horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Negativan aspekt unosi napetost u poslovne odnose tokom čitavog ovog perioda. Negativna energija se može manifestovati u vidu blokade poslovanja usled vanrednih okolnosti, a to se može odnositi posebno na one koji se bave trgovinom i ugostiteljstvom.
Ljubav: Nepovoljan aspekt donosi vam nezadovoljstvo ponašanjem partnera. Kao da igra neku igru s vama, a to je nešto što ne tolerišete. Možete se osetiti neshvaćenim, ali je neophodno da pre odluke otklonite sve nedorečenosti u vašem odnosu.
Zdravlje: Pazite se virusa. Infekcije su sada gotovo neminovne.
Bik

Bik

Posao: Negativan aspekt može vam doneti pogoršanje odnosa sa kolegama i nadređenima. Situacija će zahtevati da ispravite neku nepravdu koju vam je načinio neko od saradnika. Ovaj dan kazuje na početak neke nove saradnje i novu poslovnu ponudu za nezaposlene.
Ljubav: Nepovoljan aspekt može da vam najavi turbulentan period u odnosu s partnerom. Postoji mogućnost da posumnjate u vernost partnera i da sve to rezultira burnom svađom. Slobodne Bikove očekuje novo poglavlje s jednom fatalnom Škorpijom.
Zdravlje: Smanjite alkohol i gazirana pića. Boravite manje u zatvorenom prostoru.
Blizanci

Blizanci

Posao: Negativan aspekt može da se reflektuje na pogoršane odnose s nadređenima ili nepredviđeni zastoj u prilivu novca. Vaše poslovanje može privremeno biti u blokadi. Nezaposlenim Blizancima neko može ponuditi posao, ali da se iza toga krije neka lošija opcija. Pripremite rezervni plan.
Ljubav: Ovaj period donosi nesuglasice s partnerom. Postoji mogućnost da vaše reči budu pogrešno shvaćene. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko društvenih mreža. Pred vama je novo ljubavno poglavlje.
Zdravlje: Manjak kalcijuma, fosfora, proverite paratireoidnu žlezdu.
Rak

Rak

Posao: Poslovna saradnja sa nekim saradnicima u ovom periodu može da se iskomplikuje, pa čak i raskine. Isto tako, može se desiti da vam neki saradnik obeća mnogo više nego što može da ostvari. Rakovi koji se bave privatnim biznisom mogu imati zastoj zbog vanrednih okolnosti.
Ljubav: Burna i strastvena avantura sa osobom koju ste upoznali preko posla obeležava ovaj period. Rakovi koji su u vezi mogu da prođu kroz period turbulencije s partnerom. Slobodni Rakovi nalaze se na pragu nove veze sa osobom sa posla.
Zdravlje: Stomačne tegobe, posavetujte se nutricionistom.
Lav

Lav

Posao: Negativni aspekt u vašem polju privatnog biznisa ukazuje na slabu kariku tokom ovog perioda. Moguće su poteškoće ukoliko se bavite uslužnim delatnostima ili ugostiteljstvom. Biće neophodna improvizovana rešenja i veliko strpljenje.
Ljubav: Nepovoljan period u okviru porodičnih odnosa, jer ćete biti u situaciji da ispravite neku nepravdu na porodičnom planu. U okviru vaše porodice može da se pojavi problem jednog ukućana koji ćete morati da rešite zajedno. Uspešno ćete prevazići problem.
Zdravlje: Pazite se virusne infekcije, zaštitite se maksimalno.
Devica

Devica

Posao: Glavni izazov tokom ovog perioda sastoji se u tome da obazrivo upravljate novcem, jer se može desiti da vam neka sredstva budu blokirana. Poteškoće možete imati ako radite sa decom, u zdravstvu ili vaš posao zavisi od saobraćaja. Vaši odnosi sa nadređenim mogu biti problematični.
Ljubav: Obnavljanje kontakta sa osobom iz prošlosti obeležiće ovaj period. Do susreta može doći slučajno ili preko vaših zajedničkih prijatelja. Zauzete Device prolaze kroz period nesuglasica s partnerom, a to se može ticati raspolaganja budžetom.
Zdravlje: Prehlada.
Vaga

