horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Postajete nervozni i nestrprljivi čekajući na realizaciju nekog projekta. Nemojte da preterujete, pustite da se stvari slegnu. Nadređeni sada nije spreman da reaguje na vaš predlog, stoga pustite ga da mu neke stvari slegnu i da se sam dođe do nekih zaključaka.

LJUBAV: Partner nije zadovoljan vašim ponašanjem, vašim stavovima. Potrudite se da mu malo više posvetite pažnju, dok ne bude kasno. Iznenadite ga rezervacijom neke destinacije, uz brojne aktivnosti.

ZDRAVLJE: Problemi sa kostima, zglobovima. Muči vas reuma, obavezan je odlazak kod reumatologa radi odgovarajuće terapije.
Bik

Bik

POSAO: Vi ste veliki karijerista, volite da pokažete što bolje rezultate. Potrudite se da ne budete brzopleti i da samim tim svoj posao odradite traljavo, bez očekivanog kvaliteta. Sada su veće mogućnosti da vam nešto promakne.

LJUBAV: Nerazumevanje sa partnerom. U komunikaciji se ponašate dosta tvrdoglavo i drsko, a da toga niste ni svenu. Na sve to se čudite zašto vam partner pruža otpor i ljuti se. Pre nego što bilo šta kažete razmislite više puta i nađite adekvatan način.

ZDRAVLJE: Kada ste emotivno stabilni, nemate ni zdravstvenih problema.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Nekako uspevate da izađete na kraj sa svim troškovima koje imate. Spretni ste i organizovani, poslovi vam idu od ruke. Ipak, kako je Merkur retrogradan, obratite pažnju da vam nešto ne promakne. Možda je potrtebna konsultacija sa osobom od poverenja. Sada ne očekujte neke bitnije promene.

LJUBAV: Moguće je da će između vas i partnera da dođe do nekih težih reči. Razlog tome je nerazumevanje, pogrešno shvaćene reči.Na kraju uspevate da rešite probleme koje imate, uz obostrano olakšanje.

ZDRAVLJE: Problemi sa čulom sluha. Potreban je savet otorinolaringologa
Rak

Rak

POSAO: Aktivni ste pri obavljanju svojih poslovnih zadataka koje imate i samim tim lako dolazite i do sve boljih rezultata! Vama ništa ne pada teško, vredni ste i odgovorni. Volite da dominirate u gotovo svim situacijama, ponekad možete biti naporni za svoju okolinu.

LJUBAV: U duhu promena, partnera stavljate pred svršen čin i ima izbor ili da prihvati Vaše uslove ili da počne da se pakuje. Sada ste isključivi, jer ne možete više da tolerišete njegove propuste.

ZDRAVLJE: Hormonalni disbalans. Proverite nivo hormona. Moguć problem sa štitnom žlezdom.
Lav

Lav

POSAO: Odlični aspekti na polju poslovanja. Moguće pohvale ili pak možda dobijete veće poverenje, odgovornost. Sasvim zasluženo ste ih osvojili, jer nadređeni znaju da će svi zadaci, projekti, koje vam predaju, biti do kraja, odgovorno završeni. Priznanja koja dobijate su opravdana.

LJUBAV: Možete da dođete u priliku da ostvarite zanimljivo novo poznanstvo. Igra rečima je ono u čemu ste odlični. Šarmirate osobu koja vam se dopada. Ovaj odnos može da pređe u ozbiljniju vezu.

ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje odlično, moguća prolazna nervoza. Potreban vam je odmor, odlazak u neki spa centar.
Devica

Devica

POSAO: Mnogi misle da niste spremni ili sposobniji da uradite poslove i zadatke koji su pred vama. Jaki ste i pokazaćete svoju moć rasuđivanja, organizacije. Prohekti koji su vam prefati, mogu vam doneti uspeh, alii zavist osoba koje mogu biti iznenađene vašim sposobnostima.

LJUBAV: Sklonost idealizaciji, loša procena situacije. Budite oprezni, može vam zapasti za oko osoba koja je zauzeta i da sebi stvorite komplikacije na polju emocija. Niste sprermni da budete drugi, postoji opasnost od skandala.

