horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Po svaku cenu planirate da zaštite svoje poslovne interese. Nema onoga kome ćete dopustiti da vam stane na put. Vraća vam se borbenost i ratnička energija, spremni ste na sve!
LJUBAV: Polako počinjete da se hladite od partnera. Moguće je da se vaša veza postepeno privodi kraju, ali niko od vas dvoje još uvek nije spreman da to otvoreno prizna. Potreban je otvoren razgovor da jedno drugome kažete ono što ste duže vreme prećutkivali.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervima i kičmom. Čuvajte se mogućih povreda u tom predelu. Potrebna vam je terapija, zakažite kod fizijatra.
Bik

Bik

POSAO: Možete imati dosta sreće danas. Slobodno se upustite u neki manji rizik, imaćete koristi od toga. Očekuje vas pozitivan dan tokom kog ćete moći da postignete mnogo toga.
LJUBAV: Javno ćete pokazati svoju ljubav i na taj način partnera uveriti da imate ozbiljne namere. Okolina lepo reaguje na vašu vezu i sve ste sigurniji u izbor koji ste napravili ovaj put. Slobodnim Bikovima odgovara trenutna sloboda, niko ih nije do sada zainteresovao.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas i sve vam ide od ruke! Širite pozitivnu energiju gde god da ste! Organizujete izlazak sa prijateljima.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Muče vas finansijski problemi. Prilično ste isfrustrirani i teško vam je da se saberete. Nije vam do posla niti do bilo čega, pitate se zbog čega ste uopšte ulagali veliki trud. Verujte, na kraju ćete dobiti pravu satisfakciju u vidu boljih finansija.
LJUBAV: Postajete veoma ljubomorni i sumnjičavi prema voljenoj osobi. Teško vam je da ignorišete neke signale koje dobijate, a vaša intuicija je do sada bila nepogrešiva...
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nogama i zglobovima. Povedite računa pri fizičkoj aktivnosti. Obratite pažnju na saobraćaj.
Rak

Rak

POSAO: Imate puno poverenje u poslovnog partnera i smatrate da vas njegova strategija vodi do zajedničkog uspeha. Ovaj put niste pogrešili u proceni, zajedničkim snagama ostvarujete uspeh. Prepustite mu inicijativu pri završavanju poslovnih ugovora.
LJUBAV: Možete da očekujete priliku da stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Oboje ćete uložiti napor. Ukoliko ste u braku, očekuje vas veoma lep dan sa partnerom, uživaćete u zajedničkim trenucima.
ZDRAVLJE: Nemate probleme, sem manje ukočenosti. Prijala bi vam masaža, ali i kraći boravak u jednom od spa centara.
Lav

Lav

POSAO:Pokušajte da se usmerite na male i konkretne poslove. Sada od prevelikih očekivanja ili od megalomanskog planiranja nećete imati ništa, sem eventualno razočarenja. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
LJUBAV: Niste usmereni na dešavanja na ljubavnom planu, jer ste okupirani poslom. Moguće je da mšatate o nekom velikom uspehu i da od svoje ambicije ne vidite osobu koja vam se udvara. Trgnite se, jer ćete propustiti priliku, koja vam se retko nudi.
ZDRAVLJE: Težak dan, mogući su problemi za zdravljem. Nemojte da se forsirate previše, kako ne biste imali veće zdravstvene probleme.
Devica

Devica

POSAO: Potrudite se da sebi ne stvarate bespotrebnu tenziju. Ukoliko se postavite na pravi način, možete da očekujete malu promenu koja će vam biti veoma značajna. Ubuduće budite pažljivi u pregovorima, bilo sa nadređenima, poslovnim partnerima, saradnicima. Izbegnite nadmen stav.
LJUBAV: Veoma povoljan dan za početak nove veze! Donosite odluke na bazi strasti, to je ono što vas najviše zbližava sa novim partnerom. Između vas dvoje sve pršti od varnica!
ZDRAVLJE: Sem nervoze, nemate zdravstvene probleme. Nađite neki vid relaksacije, obična šetnja bi vam sada pomogla.
Vaga

