horoskop

Ovan

Ovan

Posao

Nije loša vaša ideja, ukoliko možete da se skoncentrišete na konkretna dešavanja na trenutnoj poziciji, koju protežirate.
Ljubav

Niste još uvek zadovoljni sa partnerom u potpunoti. Osećate da treba određeno štimanje kroz vreme.

Zdravlje

Budite opušteniji.
Bik

Bik

Posao
Vaša poslovna strana može da bude zadovoljavajuća u onoj meri u kojoj ste vi suštinski zadovoljni svojim poslom, koji obavljate.

Ljubav

Uželeli ste se osobe, koja je daleko od vas. Konstantno mislite na nju i ne morate da se osvrćete za nečim što je bilo.

Zdravlje

Grlo vam je slaba tačka.
Blizanci

Blizanci

Posao

Možda ste se isuviše oslonili na druge ljude pa uviđate i jako brzo manjkavosti svog rada. Budite korektni i na vreme upozorite saradnike na eventualne probleme.

Ljubav

Volite igre zavođenja i slobodno se upuštate u avanturu, ovaj put. Morate da budete dovoljno oprezni.

Zdravlje

Solidno ovaj put.
Rak

Rak

Posao

Timski rad vam je najvažniji, a na čelu je osoba, koja ume da bude lider. Važna je dobra sinteza u vašoj poslovnoj priči kao i to da niko ne štrči u radu.

Ljubav

Vaše namere su iskrene i nemate pravo da rešavate samostalno svoje emotivne dileme ,koliko se uviđa mnogo bolja emotivna slika za neko vreme.

Zdravlje

Ne prija vam trenutna terapija.
Lav

Lav

Posao

Ponekad se ne kontrolišete u svom nastupu, koji je protežiran nametanjem svoje volje drugoj strani. Saradnici žele fer borbu.

Ljubav

Bićete skoncentrisani za nešto bolju ljubavnu soluciju i nemate nameru da se otvarate pred nepoznatim osobama. Iz prikrajka sve rešavate. Imate jaku intuiciju.

Zdravlje

Srčana aritmija.
Devica

Devica

Posao

Morate da budete obavešteni o svemu šta se radi trenutno u vašem okruženju. Isuviše ste lagano shvatili svoje poslovne aktivnosti.

Ljubav

Volećete mnogo boljeg partnera, ali se ovde uviđa da ostajete sa nekim od ranije. Možete imati utisak da živite melodramu.

Zdravlje

Pojačan kašalj.
Vaga

Vaga

Posao

Imate odlične poslovne ideje za nešto kasnije. Sačekajte nove momente u kojima doslovno možete da ubirete odlične plodove svog rada.

Ljubav

Isuviše ste dali svom partneru, ali on to nije umeo da ceni. Ostanite dovoljno prijateljski raspoloženi i sa merom objasnite da je bolje da se raziđete.

Zdravlje

Nemate veće probleme, trenutno.
Škorpija

Škorpija

Posao

Ukoliko ste od onih koji ubiru kamatu, nadajte se jačem finansijskom prilivu ovaj put, jer berza ume da vas iznenadi zasigurno.

Ljubav

Ostajete prijateljski raspoloženi za svoje okruženje a partnera ne zaobilazite već se intenzivno družite i pojačavate komunikaciju.

Zdravlje

Preosetljivi ste na pojedinu hranu.
Strelac

Strelac

Posao

Bićete dovoljno okrenuti polju inostranstva, ali ne u onoj meri u kojoj ste sami hteli. Bićete u odličnom raspoloženju, pa se ovde može uvideti i nešto bolja poslovna prilika, kada određeni problemi prođu.

Ljubav

Volite da izlazite. Imate naglašeno polje emocija i želite partnera pored sebe u većoj meri. Neko vam se otvoreno udvara.

Zdravlje

Povišen krvni pritisak.
Jarac

Jarac

Posao

Imate petlju, ali vam se sugeriše da ne ulazite u raspravu sa svojim nadređenima koliko se od vas očekuje da budete pristojni i istrajni.

Ljubav

Isuviše ste iskreni ali i pasivni kada je emotivno polje u pitanju. Ne zaboravite da sve zavisi od vas kao i mnogo bolja prilika u narednom periodu.

Zdravlje

Posetite fitnes centar.
Vodolija

Vodolija

Posao

Imate odlične ideje za svoj rad, ali ima jedna mala digresija gde možete naići na negativne komentare. Budite istrajniji od neprijatelja.

Ljubav

Ne smete da se udaljavate od onih koji vas vole. Ne pokazujete dovoljno jak stav za mnogo toga, ali zasigurno ste od onih, koji ne zaslužuju da se nađu sami.

Zdravlje

Čuvajte se nazeba.
Ribe

Ribe

Posao

Možda ste spremni na veći poslovni poduhvat, ali zasigurno se oseća malo zastoj zbog papirologije i nemogućnosti naplate dugova od ranije.

Ljubav

Skoncentrišite se na bitne detalje i ne pokušavajte nekoga od ranije da dezavuišete svojim pričama. Ukoliko je to jedna Škorpija budite iskreniji.

Zdravlje

Savetuje se jedan sistematski pregled.