ZDRAVLJE: Problemi sa organima za varenje. Pređite privremeno na laganiju hranu.
Vaga

Vaga

POSAO: Nervoza zbog aktuelnih poslovnih promena. Morate se koliko toliko opustiti, na neke stvari ne možete uticati. Naučite da se ne nervirate za situacije, poslove koje ne možete promeniti. Imajte na umu da će doći momenat kada ćete iste uraditi bez problema.

LJUBAV: Lepi trenuci sa osobom koja vas voli. Morate biti istrajni u svojoj vezi. Vi ste neko ko voli zaljubljenost,strast, seks. Slobodnima odgovara trenutna samoća.

ZDRAVLJE: Malaksalost, unosite više tečnosti. Olakšajte organizmu, poboljšajte rad pojedinih organa. Generalno, ne unosite dovoljno vode na dnevnom nivou.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Želite promene odmah i sad, ali stanje i dalje ostaje nepromenjeno. Polako gubite nerve, jer vam potražioci dišu za vratom. Novac vam je potreban za izmirivanje dugova.

LJUBAV: Ako nastavite sa ljubomorom i sa svojim stavovima, gde ne pokazujete ni malo volje za prilagođavanjem, partner će vas ostaviti. Porazgovarajte, iznesite mu svoje strahove i stavove, ali na što mirniji način. Još uvek postoji šansa da stabilizujete odnos.

ZDRAVLJE: Ne vidim ozbiljnije komplikacije. Raspoloženi ste, pozitivni, ma koliko situacija bila opterećujuća.
Strelac

Strelac

POSAO: Vi ste u dubini veoma radna osoba. Mada vaša unutrašnja priroda ne dozvoljava da se istaknete previše, sem ako niste neki vatreni podznak. Zbog toga trpite od osoba koje su manje sposobne, koje imaju manja znanja, umeća, ali umeju sebe bolje da " prodaju ". Ukoliko sebe ne promenite, možete samo da negujete u sebi. Prešišaće vas manje vredne osobe.

LJUBAV: Previše razbacujete emocije na sve strane, tako da vam je teško da se fokusirate na jednu osobu, da ostvarite emotivni mir.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom, hladne su vam ruke i stopala. Morate biti oprezni, oblačite se slojevito, mogućaje prehlada.
Jarac

Jarac

POSAO: Poslovni aspekti su povoljni. Imaćete mogućnost pozitivnih promena na polju poslovanja. Naročito ako ste već o tome vodili razgovore, imali određene planove.

LJUBAV: Odličan dan da sednete i porazgovarate sa svojim partnerom o nesuglasicama koje vas prate već duži vremenski period. Na početku ste mislili da će se stvari rešiti same po sebi, bez vaše inicijative. Međutim, sada uviđate da morate izneti svoj stav, svoje nezadovoljstvo, očekivanja.

ZDRAVLJE: Ne vidim ozbiljnije komplikacije, prolazna nervoza. U stanju ste da je kontrolišete.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Dobri aspekti na polju poslovanja, dobro odrađujete svoje obaveze, tako da tu nećete imati neprijatna iznenađenja. Ipak, opreznost je neophodna u odnosu sa saradnicima koji sa podozrenjem posmatraju vaš rad.

LJUBAV: Imaćete mogućnost za novo interesantno poznanstvo. Ako ste slobodni, ovo je odlična prilika za nešto novo, ali ako ste u vezi obratite pažnju da ne zakomplikujete stanje na vašem polju emocija. Sada se mogu razmeniti reči koje su posledica pogrešno protumačenih izjava. Moguće je obnavljanje starog odnosa.

ZDRAVLJE: Mnogo konzumirate gazirane napitke. Jetra vam može biti ugrožena.
Ribe

Ribe

POSAO: Promena raspoloženja na polju poslovanja. Mada se ne vidi da će to uticati na kvalitet obavljanja vaših poslovnih obaveza. Ne dozvoljavate da raspoloženje, kao i loši odnosi utiču na vaš rad. Koncentracija vam je na najvišem nivou, tuđe reči vas ne pogađaju, jer su neosnovane.

LJUBAV: Imate povoljne aspekte za ostvarivanje nove emotivne veze. Nemojte mnogo analizirati ono što je bilo.

ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima. Ukočenost, bolni pokreti mogu biti uzrok hronične upale. Sada vam samo obloge mogu pomoći. Neophodan je odlazak kod reumatologa.