Vaga

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje na polju privatnog posla. Postepeno dolazite i do stabilnijih finansija, što je svakako jako važno. Imate nadu da će budućnost biti sigurna. Dobićete ponudu koju nećete moći odbiti.
LJUBAV: Zadovoljni ste situacijom koju sada imate sa voljenom osobom i ne planirate bilo kakve promene. Pokažite joj koliko vam je stalo i topićete se u romantici zajedno!
ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju, povedite malo više računa o sebi. Došlo je do pada imuniteta, ne unosite dovoljno vitamina i minerala. Uradite detoksikaciju organizma.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Ovo je poslednji trenutak da završite neki veoma važan posao! Nemojte da zanemarujete upozorenja koja dobijate. Pod budnim ste okom nadređenih, ali i njihovih poltrona, koji jedva čekaju da vam vide leđa. Ako date svoj maksimum - isplatiće vam se!
LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja vam se dopada, ali postoji mogućnost da nećete ostvariti neke konkretnije pomake. Zadovoljni ste i ovim. Vreme radi za vas i toga ste svesni.
ZDRAVLJE: Budite aktivni i konstruktivno potrošite energiju! Organizujte svoje vreme na pravi način.
Strelac

Strelac

POSAO: Opterećuje vas novac, to je glavna kočnica zbog koje ne možete da realizujete poslovni plan koji imate. Potrebna vam je nečija pomoć i podrška, ali ne znate na koga da se oslonite. Ukoliko nemate finansijsku sigurnost, ne možete biti zadovoljni.
LJUBAV: Primetili ste da se partner nekako hladi i da nije više u istoj meri zainteresovan za vas kao ranije. Polako vas hvata strah i nesigurnost, želite da ostanete sa njim u vezi.
ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju, izbegavajte tu naviku ako ne želite probleme sa varenjem. Obratite pažnju na ishranu, izbegavajte masnu, začinjenu hranu.
Jarac

Jarac

POSAO: Trenutno imate manjak koncentracije. Moguće je da se nalazite u prilično haotičnom radnom okruženju u kom vam se mnogo njih meša u ono što radite. Na ivici ste živaca. Kontrolišite se i koncentrišite, kako vam neke stvari ne bi promakle, a zbog kasnije možete imati ozbiljnih problema.
LJUBAV: Imate potrebu da se partneru otvorite i da mu pokažete svoju emotivnu i nežnu stranu. Konačno je došao i taj dan! Pozitivno je iznenađen promenom i zahvalan na iskrenosti.
ZDRAVLJE: Moguća je nesvestica i problemi zbog malaksalosti. Odmarajte dovoljno.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Imate jako dobre i kraetivne ideje koje danas možete realizovati. Nemojte da dopustite da vam bilo ko poremeti planove. Na vama je da budete dovoljno aktivni i da se potrudite.
LJUBAV: Ušli ste u neki vid komunikacije sa osobom koja je zauzeta, ali niste sigurni kuda to vodi... Pre nego što uradite nešto nepromišljeno, zapitajte se da li je vredno truda. Niste osoba koja bi bila zadovoljna, a da je u drugom planu. Ne započinjite vezu koja će vas oneraspoložiti.
ZDRAVLJE: Muči vas nesanica, a kada zaspite mogući su košmari. Teška noć vas očekuje. Najbolje da popijete neki analgetik.
Ribe

Ribe

POSAO: Od strane bliskih saradnika dobijate podršku i na taj način rešavate problem koji vas je mučio neko vreme. Zadovoljni ste, jer se konačno nazire važan pomak na poslu, ali i zbog toga što sada znate na koga možete da se oslonite.
LJUBAV: Nije vam lako da otvoreno pokažete svoje emocije prema voljenoj osobi. Jednostavno nemate dovoljno vremena da joj se posvetite, iako gorite od želje da budete pored nje. Razmislite o tome šta vam je prioritet.
ZDRAVLJE: Stopala su vam osetljiva, mogući su i manji problemi sa cirkulacijom u nogama. Obratite se internisti, za početak uradite osnovne analize.