horoskop

Ovan

Ovan

OVAN
Posao: Vaše planete u poljima karijere donose vam borbu novog i starog. To vam donosi veliki preokret u načinu na koji ste do sada poslovali.

Ljubav: Vi ne trpite nedefinisane odnose, pa ćete ovaj vikend provesti u nastojanju da definišete svoj odnos sa partnerom i da zajedno analizirate kuda vaša veza zapravo vodi. Kompromisnih rešenja neće biti.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.
Bik

Bik

Posao: Unapređenje finansijske situacije predstavlja dominantnu temu. Imate mnogo razloga da budete zadovoljni.

Ljubav: Ljubavna situacija je zadovoljavajuća, a vaš odnos sa partnerom ispunjen je posebnom harmonijom. Slobodni Bikovi, u ovom periodu, mogu da sretnu fatalno privlačnu osobu sa kojom je moguće mnogo više od avanture.

Zdravlje: Osetljivost grla.
Blizanci

Blizanci

Posao: Pravite rekapitulaciju prethodne nedelje i imate mnogo razloga da budete zadovoljni. Rad na novom poslovnom projektu ili prelazak na novo radno mesto predstavljaju dominantne teme.
Ljubav: Vašu pažnju može da privuče zanimljiva osoba u znaku Vodolije. Bogat društveni život, učiniće dan zabavnim za sve Blizance.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.
Rak

Rak

Posao: Ovaj dan postavlja vas pred krupne odluke. Ukoliko ste pokrenuli privatan biznis, početni uspeh nije vas obuzeo, nego nastojite i dalje da novim mudrim poslovnim potezima pobedite konkurenciju.

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom kraćem putovanju ili preko posla. Rakovi koji su u braku, mogu prolaziti kroz krizu.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.
Lav

Lav

Posao: Tranzit određenih planeta kroz vaše polje karijere, povremeno može da vam donese atmosferu neizvesnosti i potrebu da improvizujete poslovna rešenja.

Ljubav: Ljubavni plan okružuje pomalo tajanstvena atmosfera. Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu. U vaš život može da uđe neodoljivo privlačna osoba. Razmislite o tome!

Zdravlje: Problem sa vratnim delom kičme.
Devica

Devica

Posao: Ukoliko želite da pređete na novo radno mesto, verovatno postoji potreba za profesionalnim usavršavanjem.

Ljubav: Vreme je da rešite neki stari problem koji se s vremena na vreme pojavljuje između vas i partnera. Slobodne Device mogu da započnu novu vezu sa osobom koja im se odavno dopada. Naravno, potrebno je da pružite neki nagoveštaj.

Zdravlje: Imate dobar apetit, ne preterujte!
Vaga

Vaga

Posao: Međutim, može doći do pojave prepreka u vidu zastoja u nekoj isplati. Ali, može doprineti rešenju nekog starog pravnog problema.

Ljubav: Vage koje su u vezi obuzima neka ljubomora, a i same mogu biti izložene ljubomori od strane partnera. Vaše polje ljubavnih avantura veoma je aktivirano, pa vam to može doneti brojne prilike za flert.

Zdravlje: Sklonost povredama.
Škorpija

Škorpija

Posao: Rešenje nekih starih pravnih pitanja može obeležiti ovaj period, a upravo to će vam omogućiti da nastavite sa poslovanjem.

Ljubav: Izuzetno dinamičan period na ljubavnom planu očekuje Škorpije. Slobodnim Škorpijama može da se pojavi sudbinska ljubav. Škorpije koje su u vezi mogu da prolaze kroz period krize, pa su moguće i ljubomorne scene.

Zdravlje: Problem sa zubima.
Strelac

Strelac

Posao: Strelčevi u ovom periodu moraju prilagoditi svoj dosadašnji način poslovanja. Ušli ste u period nestabilnosti i neizvesnosti, tako da ćete često morati da improvizujete poslovna rešenja.

Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu upravo preko posla. Postoji mogućnost da se zbližite s prijateljem.

Zdravlje: Moguća je reuma, neophodno je konsultovanje sa specijalistom.
Jarac

Jarac

Posao: Jarčeve očekuje nov poslovni početak. Postoji velika mogućnost da budu unapređeni na višu funkciju što i zaslužuju postignutim rezultatima. Ako vodite privatan biznis, uvedite neke novine.

Ljubav: Ukoliko postoji nedefinisan odnos, vi ćete se potruditi da ga u ovom periodu jasnije odredite. Jarčevi koji su u braku takođe mogu doneti radikalne odluke.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima.
Vodolija

Vodolija

Posao: Vodolije se mogu naći u velikoj dilemi, jer im mogu biti ponuđene višestruke poslovne opcije. Nezaposlene Vodolije očekuje važan razgovor za posao, ali je bolje da sačekaju i da o svemu prvo dobro razmisle.

Ljubav: Oni koji su u braku mogu prolaziti kroz krizu poverenja i treba što pre da rade na tome da vrate harmoniju u svoj odnos.

Zdravlje: Loša cirkulacija.
Ribe

Ribe

Posao: Postoji mogućnost višestruke saradnje, tako da ćete biti u situaciji da angažujete tim pouzdanih saradnika budući da će obim posla prevazilaziti realne mogućnosti.

Ljubav: Ribe koje su u vezi mogu da prolaze kroz buran period, a dominantnu temu njihovog odnosa može predstavljati ljubomora. Slobodni se nalaze u periodu kada može da dođe do sudbinskog susreta.

Zdravlje: Problemi sa kožom.