horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Da bi se promena desila potrebna su vam konkretna dela i akcije. Stoga, nije preporučljivo da se oslanjate na prevelika obećanja koja dolaze od strane raznih ljudi. Budite okrenuti sebi, svom znanju i intuiciji. Kontaktirajte osobu sa mnogo više iskustva, kako bi vam ukazala na značajne stvari.
LJUBAV: Imate dobar predosećaj u vezi jedne osobe i treba da slušate svoju intuiciju. Iskoristite priliku koja vam se nudi, na kraju se može ispostaviti da je to jedna jako važna odluka.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje i odmor. Iskoristite vikend za to!
Bik

Bik

POSAO: Moguće je da vas neko od saradnika zbunjuje. Od većine njih nikada ne znate šta da očekujete, pa je blago reći da su nepouzdani. Oslonite se maksimalno samo na sebe. Ne govorite o njima o svojim idejama, nije vam potreban saradnik da biste sa uspehom završili ono što ste zamislili.
LJUBAV: Ukoliko budete poslušali svoje emocije nećete pogrešiti. Nema potrebe da ovaj put budete preterano ponosni ili da izigravate nešto što niste. Budite prirodni i spontani.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa holesterolom su mogući, proverite krvnu sliku. Najbolje je da odmah započnete propisanu terapiju.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Nije povoljan dan za to da svoje ideje javno prezentujete u bilo kakvom okruženju. Potrudite se da se prvo uverite da se vaša zamisao dopada makar bliskim saradnicima. Oni vas mogu podržati pri prezentaciji nesigurnom rukovodstvu.
LJUBAV: Partner ne veruje u vaša opravdanja. Na pragu ste većih problema u vezi, komunikacija vam je jako loša. Trebaće vam snage da prevaziđete krizni period. Važno je da ste oboje zainteresovani da ga prebrodite.
ZDRAVLJE: Preporučuje se da posetite stomatologa radi redovne kontrole - za svaki slučaj. Povedite računa o kostima, moguće su povrede.
Rak

Rak

POSAO: Dolazite do zaključka da su sve vaše pređašnje zamisli bile sasvim pogrešne i da niste imali realnu sliku o dešavanjima. Sada se polako posvetite tome da napravite novu strategiju. Povodili ste se tuđim uticajima, što je doprinelo da vam neki poslovi budu neuspešni.
LJUBAV: Više pričajte, budite otvoreniji, a manje donosite zaključke na osnovu subjektivnih pretpostavki. Moguće je da ste partnera osudili ni krivog ni dužnog ovaj put...
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji i to vam stvara probleme. Aktivirajte se na fizičkom planu! Počnite sa nekim blažim vežbama, možda sa plivanjem ili laganijim šetnjama.
Lav

Lav

POSAO: Trenutno trpite neku manju nepravdu na poslu i to samo zbog nečije samovolje. Nije vam lako da se nosite sa takvom situacijom, niste navikli da budete predmet tuđeg hira. Na žalost. Tokom karijere, s takvim problemom ćete se suočiti u par navrata.
LJUBAV: Nakon burne svađe sa voljenom osobom, emocije nisu iščezle. On će vam ponuditi pomirenje a na vama je da ne izigravate ledenu kraljicu i da ne kalkulišete.
ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imunitet pojačanim unosom vitamina. Vodite više računa o sebi. Uradite detoksikaciju organizma, unosite više vode u organizam.
Devica

Devica

POSAO: Umete da prepoznate dobru poslovnu ideju. Podržaćete osobu za koju smatrate da ima najbolje šanse da ostvari uspeh i da vam vrati uložen novac, kao i da donese zaradu. Uvek se morate oslanjati na svoju intuiciju.
LJUBAV: Možete da očekujete veoma povoljan dan za ljubav. Dobro poznajete svog partnera i znate kako da mu udovoljite. Koristite svoje dobro proverene metode. Partner voli kada mu pokažete svoju maksimalnu pažnju.
ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti, čuvajte se dehidratacije. To je važno i za normalizaciju metabolizma, koji vam je oslabljen u poslednjim nedeljama.
Vaga

