horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Vaše prisustvo na radnom mestu je veoma dragoceno, saradnici kojima ste okruženi ne umeju da funkcionišu bez vaše podrške i pomoći. Sve vam to predstavlja veliki pritisak.

LJUBAV: Izašli ste iz burnog perioda i sada nastupa faza stagnacije. Imate dovoljno vremena da saberete svoje misli i da se posvetite introspekciji. Iskoristite povoljnu fazu za to.

ZDRAVLJE: Koža vam je preosetljiva, mogući su problemi sa alergijskim reakcijama i iritacijama.
Bik

Bik

POSAO: Moguće je da ćete danas javno prezentovati neku svoju ideju ili ćete širem krugu saradnika objaviti nešto na čemu ste radili već duže vreme. Reakcije će biti raznolike.

LJUBAV: Postali ste preterano pasivni i samim ste na neki način ograničili svoje emotivne mogućnosti... Potrebno je da se malo više pokrenete, razmrdate i da preuzmete inicijativu.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam opuštanje uz dobru muziku i čašu dobrog vina. Vi ste pravi hedonista.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Moguće je da su vam se neke promene ranije činile kao veoma sitne i nebitne ali sada, kada se osvrnete na prošla dešavanja svesni ste toga da su u pitanju bili veliki preokreti.

LJUBAV: Iako se trudite da budete verni svom partneru, misli vam lutaju ka jednoj osobi koja je takođe zauzeta. Teško vam je da svoje interesovanje usmerite ka samo jednoj osobi...

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetljivom probavom, na nervnoj bazi.
Rak

Rak

POSAO: Potrudite se da se dobro informišete o svim segmentima svog posla. Ukoliko planirate nove poslovne poduhvate, možete da računate na veoma povoljnu situaciju.

LJUBAV: Moguće je da bez ikakvog realnog razloga sumnjate u vernost svog partnera. Pokušajte da sagledate situaciju iz drugačije perspektive i shvatićete da preuveličavate.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije za sve i dobro se osećate. Sem nervoze nema većih problema!
Lav

Lav

POSAO: U velikoj ste dilemi između dva različita poslovna poduhvata. Ne želite da odustanete od bilo čega!

LJUBAV: Niste se oslobodili nekih ličnih strahova i vaša veza može zbog toga da ispašta, pa povedite računa.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bešikom.
Devica

Devica

POSAO: Preporuka je da se dodatno edukujete i da poradite na profesionalnom usavršavanju ako planirate da promenite posao. Potrebno je da promenu prvo pokrenete od sebe.

LJUBAV: Potrebna vam je otvorenija i iskrenija komunikacija sa voljenom osobom. Rešićete probleme koje imate u vezi ako budete bili strpljivi i uporni. To važi za oboje.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da ozbiljno raumislite o drugačijem režimu ishrane.
Vaga

Vaga

POSAO: Trudite se da radite ono što se od vas očekuje i da samim tim ispunite očekivanja nadređenih. Deluje da ipak, šta god uradili, nije dovoljno dobro i da večite ispaštate.

LJUBAV: Pred kraj ste razrešenja ljubavne dileme koja vas je mučila u prethodnom periodu. Iako ste poznati kao najneodlučniji znak, umete da budete veoma izričiti ponekad.

ZDRAVLJE: Manji problemi na nervnoj bazi su mogući, nemojte se izlagati stresnim situacijama.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Krajnje je vreme da se malo više aktivirate na poslovnom planu ako želite da ostvarite pomak o kom maštate. Ništa vam neće doći bez muke i truda, zasučite rukave!

LJUBAV: Konfliktna situacija sa voljenom osobom traje i konstantno se nadmudrujete i namećete jedno drugome suprotne stavove. Spustite loptu malo!

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu leđa vam mogu stvarati manje probleme. Možete biti i podložni prehladi.
Strelac

Strelac

POSAO: Do izražaja dolaze vaše organizatorske sposobnosti. Tokom celog dana vodite računa o svim sitnicama koje su vam važne za posao, funkcionišete jako dobro. Nadređeni su zadovoljni.

LJUBAV: Imate mnogo zajedničkih planova sa voljenom osobom. Uzbuđeni ste i planirate zajedničku budućnost... Veoma optimistično gledate na sve što vas čeka.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom vas mogu mučiti tokom celog dana.
Jarac

Jarac

POSAO: Iskoristite svoju šansu za to da pokažete koliko vredite i koliko ste talentovani Nema potrebe da sumnjate u svoje sposobnosti, gledajte samo hrabro napred!

LJUBAV: Potpuno ste raskrstili sve što se tiče odnosa koji su vas mučili u prošlosti i sada ste spremni da nastavite dalje. Nova ljubav vas čeka i brže nego što možete zamislite

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zdravljem, javite se lekaru u narednim danima.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Nemate dovoljno koncentracije da se posvetite poslu. Istovremeno razmišljate o više različitih problema i veoma vam je teško da se fokusirate samo na jednu stvar.

LJUBAV: Potrebno vam je vreme za razmišljanje. Niste sigurni šta želite i da li sebe vidite u budćnosti idalje pored istog partnera... Prijaće vam neka distanca u narednoj fazi.

ZDRAVLJE: Potreban vam je malo usporeniji stil života i mnogo više odmora.
Ribe

Ribe

POSAO: Razočarani ste u svoje saradnike, što vam predstavlja veliku kočnicu da poboljšate poslovne okolnosti. Očekivali ste više od ljudi u koje ste imali poverenja.

LJUBAV: Željni ste novih dešavanja na emotivnom planu i spremni da se po tom pitanju angažujete! Nova i veoma zanimljiva dešavanja su na pomolu, prepustite se!

ZDRAVLJE: Nemojte da uzimate lekove na svoju ruku, moguće su neželjene kontraindikacije.