Vaga

Posao: Negativan aspekt tokom ovog vikenda nalazi se u vašem polju završetaka. To stavlja naglasak na krajnje rokove i zacrtane rezultate poslovanja. Problem se javlja zbog vanrednih okolnosti kada može biti teško postići rezultate.
Ljubav: Slobodne Vage mogu da uđu u ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna, a da im to ne bude poznato. Vage koje su u vezi biće u situaciji da iskreno razgovaraju o nekom problemu koji već duže vreme postoji u vezi sa partnerom. Samo putem kompromisa otklonićete problem.
Zdravlje: Prija vam sunčeva energija, boravak pored mora.
Škorpija

Škorpija

Posao: Glavni izazov sastoji se u tome da prevaziđete problem u komunikaciji s kolegama i partnerima. Postoji verovatnoća da ćete započeti privatan biznis i uvesti novine u poslovanju. Poslovni sastanak sa nadređenim može proteći loše. Tu će biti neophodna kompromisna rešenja
Ljubav: Nepovoljan aspekt na vas utiče tako što može da dovede do krize poverenja u vezi s partnerom. S druge strane, nepravda od ranije ili stari problem ponovo može da se pojavi između vas i partnera, ali ovog puta u ekstremnom vidu.
Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.
Strelac

Strelac

Posao: Ovaj vikend može vam doneti uspeh u poslovnoj saradnji sa inostranstvom. S druge strane, ta vaša saradnja može biti sprovedena samo jednim delom zbog vanrednih okolnosti, dok drugi deo posla može ostati za kasnije. Neki vaš saradnik može promeniti uslove poslovanja. Pripremite rezervni plan.
Ljubav: Ovaj vikend donosi mogućnost da se zbližite sa osobom koju već duže vreme poznajete preko posla. To može biti neko od vaših kolega ili prijatelja. Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz period krize poverenja s partnerom.
Zdravlje: Unosite više vode u organizam.
Jarac

Jarac

Posao: Sve ukazuje na mogućnost da započnete nešto potpuno novo. Međutim, nepovoljan aspekt odnosi se na to da planovi što se tiče inostranstva, mogu ispasti nerealni zbog posebnog spleta okolnosti. Problem za one koji polažu ispite.
Ljubav: Glavni izazov na ljubavnom planu sastoji se u tome da prevaziđete neku situaciju u odnosu s partnerom, koja je doprinela nepravdi između vas. Moguće su nesuglasice i rasprava. Postoji velika mogućnost da ponovo obnovite neku vezu sa bivšom ljubavi.
Zdravlje: Problemi sa lumbalnim delom kičme. Budite oprezni pri naglim pokretima.
Vodolija

Vodolija

Posao: Ovaj vikend može vam doneti iznenadne promene u vašim planovima. Neophodno je da obazrivo upravljate novcem, jer možete imati vanrednih troškova. Isto tako, međuljudski odnosi na poslu mogu biti narušeni, pa se čuvajte nekih manipulacija i spletaka iza vaših leđa.
Ljubav: Negativan aspekt unosi napetost u vašu komunikaciju s partnerom. Vi možete biti nervozni i razdražljiviji nego inače, a isto tako delovati nepristupačno vašem partneru koji onda može da počne da sumnja u vas. Moguće su rasprave.
Zdravlje: Više se krećite. Družite se sa dragim osobama, koji unose pozitivizam.
Ribe

Ribe

Posao: Ključ uspeha sastoji se u tome da se više oslonite na članove tima sa kojima ćete ostvariti zacrtane krajnje rokove. Vaša saradnja sa inostranstvom može proteći dobro, ali jedan deo može biti pod blokadom zbog vanrednih okolnosti. Finansijska situacija se popravlja.
Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju privlačnu osobu preko društvenih mreža ili preko posla. Novo poglavlje na ljubavnoj sceni očekuje vas s osobom u znaku Raka ili Škorpije. Zauzete Ribe očekuje nestabilan period krize poverenja s partnerom.
Zdravlje: Promukli ste, moguć je laringitis.