Vaga

POSAO: Pokušavate da razumete nečije bezobzirno ponašanje. Ipak, ni vi niste bez ega i duše, pa samim tim ne možete da trpite iživljavanje. Protiv mobinga se treba boriti. Ukoliko spoznate da ništa ne možete učiniti, potrudite se da promenite poslovno okruženje.
LJUBAV: Nemojte da donosite ishitrene zaključke. Osoba koja vam se sada na prvi pogled dopada kasnije može da se pokaže u jako lošem svetlu, samo joj dajte dovoljno vremena. Budite oprezni u komunikaciji, odgovorniji prema sebi.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa reproduktivnim organima. Javite se lekaru.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Ukoliko se budete oslonili na svoju intuiciju i ovaj put nećete pogrešiti! U jako ste dobrom periodu i sami možete napraviti najbolju procenu poslovne strategije. Okrenite se potpuno sebi i svojim idejama, poradite na sebi. Sada je pravo vreme za edukaciju.
LJUBAV: Nadopunjujete se međusobno vi i vaš partner i uživate u jako dobrom odnosu koju ste kreirali godinama unazad. Tokom današnjeg dana će se veza dodatno učvrstiti.
ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol, gazirana pića i sve ostalo što škodi vašoj jetri. Nekada umete baš da preterate, narušavate zdravlje.
Strelac

Strelac

POSAO: Sledi vam verbalni okršaj sa osobom za koju provereno znate da nije dovoljno iskrena. Ne možete da trpite lažne moraliste kao i one koji večito glume nešto što nisu. Na žalost, okruženi ste upravo takvim osobama. Ipak, prijatelja držite blizu, a neprijatelja još bliže.
LJUBAV: Partner ima određena očekivanja. Moguće je da ste mu davno obećali nešto i da je sada red ta to obećanje održite. Ukoliko prekršite datu reč, razočaraćete ga.
ZDRAVLJE: Problemi sa povišenom temperaturom su mogući, moguća su upalna stanja. Započetak obavezno proverite pluća, uradite neophodne analize.
Jarac

Jarac

POSAO: Napravili ste pogrešan poslovni potez i svesni ste toga. Istrpećete kritike koje dobijate od strane nadređenih, jer ste svesni da ste ovaj put zaista vi pogrešili. Umete da primite kritiku i da priznate grešku. Smeta vam jedino dvoličnost drugih.
LJUBAV: Ne nalazite dovoljno snage da oprostite svom partneru iako ga volite. Smatrate da za neke stvari ne postoji bilo kakvo opravdanje i postavljate jasne granice.
ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak, mogući su veći problemi na tom planu. Ukoliko primetite nejasnoće, obratite se lekaru za stručnu pomoć.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Možete da očekujete da će u kolektivu biti prisutna tenzija. Svi očekuju neki važan događaj i pripremaju se za to. Vama nije jasno oko čega se diže tolika buka i panika. Ipak, sada nije vreme da bilo šta komentarišete i donosite zaključke.
LJUBAV: Pokažite strpljenje prema voljenoj osobi i ona će to umeti da ceni u pravom trenutku. Pored toga što ste dobar ljubavnik, umete da budete i izvanredan prijatelj.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom i krajnicima. Povećajte unos vitamina i čajeva. Planirajte toplu kupku, tople limunade, odmarajte. Radite na jačanju imuniteta.
Ribe

Ribe

POSAO: Moguće je da ste se našli u nekoj neugodnoj situaciji u kojoj se od vas očekuje da birate stranu. Dolazite do zaključka da vam se ne isplati da se bilo kome priklonite ovaj put. Važno je da zadržite svoj stav, nikada niste bili poltron.
LJUBAV: Sumnjate u namere voljene osobe iako nemate neki realan razlog za to. Nemojte da stvarate problem bez ikakve potrebe, razmislite malo o svom stavu i tenziji koju unosite.
ZDRAVLJE: Smeta vam hladnoća, promaja i vetar. Skloni ste reumatskim oboljenjima. Ukoliko ne povedete računa može doći i do degenerativnih promena.