horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Ovaj period može da vam donese rad na velikom projektu, ali će mnogo toga zavisiti od vaše fleksibilnosti. Splet vanrednih okolnosti diktira nove uslove poslovanja i tome bi trebalo da se prilagodite kako biste uspeli da završite taj rad. Očekuje vas finansijski dobitak. Bićete više nego zadovoljni.
Ljubav: Ovaj period vam donosi sklad u odnosu sa partnerom. Postoji mogućnost da uspešno realizujete neki vaš zajednički cilj. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Blizanaca ili Lava.
Zdravlje: Glavobolja i variranje pritiska.
Bik

Bik

Posao: Pruža vam se prilika da izgradite finansijsku sigurnost na duge staze, samo je neophodna dobra taktika. Vaše polje karijere donosi vam borbu novog i starog. Zato u posao unosite nove elemente koji vas vode ka uspehu.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom se stabilizuje. Iza vas su epizode krize poverenja, povremeno su mogle biti burne. Međutim, sledi dalja harmonizacija. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa veoma atraktivnom osobom preko posla. Moguć je početak ljubavne veze.
Zdravlje: Prehlada. Počinje sa kijavicom, bolnim grlom, obratite se lekaru.
Blizanci

Blizanci

Posao: Povoljan aspekt doprineo je tome da brže nego ranije završite glavne zadatke. Ovog dana se aktivira povoljan aspekt i donosi vam poboljšanje komunikacije s nadređenima. Moguće su takođe pojačane kontrole na poslu. To ne treba da vas brine, jer ste odgovorni prema svojim obavezama.
Ljubav: Osetili ste zasićenje vezom s partnerom i rešili da to privedete kraju. Rešili ste da načinite zaokret i započnete nešto novo. Slobodne Blizance očekuje veliki broj prilika da sretnu svoju srodnu dušu preko posla. Ovaj period vam donosi sudbinsko poznanstvo.
Zdravlje: Nervoza.
Rak

Rak

Posao: Povoljan aspekt u vašem polju saradnje i javnosti doneće vam proširenje kruga saradnika i uspešne nastupe u javnosti, prezentacije ili govore. Poseban uspeh očekuje Rakove koji rade u uslužnim delatnostima ili se bave trgovinom.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz jednu stabilnu fazu, mada je povremeno bilo turbulentno zbog krize poverenja. Sada je to iza vas. Postoji velika mogućnost da ćete ostvariti neki zajednički cilj. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom u znaku Riba ili Device.
Zdravlje: Anksioznost.
Lav

Lav

Posao: Povoljan aspekt donosi vam uspeh u poslovnoj saradnji i sklapanju unosnih ugovora. Sada vam čak i rizičan poslovni potez može doneti dobitak. Poseban uspeh očekuje Lavove koji se bave inventivnim idejama, koji rade u trgovini ili rade s velikim projektima.
Ljubav: Pružiće vam se brojne prilike na ljubavnom planu. Možete sresti svoju srodnu dušu preko društvenih mreža, a vaša veza vrlo brzo može da započne nakon prvog susreta. Lavovi koji su u vezi, imaće lep i harmoničan period u odnosu sa partnerom.
Zdravlje: Variranje pritiska, ne zanemarujte simptome.
Devica

Devica

Posao: Povoljan aspekt prethodnih dana mogao vam je doneti uspešne dogovore ili poslovne ponude koje se ne odbijaju, ukoliko ste,, naravno, nezaposleni. Osim toga, ovaj period vam donosi priliku za unapređenje ili prelazak na novo radno mesto koje podrazumeva veću odgovornost i višu platu.
Ljubav: Tokom ovog perioda uspešno ćete rešiti neki dugotrajan problem koji postoji u okviru vašeg odnosa s partnerom. Vaša odnos će postati daleko kvalitetniji, a očekuje vas i rešenje nekog ključnog egzistencijalnog problema.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Vaga

Vaga

Posao: Tokom ovog perioda uživate posebnu naklonost planeta ukoliko želite da pređete na novo, bolje plaćeno mesto. Očekuje vas važan poslovni sastanak i podrška jedne vrlo uticajne osobe, a uspeh će zavisiti od vašeg samouverenog nastupa. Finansijski dobitak.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom jeste dobar, ali tu i tamo iskrsne poneka epizoda ljubomore s njegove strane. Očekuje vas zajednički izlazak i lepo putovanje udvoje. Slobodne Vage mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža ili preko posla.
Zdravlje: Spazam mišića zbog nedostatka magnezijuma.
Škorpija

Škorpija

Posao: Povoljan period da započnete privatni biznis, ali morate ispoljiti strpljenje, jer vanredan splet okolnosti diktira svoja pravila kojima se morate prilagoditi. Povoljan aspekt doneće vam iznenadni dobitak, ali i priliku da dugotrajno unapredite svoju finansijsku situaciju.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz uspone i padove, jer postoji mogućnost da dobijete prigovor zbog nepoverenja s njegove strane. Potrudite se da to ispravite na vreme da ne bi došlo do daljeg otuđenja i još dublje krize. Prevaziđite svoju tvrdoglavost.
Zdravlje: Poteškoće sa centrom za ravnotežu.
Strelac

Strelac

Posao: Ovaj period može da vam donese rad na nekom velikom poslu ili možete sklopiti veoma unosan ugovor. Poslovno putovanje, međutim, na neko vreme može biti odloženo, a sastanak održan na drugačiji način. U svakom slučaju, sklopićete sporazum o dugoročnoj saradnji.
Ljubav: Rešili ste da pređete granicu kolegijalnosti sa jednom osobom sa kojom ste dugo i više u prijateljskim odnosima. Pravi je trenutak da sad pređete tu granicu prijateljstva. Strelčevi koji su u vezi uspešno će prevazići jedan veliki nesporazum koji ih već dugo muči.
Zdravlje: Čuvajte se padova.
Jarac

Jarac

Posao: U vašem polju novca će akcenat biti na finansijama. Pri tome, radi se o velikom novcu ili velikim projektima koje možete dobiti da radite. Očekujte važan poslovni sastanak koji može da vam donese potpisivanje sporazuma.
Ljubav: Tokom ovog perioda uspešno ćete rešiti neki problem u komunikaciji s jednim od ukućana. Vaš odnos sa partnerom je stabilan i pun razumevanja i podrške, uprkos povremenim nesporazumima. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Ribe Ili Device.
Zdravlje: Poznati ste po reumatičnim zglobovima.
Vodolija

Vodolija

Posao: Pruža vam se mogućnost da započnete poslovnu saradnju sa nekim novim poslovnim partnerom. To bi vam moglo doneti veliki uspeh, ali ipak dobro proverite sve uslove navedene ugovorom. U ovom periodu možete brzopleto donositi odluke.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom je korektan, ali imate povremeno potrebu da se izolujete u svoj svet. Tada se javlja kriza poverenja. Važno je da zadržite otvoren odnos i skrenete pažnju jedno drugome na ono što vam smeta. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža.
Zdravlje: Prehlada.
Ribe

Ribe

Posao: Planete su vam naklonjene što se tiče pregovora sa novim poslovnim partnerima. Sada možete da proširite krug saradnika i razradite posao, posebno ako se bavite trgovinom i finansijama. Možete sklopiti važan dogovor o dugoročnoj saradnji.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom povremeno je turbulentan zbog krize poverenja od strane partnera, ali u ovom periodu vas očekuje harmonizacija. Pred vama je veoma važan razgovor o rešenju jednog egzistencijalnog pitanja. Slobodne Ribe mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko prijatelja.
Zdravlje: Problemi sa stopalima.