horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Povoljan dan za raspolaganje novcem ili pravljenje plana o troškovima koji vas čekaju u narednom periodu. Lepo sedite, pripremite se i stavite sve na papir. Jedino na taj način možete pravilno raspolagati novcem. Naravno, ako se pridržavate zadatog plana.
LJUBAV: Kontrolišite svoju potrebu da pravite emotivne ispade ako želite da održite koliko- toliko dobre odnose sa voljenom osobom. Probakte da spasite šta se spasti može.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u leđima tokom celog dana, radite ili sedite u nepravilnom položaju. Poželjna je bilo kakva vrsta aktivnosti.
Bik

Bik

POSAO: Ukoliko budete danas postigli bilo kakav poslovni dogovor on za vas može biti obavezujuć na duže staze. Iz tog razloga, pripazite šta potpisujete i sa kim.
LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa nekom osobom koja nije sasvim slobodna. Između vas dvoje postoji jaka hemija ali isto tako i brojne otežavajuće okolnosti.
ZDRAVLJE: Problemi sa proširenim venama su mogući kod starijih pripadnika ovog znaka. Već neko vreme imate problem, kome niste pridavali veći značaj. Sada je potrebno da se obratite vaskularnom hirurgu radi daljeg tretmana.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Rešite se nekih poslova iz prošlosti koji već dugo čekaju na vas. Danas je idealan dan da očistite sve ono negativno što je ostalo iza vas i da krenete u novi početak. Svakako je poželjno da neke stare stvari rešite do kraja godine.
LJUBAV: Svojim oštrim rečima u nekom trenutku možete uvrediti partnera. Povedite računa da ne pređete određene granice, posle toga ne bi bilo povratka na staro. Čak i ako vam partner da novu šansu, neće uspeti da vam oprosti ono što je rečeno.
ZDRAVLJE: Moguća zubobolja. Preporuka je svakako da idete na redovne stomatološke kontrole.
Rak

Rak

POSAO: Možete imati jako dobru saradnju sa Škorpijom. Nemojte odbiti bilo koju ponudu pre nego što je dobro i detaljno ne razmotrite. Današnji dan bi mogao biti bolji nego što očekujete.
LJUBAV: Znate da možete da računate na partnerovu podršku u svakom trenutku. Mnogo vam znači emotivna stabilnost i na neki način ste zahvalni voljenoj osobi što je uvek uz vas.
ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana je zdravlje dobro, ali svakako treba da nastavite da vodite računa o sebi. Vi to umete da radite na jako dobar način. Uspevate da održite svoju kondiciju zahvaljujući rekreaciji.
Lav

Lav

POSAO: Tokom današnjeg dana možete čuti neke veoma važne vesti povodom posla kojim se bavite. Aspekti ukazuju na mogućnost velikog iznenađenja i šoka tokom ovog dana.
LJUBAV: Potrebno je da budete malo prilagodljiviji kada su u pitanju potrebe vaše voljene osobe. U nekim momentima ste preterano okrenuti sopstvenim potrebama. Odajete sebičnost i samoživost. Svakako to deluje negativno na vaš odnos.
ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi danas, pa je preporuka da se što manje izlažete bilo kakvom naporu. Umete da sebe dokazujete forsirajući svoju izdržljivost do krajnjih granica.
Devica

Devica

POSAO: Nemate previše obaveza, nema potrebe da budete pod pritiskom. Sami sebi bespotrebno namećete odgovornost da neke stvari budu gotove ranije nego što zaista moraju. Okolina vas dobro poznaje i zna da ste nepopravljivi radoholik, ali nemojte preterivati. Time ne samo da opterećujete sebe, već i saradnike tog projekta.
LJUBAV: Uspećete da šarmirate osobu koja vam se dopada i da na nju ostavite veoma moćan utisak. Ostavljate je bez daha da još malo razmišlja o vama, pre nego što napravite neki korak.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa aritmijom su mogući. Čuvajte svoje srce.
Vaga

