horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Ovaj period omogućiće vam da završite rad na nekom dugoročnom projektu. Poseban uspeh vas očekuje ukoliko se bavite marketingom, trgovinom ili nekretninama. Glavni izazov predstavljaće vaša komunikacija sa saradnicima, jer postoji mogućnost da neko od njih bude nedobronameran.

Ljubav: Vašu ljubavnu scenu obeležava mogućnost obnavljanja komunikacije sa nekom osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Ukoliko ste već u vezi, postoji mogućnost da se ponovo pojavi neki stari problem.Neophodan je otvoren razgovor.

Zdravlje: Nervozni ste i napeti, a razlog tome leži u...?
Bik

Bik

Posao: Planetarni aspekti ukazuju na probleme u okviru komunikacije na poslu. To će zahtevati dodatna prilagođavanja i promene u vašem timu saradnika. Finansijska situacija može prolaziti kroz uspone i padove, pa je neophodan oprez.

Ljubav: Vaše raspoloženje ima jak uticaj da vaš ljubavni plan. Ono može da najavi obnavljanje veze iz prošlosti ili ponovnu pojavu nekog problema između vas i partnera čije ste rešenje dugo odlagali. Za vreme ovakvih uticaja, neophodno je da se tim problemom pozabavite zajedno.

Zdravlje: Da li zaista mislite da možete da ostanete vitki nakon obilnih obroka?!
Blizanci

Blizanci

Posao: Sve ukazuje na jednu novu etapu u vašoj karijeri. Postoji velika mogućnost da budete unapređeni ili da se pojavi nova poslovna prilika koja može imati veze i sa inostranstvom. Iskoristite ovaj period da značajno unapredite svoju finansijsku situaciju.

Ljubav: Ovaj period stavlja vas pred iskušenje da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Pa ipak, budite oprezni jer postoji mogućnost da budete otkriveni. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Strelca.

Zdravlje: Pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina i minerala.
Rak

Rak

Posao: Poseban uspeh očekuje one Rakove koji se bave privatnim biznisom. Važno je da u ovom periodu što više primenite svoje originalne ideje i sprovedete neophodne promene u načinu poslovanja. To će vas u velikoj meri učiniti konkurentnim i izbaciti daleko ispred konkurencije.

Ljubav: Slobodni Rakovi nalaze se u veoma važno u periodu. Postoji velika mogućnost da započnete vezu sa osobom koja vam se već dugo dopada. Rakovi koji se nalaze u vezi, prolaze kroz fazu stabilizacije i daljeg zbližavanja.

Zdravlje: Prehlada. Oblačite se slojevito, uzimajte tople napitke.
Lav

Lav

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu sastoji se u reorganizaciji vašeg poslovanja. Biće neophodno da sprovedete promene u timu zaposlenih i da udaljite neke saradnike koji su se pokazali kao nepouzdani. Očekuju vas češća putovanja i uspeh kroz saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Ovaj period donosi vam mnogo iskušenja u odnosu sa partnerom. Neki stari problem može se pojaviti, ali ovoga puta u ekstremnijem vidu. Situacija zahteva da zajedno sa partnerom rešite taj problem da ne bi došlo do daljeg otuđenja.

Zdravlje: Više se odmarajte. Isplanirajte odmor odlaskom na neku udaljenu destinaciju.
Devica

Devica

Posao: Ovaj dan pruža vam mogućnost da napravite veliki korak napred u karijeri. Pred vama se otvara nova perspektiva. To može biti u vezi sa unapređenjem u okviru firme gde radite ili kroz novu poslovnu ponudu koja dolazi iz inostranstva.

Ljubav: Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Raka ili Riba. Ukoliko ste u vezi, puni ste planova o zajedničkoj budućnosti sa partnerom. Razmišljate o formiranju porodice. Ovaj period je idealan da kreirate vašu zajedničku budućnost.

