horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Poslovni aspekti su vam povoljni, mada ste postali nešto nesigurni, stalno smatrate da ne radite dovoljno dobro. Morate imati više poverenja u sebe, svoje sposobnosti. Uspevate da završite poslove koje niste završili u ranijem periodu zbog raznih odlaganja.

LJUBAV: Ne dozvolite da vaša nervoza i problem u pokazivanju emocija, naprave komplikacije u vašoj trenutnoj vezi. Često zaboravljate koliko je partner uviđavan , koliko trpi vaše ispade. Sada može kap da prelije čašu.

ZDRAVLJE: Povećana glavobolja. Ona potiče od povišenog pritiska ili od problema sinusima, koji vas muče ovih dana.
Bik

Bik

POSAO: Možete sebi da dopustite da se danas malo odmorite, nemate previše obaveza. Ipak, odgovornost vas tera da započnete poslove koji nisu urgentni, ali koje želite da uradite. Svesni ste da ćete već u narednim danima biti zatrpani obavezama, poslovima.

LJUBAV: Na ovom planu tokom današnjeg dana su dobri aspekti za vas, uživaćete pored osobe koju volite i uspećete da se opustite. Ovih dana ste bili pod tenzijom, partner je pokušavao da vas rastereti. Budite mu na tome zahvalni.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom. Odlazak kod oftalmologa je neophodan, proverite očni pritisak.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Odlični aspekti na polju poslovanja. Mogućnost pozitivnih promena, unapređenja, naročito onih koji su vam odavno obećana. Dolazite do saznanja da pojedini saradnici spletkare iza vaših leđa.

LJUBAV: Promena raspoloženja i vaša površnost poprilično buni vašeg partnera. Nije mu jasno koji je zapravo vaš cilj. Poželjno je da obavite što pre otvoren razgovor sa njim, kako ne bi posumnjao u vaša osećanja.

ZDRAVLJE: Malaksalost, pad imuniteta. Dijetalna ishrana vas je dovela do toga. Sada biste trebali da pojačate ishranu, ponuda svežeg voća i povrća je šarolika.
Rak

Rak

POSAO: Moraćete da preuzmete na sebe veliku odgovornost. Bilo bi dobro da se posavetujete sa nekim ko ima iskustva u istom poslu.

LJUBAV: Imate emotivnu dilemu. Biće vam potrebno neko vreme da se opredelite. Vratila vam se bivša ljubav, koja vam je mnogo značila. Ujedno, zainteresovala vas je osoba koju ste upoznali preko posla. Savetujem vam da se ne vraćate na bivšu ljubav.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da budete fizički aktivni. Primetili ste da postoje poteškoće u disanju čak i pri malom naporu. Nemojte zanemariti ova dešavanja, obratite se lekaru, kardiologu.
Lav

Lav

POSAO: Poprilično ste zabrinuti šta će biti sa vašim poslom, pošto vam uskoro ugovor ističe. Ipak, nema razloga za brigu, ugovor će vam biti produžen. Ukoliko ste privatnik, obratite pažnju pri sklapanju novog ugovora. Sa poslodavcima možete imati poteškoća, zbog pogeršno tumačenih reči.

LJUBAV: Dopada vam se udvaranje osobe koju ste skoro upoznali. Pažnja, kao i osećaj da je poznajete duže vreme su vam vrlo važni za dalje produbljivanje odnosa.

ZDRAVLJE: Povreda noge, konsultujte se sa lekarima, nemojte se lečiti na svoju ruku. Skloni ste sada padovima, prelomima. Obratite pažnju na saobraćaj.
Devica

Devica

POSAO: Ako sarađujete sa inostranstvom ili nekim državnim institucijama danas ćete dobiti neke nove korisne informacije, koje će biti korisne za dalje poslovanje.

LJUBAV: Partner se trudi da vam udovolji i da vas opusti, ali ne može da dopre do vas. Zabrinuti ste i udaljeni. Partner oseća da ste ga na neki način odbacili, jer ga niste uveli u problem. Smatra da sa vama treba da podeli sve brige. Navikli ste da sve rešavate sami.

