horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Pazite gde ulažete novac u toku dana, možete imati nepromišljene izdatke. Sada više no ikad morate voditi računa kako trošite novac, jer vas očekuju veći izdaci, koji će biti potpuno neplanirani.
LJUBAV: Aspekti ukazuju na veliku nervozu, previše forsirate stvari kada su emocije u pitanju. Na taj način ništa konkretno nećete postići.
ZDRAVLJE: Napetost, sklonost depresiji, negativnim mislima. Više se ne bavite pozitivnim mislima, opsednuti ste brigama, ne vidite rešenje problema. To vas samo uvlači u veću depresiju, vreme je da se promenite.
Bik

Bik

POSAO Prijatelj koji se bavi privatnim poslom traži savet i pomoć od vas. Vrlo rado se upuštate u to! Imate potrebu da mu pomognete. Ovim mu se odužujete za raniju njegovu nesebičnost.
LJUBAV: Previše forsirate neke stvari u ljubavi. Nemojte to raditi, jer možete imati samo kontraefekat od strane partnera. Ne trpi bilo kakav pritisak, pa morate vrlo promišljeno i oprezno saopštavati ono što želite. Od vašeg navaljivanja može da ga uhvati panika.
ZDRAVLJE: Manja upala bešike i mokraćnih puteva. Nemojte zanemar vati simptome, obavezno pođite kod lekara, radi terapije.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Trenutno ne možete ništa konkretno promeniti po pitanju nezadovoljstva koje imate na poslu. Nadređeni vam ne daju priliku da pokažete ono što umete, ali će se situacija promeniti.
LJUBAV: Danas zračite pozitivno. Imate šanse da svoje skorašnje poznanstvo krunišete početkom emotivne veze. Već se neko vreme viđate, a da partner nije preuzeo inicijativu. Pitate se kakve su mu zapravo namere.
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom, osećaj mučnine. Razlozi za to mogu biti različitog porekla, preko virusne infekcije do problema sa varenjem. Za početak, promenite način ishrane.
Rak

Rak

POSAO: Odjednom se pojavljuje osoba sa kojom ste davno imali sukob na ovom planu. Danas je dan da to rešite do kraja! Do sada je bilo nedoumica, nejasnoća, što je i moglo uzrokovati probleme. Sada nalazite kompromisno rešenje.
LJUBAV: Danas zračite pozitivno, možete šarmirati osobu iz vašeg poslovnog okruženja. Osobi koja vam je već duže vreme interesantna, privlačna, do sada niste imali priliku da joj se približite.
ZDRAVLJE: Nikako ne konzumirajte alkohol, jer ćete imati veće probleme. Problem sa jetrom je moguć. Obavezan je odlazak kod lekara.
Lav

Lav

POSAO: Poslovni aspekti jako promenljivi, nervoza na poslu, ubija vas neizvesnost. Situacija je delikatna, budućnost je neizvesna, a sada niste u situaciju da rizikujete. Razmišljate, intenzivno, o promeni radnog mesta.
LJUBAV: Danas će vam se desavati lepe stvari na polju ljubavi. Imaćete jedno fino, neočekivano udvaranje. Dopašće vam se osoba sa kojom možete da ostvarite neočekivan, ali skladan odnos. Upoznajete ga preko prijatelja, na jednom neobaveznom dešavanju.
ZDRAVLJE: Problemi sa krvnim pritiskom, variranje. Za sada ne nalazite odgovarajuću terapiju. Promenite kardiologa.
Devica

Devica

POSAO: Preterano ste osetljivi, a samim tim i podložni manipulaciji. Nemojte da radite ništa zbog čega se sutra možete kajati. Ne podležite tuđim uticajima, osobe iz vašeg okruženja nisu dobronamerne, što ćete ubrzo i uvideti.
LJUBAV: Osećate se odlično, ne smeta vam partnerovo nervoza, ali vam se javlja potreba da se prepustite svojim strastima. Naravno, nije pametno da ulazite u veze tajnog karaktera, jer možete biti otkriveni, može doći do skandala.
ZDRAVLJE: Prolazna kijavica, može se javiti kratkotrajna temperatura. Započnite odmah sa terapijom.
Vaga

