horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Blistate od sreće i zadovoljstva, jer ste otkrili da će vam biti ponuđena prilika za poslovno napredovanje. Već u svojoj glavi kujete novi “borbeni” plan. Konačno, vaše inovacije mogu doći do izražaja. Očekujete i bolju finansijsku situaciju.
LJUBAV: Pitanje je da li ćete se kajati ako budete danas prekinuli vezu u koju ste uložili neko svoje vreme i trud. Preporuka je da razmislite malo o tome šta dobijate, a šta gubite. Važno je da znate šta zapravo želite, kako se ne biste pokajali.
ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir, posvetite se sebi i introspektivi.
Bik

Bik

POSAO: Razmislite o tome da ipak malo promenite svoj stav. Mnogi saradnici polako odlaze od vas, i ako ste stvari nastave ovim tempom - nećete imati na koga da računate.
LJUBAV: Mogući su problemi zbog ljubomore. Da ne bi došlo do većih scena i ispada, potrebno je da malo prikočite i da razbistrite svoj vidik. Nemojte da napravite veliku grešku. Partner ne trpi bilo koju vrstu pritiska.
ZDRAVLJE: Manji pad energije vas prati tokom drugog dela dana, nema potrebe da se forsirate. Ostavite neke obaveze za neki od sledećih dana, kada budete spremniji na rad.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Hrabrost će vam se isplatiti. Niko drugi u trenutnoj situaciji ne bi smeo da se usudi da napravi određene rizike koje ste cv napravili. Ponosni ste na sebe i svoje zasluge. Uvek se držite devize, ko rizikuje, taj i dobija.
LJUBAV: Voljena osoba vam za sada daje mrvice svoje ljubavi, a vi delujete kao da su vam te sitnice dovoljne. Takav stav ne liči na vas, uglavnom uvek tražite više pažnje i posvećenosti.
ZDRAVLJE: Prilično dobro se osećate, na zdravstvenom planu nema nazanaka za bilo kakve promene. Naravno, godi vam odlazak u duže šetnje, boravak na svežem vazduhu.
Rak

Rak

POSAO: Pokažite malo više poštovanja svojim saradnicima. U nekim momentima delujete nezahvalno i nadmeno, iako u suštini uopšte nemate takve namere. Niste svesni svojih postupaka. Pokušajte da se približite svojim saradnicima, ali nemojte ni u tom preterivati, jer se uvek mogu pojaviti osobe koje to mogu koristiti.
LJUBAV: Vama trenutno niko ne može dokazati da je realna slika vašeg partnera drugačija od onoga što vi vidite. Ne odustajete od svoje vizije i svog ideala iako vas to vodi u propast.
ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje tokom celog dana, prilično ste osetljivi i razdražljivi.
Lav

Lav

POSAO: Nemojte da negujete svoju pohlepu. Sve vam za sada dobro ide i dok se budete držali realnih očekivanja, povoljne okolnosti će se nastaviti. Nije dobro da tražite više od mogućeg.
LJUBAV: Stabilnost na emotivnom polju vam puno znači. Pored voljene osobe se osećate jako dobro i prija vam njena energija. Niste ni sami dovoljno svesni svoje sreće trenutno! Nemojte dozvoliti da vam nešto izmakne.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa glavoboljom, nemojte da ignorišete probleme. Oni mogu poticati i od povišenog pritiska, pa to mora biti prioritet. Obratite se kardiologu.
Devica

Devica

POSAO: Možete na neki pozitivan način ulepšati i preokrenuti poslovnu situaciju. Imate priliku da obradujete ljude sa kojima radite i da unesete mnogo pozitivne energije u okruženje. Omiljeni ste u svom poslovnom okruženju.
LJUBAV: Ako želite da nađete stabilnog emotivnog partnera, prvo je važno da i sami budete dovoljno emotivno stabilni i svesni svojih vrednosti i kvaliteta koje nosite u sebi.
ZDRAVLJE: Imate čak i višak energije! Isloristite maksimalno pozitivne aspekte! Iskoristite vikend za odlazak na neki kraći odmor, koji će biti aktivnog tipa.
Vaga