Vaga

POSAO: Trudite se da ispoštujete naređenja koja ste dobili od strane nadređenih. Ipak, niste u stanju da baš sav obim posla preuzmete na sebe i zato bi bilo dobro da potražite pomoć.
LJUBAV: Vi sami najbolje znate kako se osećate i šta želite za sebe. Emotivne odluke treba da donosite na osnovu svojih osećanja, a ne na osnovu toga šta ko sa strane ima da vam kaže.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa organima za varenje su mogući, pazite na ishranu. Smanjite unos brze, masne hrane, koju inače obožavate, ali ona negativno deluje na vaš sistem za varenje.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Tokom današnjeg dana je ključ za rešavanje svih problema i za pokretanje poslova u komunikaciji. Dakle, potrudite se da budete što jasniji i otvoreniji, što direktniji. Poslovni partneri i saradnici će odobravati taj način vaše komunikacije. To ime je potrebno, jer retko nailaze na osobe koje su za to sposobne.
LJUBAV: Povoljan je dan za nove kontakte i upoznavanje. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja na emotivnom planu ako se budete malo oslobodili.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa bronhijama su mogući, izbegavajte zagušljive prostorije.
Strelac

Strelac

POSAO: Nije preporučljivo da budete u preterano rasipničkom ponašanju danas. Bolje bi bilo da neki dinar prištedite i sačuvate sa strane za crne dane. Budite racionalniji. To će vam samo trenutno popraviti raspoloženje, a kasnije ćete trpeti posledice.
LJUBAV: Želite da se vaš partner konačno izjasni povodom nekih važnih pitanja koja ste mu postavili. Nije momenat da vršite pritisak na njega ali stavite mu do znanja dokle ćete čekati.
ZDRAVLJE: Pojačan apetit i potreba za jakom hranom. Udovoljite svojim potrebama, ali nemojte preterivati. Kilogrami se lako nagomilaju, a teško skidaju.
Jarac

Jarac

POSAO: Kroz stare saradnike koji vam se vraćaju, dobijate nove mogućnosti za zaradu. Vi im možete dati saradnju na koju retko nailaze u drugim poslovnim krugovima. Sa vama su stvari vrlo jasne. Oni to umeju da cene. Možete da očekujete veoma zanimljiv dan tokom kog ćete biti maksimalno produktivni.
LJUBAV: Shvatili ste da voljenu osobu želite da zadržite pored sebe na duže staze u budućnosti i konačno ste spremni da joj svoje namere i saopštite.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa niskim pritiskom su mogući. Važno je da unosite dovoljno tečnosti i da redovno jedete.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Dosta toga zavisi od stava koji ćete da zauzmete. Mogu slobodno reći da je ipak sve u vašoj glavi. Zato se potrudite da budete smireni i razboriti kako bi ostvarili uspeh. Postavite se pozitivno, budite sigurni u sebe i svoje zamisli, pa vas uspeh neće zaobići.
LJUBAV: Nije vam lako da sebi priznate da ste počeli da gajite emocije prema osobi sa kojom realno nemate zajedničku perspektivu. Ipak, ne prestajete da mislite na nju.
ZDRAVLJE: Problemi sa snom su mogući usled nervne napetosti koju osećate tokom celog dana. Nesanica vam može narednog jutra doneti još veći umor.
Ribe

Ribe

POSAO: Nastavite u dobrom pravcu u kom ste krenuli i možete da očekujete poslovni uspeh u nekom skorijem periodu. Važno je da ostanete dosledni prvobitnom planu. Nikako ne odstupajte od njega, čak i ako vam se argumenti poslovnog saradnika čini verodostojni.
LJUBAV: Obnavlja se kontakt sa osobom iz vaše prošlosti i ovaj put ste konačno spremni da odete i korak dalje. Preuzmite inicijtivu i doći ćete do veoma lepih trenutaka prilikom susreta. sada oboje znate šta možete da očekujete.
ZDRAVLJE: Nema većih zdravstvenih problema danas, možete biti potpuno opušteni.