horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Imate odlične rezultate na polju poslovanja, šefovi su zadovoljni vašim radom. Vi imate mnogo toga da pokažete, a nadređeni su svesni kvaliteta vašeg poslovanja.

LJUBAV: Morate malo usporiti tempo, partner više ne može da vas prati i oseća se na neki način zapostavljeno. Ne obazirete se na njegov osećaj nemoći, brinete se samo zbog sebe.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom, manje vrtoglavice. Moguća je i spondiloza vrata, kao posledica dugotrajnijeg nepravilnog sedenja, kao i stresa, takođe. Bol se proteže i u lopaticu. Svakako se morate obratiti lekaru.
Bik

Bik

POSAO: Danas vam se jednostavno ne radi. Znam da je za mnoge Bikove to neizvodljivo, jer su većina radoholičari. Nije standardno preporučljiv savet, ali dođe i dan kada se trebaju hvatati krivine.

LJUBAV: Osećate neki emotivni nemir. Ako ste slobodni, potrebno je hitno da se pozabavite tim pitanjem. Ako ste u vezi, pokušajte da ne stvarate problem tamo gde ga nema. Partner zbog toga postaje vrlo nezadovoljan, opterećujete ga bespotrebnim stvarima, koje nisu vredne pažnje, niti razgovora.

ZDRAVLJE: Manja nervoza, ali se vidi da imate dobru moć regeneracije.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Malo ste postali površni u obavljanju svojih poslovnih obaveza. Potrudite se da to korigujete. Kao da ste postali nezainteresovani za dešavanja, zasitili ste se preteranih obaveza i potreban vam je odmor, kako biste napunili baterije.

LJUBAV: Vaš osmeh ne može ostati nezapažen u toku današnjeg dana. Možete lako zavesti osobu koja vam je već neko vreme simpatična. Simpatije su obostrane, uskoro će postati vrlo snažne.

ZDRAVLJE: Loš san za hronične bolesnike. Nemirni ste, smetaju vam i sadašnji vremenski uslovi, koji vam ne prijaju. Oblačite se slojevito.
Rak

Rak

POSAO: Povoljni aspekti na polju poslovanja. Vidi se da ćete biti pažljivi u izvršavanju vaših poslovnih obaveza, tako da ce se to primetiti i povoljno odraziti na vaše poslovanje

LJUBAV: Na malo čudan način pokazujete svoju zainteresovanost ka partneru. Ne možete logikom i komunikacijom ispuniti partnera, ako se malo ne opustite i ne dozvolite da on oseti vaše emocije. Emocije se ne saopštavaju, već se pokazuju.

ZDRAVLJE: Ne vidim neke ozbiljnije probleme. Posvetite se fizičkim aktivnostima. Olenjili ste se, nemate volju da se posvetite rekreaciji.
Lav

Lav

POSAO: Imate puno poslovnih obaveza, ali se vidi da se odlično snalazite u tom haosu. Inače, najbolje funkcionišete kada ste opterećeni, kada vam adrenalin proradi, jer ste svesni da ćete morati prionuti da biste uradili sve poslove do kraja. Na početku strahujete da nećete postići sve rokove, ali vaša organizovanost sve rešava. Važno je da budete smireni, da ne gubite koncentraciju.

LJUBAV: Malo ste počeli da se igrate sa osobom koja je zainteresovana, ne preterujte, ostaćete sami.

ZDRAVLJE: Pazite se povrede, pre svega čuvajte prste. Obratite pažnju na saobraćaj.
Devica

Devica

POSAO: Neće vam se svideti neke odluke koje ćete čuti na poslu, ali se morate prilagoditi. Nije to usmereno lično na vas, mnogima neće odgovarati neka pravila u radu, ali šta je tu je. Dolaze mladi naraštaji, sa novim životnim pravilima, a pojedine biste trebali usvojiti.

LJUBAV: Potrudite se da malo otvorenije i opuštenije porazgovarate sa svojim partnerom o svemu. Partneru postaje mrsko da vam bukvalno vadi reči i razmišlja sta ste hteli reći, na šta ste konkretno mislili.

ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja, imate veliku količinu energije. Tako da ne trebate brinuti bar kada je to upitanju.
Vaga

Vaga

POSAO: Poslovni aspekti su vam dobri, mogućnost za dobijanje boljeg radnog mesta. Pokazali ste šta umete, nadređeni vrlo cene vaš rad. Ne samo da imate dobre ideje, već umete da završite poslove vrlo odgovorno, u zadatom roku.

LJUBAV: Osećate neki vid emotivne prazine, nesigurni ste u svoje emotivne ciljeve, stavove...Ne opterećujte se tim stvarima, jer...kada se pojavi prava osoba, emocije neće izostati. Ukoliko ste u vezi, partner je nezadovoljan, jer ste se promenili, osećanja kao da izostaju.

ZDRAVLJE: Problemi sa kolenom. Bolovi u zglobu, moguća je intervencija.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Poslovni aspekti su vam dobri, sve će ići po planu. Tačno je da ćete imati dosta obaveza, ali super funkcionišete kada nema naglih i iznenadhih promena planova. Ne volite iznenađenja i teško se prilagođavate novim uslovima rada. Čak možete biti i negativno nastrojeni prema novitetima.

LJUBAV: Vaša površnost se može loše odraziti na sam partnerski odnos. Slobodne Vage moraju malo smanjiti svoje kriterijume, ako žele da se nešto konkretnije desi u bližoj buducnosti.

ZDRAVLJE: Moguće smetnje sa krvnim pritiskom, povećana napetost, ne bi bilo loše da prekontrolišete svoju krvnu sliku.
Strelac

Strelac

POSAO: Malo neozbiljno shvatate svoje obaveze na poslu. Za sada to nikome ne smeta, ali morate sami postaviti neku granicu. Nemojte očekivati da drugi ne vide vašu opuštenost, ali vam daju prostora, jer znaju da ste bili opterećeni obavezama, za koje su sumnjali da ćete postići u predloženom roku.

LJUBAV: Vaš dečiji duh vam daje dodatni šarm, sa kojim možete lako privući osobu koja vam zapadne za oko. Naravno, vrlo je važno kako ćete se kasnije postaviti.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima. Priznajte da ste ih zanemarili, sada vas noću može probuditi bol, zbog kojeg ćete morati posetiti zubara.
Jarac

Jarac

POSAO: Tu ste se najviše fokusirali, trošite mnogo energije oko zarade, dok život prolazi pored vas. Nikada niste zadovoljni postignutim i pribojavate se nemaštine. Opustite se malo po pitanju posla. Izdvojite vreme za odlazak na odmor, kako biste se napunili utrošenom energijom.

LJUBAV: Danas zračite pozitivno, puni ste energije, možete zavoditi osobe oko sebe. Iskoristite to i šarmirajte svoju simpatiju. Ako ste u vezi, prenesite tu pozitivnu energiju na svog partnera.

ZDRAVLJE: Zdravstveni aspekti su odlični. Eventualno možete malo više da se posvetite sportu, fizičkim aktivnostima.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Večiti rat između vas i autoriteta se i dalje nastavlja, ali tu u principu nema pobednika. Naravno, morate poštovati status nadređenih, ali vam to ne brani da kažete ono što je ispravno.

LJUBAV: Ne dozvolite da vaša brzopletost udalji od vas osobu za koju ste zainteresovani. Umete da kažete nešto u šali, ali to deluje prilično sarkastično, povredljivo. Već pri samom izgovaranju znate da je pogrešno to što kažete, ali ne možete odoleti iskušenju.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom. Pokušajte lekovima da umanjite tegobe, kako biste imali kvalitetniji život.
Ribe

Ribe

POSAO: Poprilično haotičan dan na poslu. Ako možete biti slobodni to je najpreporučjivije. Mada većina ljudi rade u sred nedelje, u tom slučaju obavite svoje poslovne obaveze i zadržite suvišne komentare za sebe.

LJUBAV: Morate biti malo otvoreniji prema svom partneru. Vidi se da teško pokazujete emocije u toku današnjeg dana. Može se desiti da partner počne da postavlja različita pitanja da bi video o čemu se radi.

ZDRAVLJE: Danasnji aspekti po pitanju zdravlja su solidni, tako da ne trebate očekivati bilo koji vid komplikacija ili pogoršanja trenutne situacije.