Vaga

POSAO: Možete na neki pozitivan način ulepšati i preokrenuti poslovnu situaciju. Imate priliku da obradujete ljude sa kojima radite i da unesete mnogo pozitivne energije u okruženje. Omiljeni ste u svom poslovnom okruženju.
LJUBAV: Ako želite da nađete stabilnog emotivnog partnera, prvo je važno da i sami budete dovoljno emotivno stabilni i svesni svojih vrednosti i kvaliteta koje nosite u sebi.
ZDRAVLJE: Imate čak i višak energije! Isloristite maksimalno pozitivne aspekte! Iskoristite vikend za odlazak na neki kraći odmor, koji će biti aktivnog tipa.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Odjednom su vam dodeljene neke poslovne obaveze za koje ste mislili da su deo nečijih zaduženja. Pitate se dokle ćete biti dežurni za rešavanje svakog problema. Naravno, niko od nadređenih se ne seti da vam platu poveća za određeni iznos, jer se dodatni poslovi samo gomilaju. Veoma ste nezadovoljni.
LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od strane brojnih udvarača i veoma vam je zanimljivo dok se poigravate sa njima... Povedite računa da se ne zaigrate sa pogrešnom osobom.
ZDRAVLJE: Nemojte da ignorišete tegobe koje su se pojavile, nego povedite računa o svom zdravlju.
Strelac

Strelac

POSAO: Pripazite kako ćete upotrebiti svoj jak uticaj na ljude iz poslovnog okruženja. Izvesna moć koju imate može biti upotrebljena na razne načine, iz krajnosti u krajnost. Oko vas su osobe koje su sklone da iskoriste vaš uticaj u negativne svrhe. Budite budni u svakoj situaciji i obazrivi.
LJUBAV: Tokom današnjeg dana će na videlo izaći neke greške koje ste pravili u prošlosti i došlo je vreme da se sa njima suočite. Ovaj put nemate kuda da pobegnete. Suočite se sa istinom.
ZDRAVLJE: Psihički ste preopterećeni i opsednuti brojnim problemima emotivne prirode.
Jarac

Jarac

POSAO: Maksimalno koristite svoju sposobnost za veštu manipulaciju kako bi na određen način od toga imali koristi. Vi zaista imate veliki talenat za glumu a trošite ga na sitne prevare.
LJUBAV: Na emotivnom planu je situacija veoma stabilna, nema naznaka za neke veće promene. Moguće je da u nekim momentima na partnera više gledate kao na prijatelja.
ZDRAVLJE: Morate biti odgovorniji prema sebi i svom zdravlju, izbegavajte poroke! Skloni ste preteranom konzumiranju alkohola i cigara. Smanjite unos istih, kako biste kvalitenije i zdravije živeli.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Iako danas imate i višak slobodnog vremena, odnosno slobodan dan, vi svoju energiju i dalje trošite na ramišljanje o poslu i problemima. Pravi ste radoholik! Moguće je da preterujete...
LJUBAV: Voljena osoba vam zamera to što u komunikaciji i zajedničkom odnosu pokazujete previše pesimizma i što unosite lošu energiju u vezu. Razmislite da li je upravu. Možda ipak previše mračite.
ZDRAVLJE: Potrebno je da nađete način da se opustite, kako ne bi energetski popucali po šavovima. Opustite es u nekom spa centru, ne žalite utrošeno vreme, poboljšajte svoje zdravlje.
Ribe

Ribe

POSAO: Rasprava u koju se budete upustili danas zaista ne vodi nikuda. Potrebno je da malo modifikujete svoj stav po nekim pitanjima i da ne shvatate posao toliko lično.
LJUBAV: Bračni partner očekuje da čuje izvinjenje od vas. Moguće je da ste u nekoj svojoj nagloj reakciji jednostavno preterali, vreme je da to priznate i sebi i njemu. Nije va prvi put da imae ispade te vrste. Partner više nije spreman na toleranciju.
ZDRAVLJE: Nervoza jako loše utiče na celokupno stanje vašeg organizma. Nađite način da se opustite. Možda bi odlazak u prirodu mogao da vas relaksira.