između vas i partnera i može da aktivira neki stari problem ili nešto što ste oboje dugo prećutkivali. Moguće su radikalne odluke.

Zdravlje: Problem sa zglobovima je već naglašen neko vreme. Uradite neophodne analize, naročito onu za mokraćnu kiselinu.
Vodolija

Vodolija

Posao: Glavni izazov ovog perioda za vas je da prevaziđete razlike u stavovima između vas i vaših nadređenih, kao i saradnika. Veoma je važno da zadržite diplomatski nastup i da sačekate bolji trenutak da se izborite za bolje radne uslove. Vaše poslovanje sa inostranstvom može biti u kratkotrajnom zastoju.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz fazu iskušenja. Možete da se osetiti neshvaćenim, pa je neophodno da o svemu otvoreno porazgovarate s partnerom. U suprotnom, moglo bi da dođe do otuđenja. Slobodne Vodolije očekuje početak ljubavne veze sa osobom koju poznaju preko posla.

Zdravlje: Pad imuniteta.
Ribe

Ribe

Posao: Osećaj energije i borbenosti donosi vam inicijativu i odlučnost u preduzimanju daljih poslovnih koraka. Pa ipak, ovaj period donosi vam izazov u smislu prevazilaženja različitih mišljenja između vas i novih poslovnih partnera. Oprez prilikom sklapanja ugovora.

Ljubav: Budući da Merkur upravlja vašim poljem emotivnih odnosa, tako i vaša komunikacija s partnerom može biti problematična, u smislu starog problema, a to ćete morati ovog puta da rešite.

Zdravlje: Problemi sa sinusima. Planirajte odlazak na more, što vam može pomoći u oporavku.