Zdravlje: Očigledno da vam ne odgovara masna, začinjena hrana, promenite način ishrane.
Vaga

Vaga

Posao: Ovaj period može da vam donese nezadovoljstvo postojećim radnim mestom. Vaš odnos sa nadređenima može da se kreće silaznom putanjom. Razmišljate o promeni posla, i sada je pravi trenutak da potražite novu, bolju priliku. Pred vama se ukazuje šansa za unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Odnos sa partnerom prolazi kroz turbulentnu fazu. Partner se ponaša nedosledno i vi više ne znate šta da mislite o njemu i kuda vodi vaša veza. Najbolje bi bilo da o tome otvoreno porazgovarate sa partnerom.

Zdravlje: Problemi sa očnim pritiskom. Posavetujte se sa oftalmologom.
Škorpija

Škorpija

Posao: Ovaj period protekao je u znaku burne dinamike na poslovnom planu. Veliki broj planeta u vašem znaku doprineo je tome da povučete važne poslovne poteze. Pruža vam se prilika da završite jedno i započnete drugo poglavlje u karijeri. Očekuje vas značajno unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu ljubavnu vezu. Postoji takođe velika mogućnost da se u vaš život vrati neka osoba iz vaše prošlosti. Uprkos tome što u vezi sa tom osobom postoje neke dileme, teško da ćete odoleti tom iskušenju.

Zdravlje: Prijaju vam šetnje i odlasci na neka veća društvena okupljanja.
Strelac

Strelac

Posao: Vaša poslovna situacija je prilično nestabilna. Uprkos tome, uspevate da izvučete maksimum iz trenutnog spleta okolnosti. Očekuje vas važna poslovna saradnja sa nekim prijateljima ili može doći do obnavljanja neke stare poslovne saradnje. U svakom slučaju, pravi poslovni potez može vam doneti finansijski dobitak

Ljubav: Možete se osetiti neshvaćenim od strane vama bliskih ljudi, bilo da je reč o partneru ili članovima vaše porodice. Neko od vas moraće da popusti. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom u znaku Blizanaca ili Vodolije.

Zdravlje: Poteškoće sa disanjem.
Jarac

Jarac

Posao: Sad je pravi trenutak da realizujete neke vaše veoma originalne ideje i da započnete privatan biznis. Jarčevi koji su zaposleni u firmi prolaze kroz fazu reorganizacije poslovanja, a to može dovesti do promene u timu saradnika, kao i u timu rukovodilaca. Postoji mogućnost unapređenja.

Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju zanimljivu u znaku Raka ili Device, a do susreta može doći preko prijatelja. S druge strane, postoji velika mogućnost da dođe do obnavijanja komunikacije sa osobom koja vam je nekada mnogo značila.

Zdravlje: Odlično se osećate.
Vodolija

Vodolija

Posao: Nalazite se u periodu višestrukih poslovnih opcija. Sve to doprinosi osećaju prekretnice u karijeri. Veliki broj planeta u vašem polju karijere doneo vam je burna dešavanja, tako da je postojala velika mogućnost dileme. Najbolja ponuda može vam doći kroz neku stranu kompaniju ili saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Partnerovo ponašanje deluje tako što zaoštrava suprotne stavove između vas. Upravo zbog toga vaš odnos prolazi kroz krizu i vi se nalazite na ljubavnoj prekretnici. Jednom rečju, ili će se veza popraviti ili ćete raskinuti.

Zdravlje: Loša cirkulacija.
Ribe

Ribe

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu predstavlja savršena organizacija u načinu poslovanja. Verovatno ste prihvatili da radite dva posla odjednom ili radna dva projekta istovremeno. To vam može stvoriti probleme u ispunjavanju zadatog roka, a problem će te prevazići okupljanjem pravog tima saradnika. Uspeh očekuje Ribe koje se bave kreativnim delatnostima.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ulazi u mirnije vode. Jedini problem u ovom periodu može biti to što mu ne posvećujete dovoljno vremena. Upravo zbog toga planirate neko zajedničko putovanje koje može doprineti daljoj harmonizaciji vašeg odnosa.

Zdravlje: Solidno.