Vaga

POSAO: Ne dozvolite da vas iritiraju komentari vaših kolega. Ipak, svako gleda sebe. Svesni ste sebe i znate koliko vredite. A, dobićete o tome i potvrdu od predpostavljenih. Ubrzo sledi napredovanje, bićete odgovorni za poslove sa inostranim kompanijama.
LJUBAV: Imaćete mogućnost da donesete jako važnu odluku kada je u pitanju vaše polje emocija. Ukoliko ste slobodni, simpatija očekuje da ćete joj se konačno posvetiti. Ako ste u vezi, niste više spremni da tolerišete partnerove nedostatke.
ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom, ukočenost prstiju na rukama. Muči vas reuma, potrebna vam je fizikalna terapija.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Bićete iznenađeni promenama na poslu, to može negativno da utiče na vašu organizaciju samog rada. Nastojte da se maksimalno skoncentrišete.
LJUBAV: Na ovom polju mogući su manji problemi za one koji su u braku. Nerešene situacije, o kojima niste govorili sada izbijaju u prvi plan. Slobodne Device imaju mnogo bolji dan. Raspoložene su, dobro organizovane i željne dešavanja i promena na polju emocija.
ZDRAVLJE: Problemi zbog nervoze. Potpuno ste se povukli u sebe, ne viđate se, ne čujete se sa prijateljima. Niste spremni na susrete. Zapitajte se do kada ćete se povlačiti.
Strelac

Strelac

POSAO: Pravite novi poslovni plan, koji nekome može delovati megalomanski. Vi ipak ne odustajete od svojih ideja lako. Imate jasnu ideju u glavi, idete nepogrešivo ka njoj. Savet je da poslušate svoju intuiciju i da se ne povučete zbog sumnji drugih u pozitivan ishod.
LJUBAV: Vaš stav je drugačiji nego ranije i partner to primećuje. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite jedno drugome. Partner mora shvatiti da je došlo do promena u vašem stavu, ali to treba sagledavati kroz pozitivnu prizmu.
ZDRAVLJE: Povećana nervoza, pad volje, ali se ne vidi da će to u bilo kom kontekstu ugroziti vaše zdravlje u globalu.
Jarac

Jarac

POSAO: Pravite novi poslovni plan, koji nekome može delovati megalomanski. Vi ipak ne odustajete od svojih ideja lako. Imate jasnu ideju u glavi, idete nepogrešivo ka njoj. Savet je da poslušate svoju intuiciju i da se ne povučete zbog sumnji drugih u pozitivan ishod.
LJUBAV: Vaš stav je drugačiji nego ranije i partner to primećuje. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite jedno drugome. Partner mora shvatiti da je došlo do promena u vašem stavu, ali to treba sagledavati kroz pozitivnu prizmu.
ZDRAVLJE: Povećana nervoza, pad volje, ali se ne vidi da će to u bilo kom kontekstu ugroziti vaše zdravlje u globalu.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Došlo je do nagomilavanja poslovnih obaveza. Morate malo poboljšati svoju organizaciju da bi ste kvalitetno obavili svoj posao. Često vas uhvati panika od prevelikih zaduženja, a rezultat toga je blokada, kada niste u stanju da radite, već tapkate u mestu.
LJUBAV: Imate veliki želju da budete slobodni, malo vas guše ograničenja i nepisana pravila koja morate poštovati u vezi. Partner ne razume vaš stav.
ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom, moguća povreda ligamenata na ruci. Fizikalna terapija je neophodna da biste povratli funkcije što pre. Ne izbegavajte je, jer samo preko nje možete očekivati pozitivan efekat.
Ribe

Ribe

POSAO: Nisu vam baš najpovoljniji aspekti po pitanju posla. Pazite da ne napravite određene propuste, i suzdržite se od nekih komentara, jer vas mogu poneti emocije i možete zvučati jako surovo.
LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka Riba mogu iskoristiti ovaj dan, tako što će šarmirati osobu koja im se dopada već neko vreme. Postoji mogucnost i početka veze sa tom osobom, a ako ne, onda bar zbližavanje koje u narednom periodu može uroditi plodom
ZDRAVLJE: Ne vidim neke ozbiljnije probleme. Ako ste se postali pasivni, savet je da uvedete neke fizičke aktivnosti, naravno rekreativno.