horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Nepovoljan aspekt u vašem znaku ukazuje na neslogu sa kolegama i nadređenima. Neko će pokušati da vam nanese nepravdu, ali ćete vi reagovati impulsivno, tako da su moguće konfliktne situacije. Uprkos tome, postići ćete dobre poslovne rezultate i izboriti se za pravdu.
Ljubav: Vaš odnos s partnerom neće biti stabilan, može se desiti period vruće - hladnog odnosa. Ako je ranije bilo ljubomore, to sada može kulminirati. Na sreću, ne zadugo. Slobodne Ovnove očekuje ljubav na prvi pogled sa jednom Vagom.
Zdravlje: Više se odmarajte. Malo spavate.
Bik

Bik

Posao: Nepovoljan aspekt donosi vam nepredviđen splet okolnosti u okviru saradnje, pa ako se bavite trgovinom ili privatnim biznisom, dosta toga može da se ispreči. Iz tog razloga, može doći do kratkotrajne stagnacije u rezultatima. Niste zabrinuti, finansije su vam ipak u porastu, sagledavajući raniji period.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom može biti prožet sumnjama ili nerazumevanjem. Može dolaziti i do svađe čak i bez ikakvog povoda. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom, i to na kraćem putovanju ili preko prijatelja.
Zdravlje: Bolovi u grlu.
Blizanci

Blizanci

Posao: Nepovoljan aspekt nagoveštava pogoršanje odnosa sa kolegama na poslu. Nemojte se povlačiti, zadržite svoj stav. Uprkos tome, poći će vam za rukom da završite važan posao što će vam omogućiti ne samo da dobro zaradite, nego i pohvale od strane nadređenih.
Ljubav: Nepovoljan period za kvalitet vaše komunikacije s partnerom. O svemu ćete se daleko teže dogovoriti i teško prevazići nesuglasice. Sačekajte bolji trenutak za to da pokrenete spornu temu. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa jednim fatalnim Strelcem.
Zdravlje: Proverite vid.
Rak

Rak

Posao: Poteškoće sa krajnjim rokom ili pritisak od strane nadređenih da dostignete zacrtan obim posla. Takođe je moguće pogoršanje komunikacije sa saradnicima i poslovnim partnerima. U ovom periodu morate ispoljiti strpljenje, jer će sami uslovi rada biti otežani kroz poseban splet okolnosti.
Ljubav: Pred vama je period turbulencije u komunikaciji sa partnerom, jer ćete zastupati veoma različite stavove. Nesporazumi će se nizati. Slobodne Rakove očekuje jedna strastvena avantura sa osobom koja će ih privući na prvi pogled.
Zdravlje: Bolovi u leđima.
Lav

Lav

Posao: Ovaj dan donosi unosne ugovore, ali ovog puta sve može biti započeto i ostavljeno za kasnije kada okolnosti to dozvole. Očekuje vas takođe rasprava sa nekim kolegom koji gradi rivalski odnos s vama, ali ćete uspeti s tim da se izborite. Ne odajte nikom vaše razmišljanje, kao ni ideje koje vam se vrzmaju u glavi.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz period nezadovoljstva. Pa ipak, ovaj period će vam doneti dobar emotivni ventil za sve ono što se nakupilo. Odlična prilika da zajedno pročistite svoj odnos. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa jednim fatalnim Ovnom.
Zdravlje: Tahikardija.
Devica

Devica

Posao: Nepovoljan aspekt u vašem polju novca, ukazuje na poteškoće što se tiče priliva, pa neki novac može kasniti. U ovom periodu možete imati blokadu u saradnji sa inostranstvom, što se tiče putovanja, kao i sastanaka.
Ljubav: Osoba s kojom ste počeli da se viđate ponaša se čas na jedan, čas na drugi, potpuno suprotan način. Jednostavno ne znate šta da mislite o svemu. Očekuje vas, međutim, važan razgovor i stabilizacija. Device koje su u vezi uspešno će prevazići period nesuglasica.
Zdravlje: Organizam vam burno reaguje na promenu vremena.
Vaga

