horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Glavna tema ovog dana su finansije. Uspešno ćete se dogovoriti oko nekih dugovanja i uslediće neke uplate. To će vam malo povratiti finansijsko stanje, ali ne zadugo.

Ljubav: Nesporazum s partnerom u vezi s nekim zajedničkim investicijama. Neko od vas će morati da popusti, ali vi ne želite da to budete vi, jer ste svesni da ste potpuno u pravu.

Zdravlje: Problem sa lumbalnim delom kičme.
Bik

Bik

Posao: Međuljudski odnosi su se pogoršali i to vam može predstavljati glavni problem. Može doći do burne rasprave. Okruženi ste osobama, koje bi rado došle na vaše mesto.

Ljubav: Napetost može da dovede do verbalnih konflikata između vas i partnera. Pažljivo birajte reči.

Zdravlje: Očigledno da ćete morati da promenite način ishrane, za početak izbacite testo, naročito hleb i peciva.
Blizanci

Blizanci

Posao: Budite obazrivi u rukovanju novcem i ne ulazite u rizične investicije. moguć je pokušaj uticaja od strane drugih da započnete posao koji može biti privlačan, ali veoma nesiguran.
Ljubav: Planete vam pružaju podršku da otvorenim razgovorom prevaziđete stari problem u vezi sa partnerom. U tome možete uspeti samo ako smognete snage da budete potpuno iskreni.

Zdravlje: Nervozni ste.
Rak

Rak

Posao: Imajte na umu da morate imati uvek i alternativno rešenje, kao i prihvatanje pogodbe sa drugom stranom, naročito kada ste svesni da ne postoji drugo rešenje.

Ljubav: Razmirice mogu da pokrenu veći sukob između vas i partnera, a povod mogu biti sitnice. Došlo je do zasićenja, sada drugačije sagledavate partnera.

Zdravlje: Probavne smetnje, muči vas osećaj nadutosti.
Lav

Lav

Posao: Reorganizacija poslovanja donesi promene u načinu rada, a moguće su i nove dužnosti koje ćete obavljati do daljnjeg. Prihvatite ih bez pogovora, jer trenutno niste u situaciji da birate.

Ljubav: Partner može da priredi ljubomorne scene, a negativni komentari mogu biti povod za svađu. Razmislite da li ste dali povod za njegove sumnje.

Zdravlje: Pojava ekcema na rukama.
Devica

Devica

Posao: Problematična komunikacija na poslu može obeležiti dan. Neophodno je kompromisno rešenje. Ipak, kao da niste spremni na popuštanje.

Ljubav: Oni koji su nezadovoljni, doneće radikalna rešenja po sistemu "sve ili ništa". Naravno, uvek postoji i kompromisno rešenje.

Zdravlje: Poteškoće sa disajnim putevima, lakša upala jednog plućnog krila. Ipak, nemojte ne izlažite se riziku.
Vaga

Vaga

Posao: Manipulacije i spletke nekih vaših kolega mogu vas danas neprijatno iznenaditi. Tim povodom moguće su verbalne konfrontacije. Oprez!

Ljubav: Partner je ozbiljno shvatio vaše primedbe na račun njegovog ponašanja. Prihvatio je vaše sugestije, uslediće promene koje će vam prijati. Razmislite da li je potrebna korekcija i u vašem ponašanju.

Zdravlje: Problemi sa kolenima.
Škorpija

Škorpija

Posao: Neophodno je da sva dugovanja izmirite na vreme, da ne bi došlo do komplikacija. Svakako da razmišljate o tome kako bi taj novac iskoristili rađe na neke druge stvari.

Ljubav: Poznanstvo sa osobom u znaku Bika ili Vage može da se pretvori u ozbiljnu vezu. Shvatićete da jedno drugom možete mnogo značiti.

Zdravlje: Potrebni su vam čajevi za izbacivanje vode iz organizma.
Strelac

Strelac

Posao: Proširenje kruga saradnika i otvaranje nove perspektive. Vreme je da se se pozdravite sa starim saradnicima, koji ne mogu da se prilagode novonastalim promenama.

Ljubav: Načinite prvi korak ka osobi koja vam se već dugo dopada. Već neko vreme nikako da smognete snage da načinite prvi korak.

Zdravlje: Vikend provedite na nekom izabranom mestu, koje vam deluje privlačno.
Jarac

Jarac

Posao: Sa jedne strane dolazi neočekivani dobitak, ali ćete isto tako iznenada, imati izdatke. Budite oprezni! Sada nije vreme za neplanirane troškove.

Ljubav: Pred vama je početak ljubavne avanture sa osobom u znaku Raka. Sledi buran i uzbudljiv ljubavni period. Ova veza će vas potpuno prodrmati, izazvati u vama novu vrstu osećaja. prija vam takav odnos.

Zdravlje: Postali ste vrlo neaktivni.
Vodolija

Vodolija

Posao: Negativno naelektrisanje na poslu donose pogoršani međuljudski odnosi. Dan mogu obeležiti verbalni dueli. Ostanite smireni, ne podležite provokaciji.

Ljubav: Vaša veza s partnerom prolazi kroz krizu poverenja. Sporno pitanje se mora rešavati bez odlaganja, jer će posle biti kasno. Pokušajte da učinite da se neke stvari više ne ponavljaju.

Zdravlje: Došlo je do pada energije.
Ribe

Ribe

Posao: Problematična finansijska situacija nastaje zbog zakašnjenja isplata. Pripremite rezervni plan! Nije vam prvi put da dolazite u sličnu situaciju, ništa vas sada više ne može iznenaditi.

Ljubav: Poznanstvo sa osobom u znaku Device ili Raka pretvoriće se u nešto mnogo više od onoga što ste očekivali.Partner će pokazati iznenađujuće mnogo strpljenja.

Zdravlje: Moguć prelom, uganuće.