ZDRAVLJE: Otežano disanje. Problem sa disajnim putevima, bronhijama, upala grla, krajnika. Topli čajevi, kao i lekovi mogu vam pomoći da što pre prebrodite tegobe.
Vaga

Vaga

POSAO: Ne vidim neke veće komplikacije i bitnije promene na vašem polju poslovanja. Sada mirno možete da obavljate poslove koji nisu gorući i koji vam mogu doneti profit.

LJUBAV: Malo ste nesigurni, emotivno se čudno osećate. Morate čvršće definisati svoje stavove. I partner će vas drugačije doživeti ukoliko budete imali čvrst stav prema određenim situacijama. Ne dopada mu se što ne pokazujete nimalo inicijative.

ZDRAVLJE: Prekontrolišite krvnu sliku. Moguće je da imate nedostatak nekog vitamina. Sebe ste iscrpili dijetama, uništavate zdravlje i idete ka anksioznosti.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Smetaju vam ideje autoriteta. Mada tu ne možete ništa drugo uraditi osim da prihvatite njihove ideje ili potražite drugi posao. Sada nije prilika da propagirate svoje ideje. Budite mudri, već u narednom periodu moći ćete da iznesete svoje ideje, neslaganja. Ne donosite sada ishitrene odluke, sačekajte svoj momenat, jer nije prilika da nešto menjate.

LJUBAV: Odličan dan da sa svojim partnerom organizujete večeru ili pak napravite nešto konstruktivno.

ZDRAVLJE: Moguće stomačne tegobe. Obazrivo sa hranom, ne prija vam jaka, začinjena hrana koju volite.
Strelac

Strelac

POSAO: Nerviraju vas nova pravila, promene koje su nastale od početka ove godine na polju vašeg poslovanja. Na žalost, ne možete protiv njih, pa zadržite svoje mišljenje, stav za sebe, kako ne biste trpeli posledice.

LJUBAV: Vaš partner se oseća poprilično prazno i nezadovoljno. Vreme je da sednete i malo ozbiljnije popričate o svemu. Raspitajte se, saznajte od čega potiče to nezadovoljstvo, da li ste vi tome razlog, neki vaš postupak.

ZDRAVLJE: Stanje solidno. Odlično se osećate, imate potrebu da podelite sa drugima svoju pozitivnost. Prijatelji rado sa vama provode vreme.
Jarac

Jarac

POSAO: Poslovni aspekti su vam dobri, takođe se vidi da postoji velika mogućnost za ostvarivanje novčanog gubitka. Prilika je da započnete nanovo temu o novim poslovnim mogućnostima, koja nije ranije naišla na odobravanje.

LJUBAV: Nemojte da se ponašate preterano nadmeno i gordo, ohladićete partnera. Menjajte svoj stav što pre, ukoliko želite da ga zadržite. Budite što prirodniji. Nesigurni ste i preko gordosti pokušavate sebe da zaštitite.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa. Prati vas nesanica, došlo je do pada koncentracije, skloni ste melanholiji.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Autoriteti se ne slažu sa vašim mišljenjem. Moguće je da ste vi upravu, ali u ovoj situaciji morate naći način da se prilagodite. U suprotnom, možete doživeti neprijatnosti, ponajviše zbog osoba iz vašeg neposrednog okruženja, koje će vam okrenuti leđa. Tada spoznajete ko vam je pravi prijatelj.

LJUBAV: Počeli ste da razmišljate o svom prijatelju, više niste sigurni da li prema njemu gajite samo prijateljstvo ili pak su se rodile malo veće emocije.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima, problem sa kičmom. Preterali ste u napornim vežbama, sada vam sledi mirovanje.
Ribe

Ribe

POSAO: Previše ste se preforsirali, pokušajte da se malo opustite, jer ovim tempom vaše dalje zalaganje će biti kontraefektivno. Zadaci koje ste sebi zadali su preterani, svesni ste da ste se precenili i da bez pomoći najbližih saradnika nećete moći da ispoštujete rokove.

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja vam danas stavlja do znanja da već duže vreme želi nešto više. I sami gajite nežna osećanja prema njemu, otvorite svoje srce, nemate šta da izgubite.

ZDRAVLJE: Moguća ukočenost vilice, zbog promaje ili je razlog tome upala zuba koju ne smete zanemariti.