Vaga

Posao: Nepovoljan aspekt u vašem znaku ukazuje na to da ćete sa nekim kolegama biti na ratnoj nozi. Moguća je nejasna, problematična situacija na poslu, a vi ćete morati da se izborite protiv toga. Novac koji očekujete od ranije stići će ubrzo.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz kratkotrajan period nesuglasica. Međutim, to ukazuje na neku nagomilanu nepravdu koju duže vreme trpite. Zato je neophodno da se uz podršku planeta razgovorom s partnerom izborite za svoja prava.
Zdravlje: Smanjite unos slatkiša. Kilogrami se lako gomilaju, a teško skidaju.
Škorpija

Škorpija

Posao: Planetarni aspekti doneće vam transformaciju karijere, ali i podršku uticajnih osoba, koje vam mogu pomoći da dobijete mnogo bolju i plaćeniju poziciju. Uprkos tome što su vam planete naklonjene, neke okolnosti mogu odložiti početak posla.
Ljubav: Slobodne Škorpije mogu obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti, ali su im emocije sada drugačije. Škorpije koje su u vezi stalno sumnjaju i preispituju osećanja partnera, a u tome mogu povremeno i preterati. Zbog toga ih partner može opomenuti.
Zdravlje: Više se odmarajte. Preforsirali ste se, precenili se!
Strelac

Strelac

Posao: Planetarni aspekti će unaprediti vašu poslovnu komunikaciju i dovesti do širenja vaše saradnje s inostranstvom. Pa ipak, zbog vanrednih okolnosti sklopljeni dogovori mogu sačekati povoljniji splet okolnosti, jer u ovom periodu može biti zastoja i u okviru trgovine saobraćaja.
Ljubav: Period u kojem ćete se povremeno osećati usamljenim i pored partnera i ukućana, ali na sreću, to neće dugo trajati. Ponekad imate osećaj da ste potpuno sami. S partnerom ćete imati povremene nesuglasice oko raspolaganja novcem i planova za budućnost.
Zdravlje: Nervoza.
Jarac

Jarac

Posao: Ovaj dan doneće vam uspešnu promenu u karijeri, kao i podršku uticajne osobe. Poseban napredak ćete postići ako se bavite industrijskom proizvodnjom, građevinom ili pravima. Ovaj aspekt donosi borbu za prevlast, promene u politici, pa su moguća previranja.
Ljubav: Ovaj period je nepovoljan u okviru vašeg odnosa sa partnerom, jer imate suprotne stavove u pogledu nekih bitnih pitanja. To nerazumevanje doneće vam negativnu atmosferu i neophodnost da nađete kompromisno rešenje.
Zdravlje: Reumatske tegobe. Ukolikoih zanemarite, mogu preći u hronične.
Vodolija

Vodolija

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju tajni doneće vam realizaciju nekog tajnog plana, kao i tajni sastanak iza zatvorenih vrata i značajnu podršku jednog od uticajnih ljudi na poslu. Vaše autentične ideje u ovom periodu naići će na podršku okoline i spremnost za finansiranje.
Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da upoznaju osobu koja će zaokupiti njihovo interesovanje, i to preko posla ili društvenih mreža. Vodolije koje su u vezi očekuje turbulentan period uz dosta nesporazuma s partnerom.
Zdravlje: Bolovi u kolenima. Zglobovi mogu biti problematični.
Ribe

Ribe

Posao: Vaše polje saradnje i organizacije u kojoj radite, stavlja akcenat na reorganizaciju i čitav niz poslovnih sastanaka i pregovora. Uspostavićete novu saradnju, koja vam može doneti finansijski uspeh na dugoročnom nivou.
Ljubav: Ovaj period je turbulentan za vaš odnos sa partnerom u tom smislu što se nećete slagati oko raspolaganja zajedničkim budžetom ili nekih rešenja za budućnost. Daćete sve od sebe da sprečite udaljavanje. Ako to iskrenim razgovorom ne učinite, stvari mogu krenuti po zlu.
Zdravlje: Više se krećite. Zanemarili ste bilo koju aktivnost.