horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Povoljan aspekt donosi vam uspeh kroz kreativne poslovne ideje, kao i pravna rešenja nekih aktuelnih problema. Dobre rezultate će postići svi oni koji se bave kreativnim zanimanjem, rade sa klijentima i oni koji rade u farmaceutskoj industriji.

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera uzrokuju različiti načini razmišljanja. Pobrinite se da što pre porazgovarate i pomirite te razlike da ne bi došlo do daljeg otuđenja. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Glavobolja. Može poticati od visokog pritiska, ali i nervoze.
Bik

Bik

Posao: Ovaj period će vam doneti dobre rezultate u okviru uslužnih delatnosti, ali se poslovi što se tiče inostranstva mogu zateći u blokadi zbog posebnog spleta okolnosti. Povećan obim posla može da vam donese dodatni pritisak, pazite se da se ne iscrpite. Budite obazrivi u odnosu s autoritetima.

Ljubav: Prolazite kroz krizu poverenja, partner sumnja u vas, dok vi, s druge strane, osećate zamor od svega i kao da želite da se povučete negde gde ćete biti sami. Upravo u tome nemate razumevanja od strane partnera.

Zdravlje: Osetljivost grla.
Blizanci

Blizanci

Posao: Tokom ovog perioda obratite pažnju na troškove i finansijska pitanja uopšte. Postoji mogućnost iznenadnih izdataka. Povoljan aspekt, međutim, utiče na vaše polje prometa i donosi vam povećan obim posla, pa će dobre rezultate postići oni koji se bave trgovinom.

Ljubav: Blizance koji su u vezi imaju priliku da ozbiljnim razgovorom prevaziđu problem s partnerom. Vaš partner se na momente ponaša kao da ne zna šta zaista želi, ali vi se trudite da ga vratite na pravi put i u tome ćete uspeti.

Zdravlje: Probavne smetnje. Izbegavajte tešku hranu.
Rak

Rak

Posao: Povoljna atmosfera na poslu uliće vam dodatni entuzijazam da se pokažete u najboljem svetlu. Dobri rezultati i pohvale nadređenih mogu, međutim, privući zavist vaših kolega, pa su tu moguće varnice. Ovaj period vam najavljuje bolje finansije i mogućnost da napredujete u karijeri. Uživate podršku nadređenih.

Ljubav: Možete da upoznate atraktivnu osobu preko društvenih mreža. S njom je moguća veza, prvo na daljinu. Rakovi u braku mogu imati kratkotrajne nesuglasice, ali će uspeti da prevaziđu razlike u stavovima.

Zdravlje: Reumatske tegobe.
Lav

Lav

Posao: Odlične rezultate ćete postići ako se bavite privatnim biznisom, a povoljan aspekt će vam doneti dodatnu energiju u sprovođenju ciljeva, kao i razvijanje posla u dobrom pravcu. Očekuju vas promene u timu zaposlenih, kada će stvari krenuti uzlaznom putanjom.

Ljubav: Zauzeti Lavovi imaju povremene krize poverenja u odnosu s partnerom, ali će tome doprineti i to što će biti veoma zapaženi od strane suprotnog pola. Slobodne Lavove očekuje burna romansa sa osobom koju mogu upoznati preko društvenih mreža.

Zdravlje: Bol u leđima, naročito u lumbalnom delu kičme.
Devica

Devica

Posao: Ovaj dan donosi vam dobre vibracije, jednostavno ćete se bolje osećati u svojoj koži i komunikacija na poslu će teći glatko. S druge strane, uprkos privremenom zastoju jednog projekta, ispoljićete strpljenje i sačekati pravi trenutak za nastavak. Finansijska situacija će se popravljati s vremenom.

Ljubav: Neophodno je da se prema partneru postavite drugačije. U suprotnom, stvari mogu da izmaknu kontroli jer njegovo nepoverenje i ljubomora nikuda ne vode. Neophodan je krajnje otvoren razgovor između vas.

Zdravlje: Prehlada. Izbegavajte hladne napitke.
Vaga

Vaga

Posao: Vage mogu imati problem sa nekim od nadređenih, ne sa svim. Kao da postoji neko na poslu ko vam može namerno praviti nezgodne situacije, zato je neophodno da se toga čuvate. Od ključnog je značaja da iskoristite podršku neke uticajne osobe da pređete na neko drugo i bolje plaćeno mesto.

Ljubav: Imaćete mnogo prilika za to da pronađete svoju srodnu dušu, i to pre svega na nekim skupovima. Možete da započnete vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Zauzete Vage prolaze kroz povremene krize zbog ljubomore partnera.

Zdravlje: Vrtoglavica.
Škorpija

Škorpija

Posao: Ovaj period će vam doneti uspeh kroz samostalan posao. To vam može doneti veliki finansijski uspeh na dugoročnom nivou, posebno u uslužnim delatnostima. Nezaposlene Škorpije mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu za honorarnu saradnju, ali će mnogo toga zavisiti od njihovog nastupa.

Ljubav: Uživate u lepim trenucima s partnerom, a on vam povremeno toleriše primedbe koje u sebi sadrže žaoku ljubomore. Vaš odnos je kvalitetan, a partner će vam dodatno pružiti mnoge dolaze ljubavi, pa će kriza poverenja biti samo kratkotrajna.

Zdravlje: Dobro.
Strelac

Strelac

Posao: Vaše polje karijere stavlja akcenat na harmonizaciju vaših odnosa sa kolegama i nadređenima, pa će to biti okosnica dešavanja u ovom periodu. Imaćete pohvale za rezultate i visok profesionalni nivo u obavljanju posla.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom i s nekim od ukućana povremeno može biti problematičan, ali ne u smislu da vi izazivate neki problem. Reč je o spletu okolnosti, tako da ćete biti u situaciju da nekom od njih pomognete. Slobodni Strelčevi danas mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko posla.

Zdravlje: Odlično se osećate, vrlo pozitivno.
Jarac

Jarac

Posao: Veoma važan period što se tiče napredovanja u karijeri budući da se nalazite na pragu neke nove radne pozicije na kojoj ranije niste radili. Iskoristite ovaj period da dobro osmislite strategiju i odazovete se ovom izazovu na pravi način. Očekuje vas podrška neke uticajne osobe.

Ljubav: Predstoji vam novo poznanstvo, pa čak i ljubav na prvi pogled. Prave kontakte možete uspostaviti preko prijatelja. Zauzeti Jarčevi mogu proći kroz nesuglasice, posebno ako započnete neku tabu temu, sve može da se pretvori u svađu.

Zdravlje: Bol u kolenima.
Vodolija

Vodolija

Posao: Vodolije očekuje uspeh u kreativnim zanimanjima, posebno kroz ispoljavanje inovativnih ideja. Možete uspostaviti honorarnu saradnju sa inostranstvom, i dobro zaraditi upravo kroz kreativno izražavanje. Izbegavajte manipulativne kolege jer vam mogu napraviti spletke.

Ljubav: Osećate se neshvaćenim od strane partnera i vaših ukućana, ali bi jedan konstruktivan razgovor moga to rešiti. Slobodnim Vodolijama predstoji novo poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom koju mogu upoznati preko društvenih mreža.

Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu.
Ribe

Ribe

Posao: Komplikacije bi mogle da nastanu zbog spleta okolnosti koje stvaraju zastoj u radu na projektu. Ispoljite strpljenje i s vremenom će se sve kockice složiti, pa ni rezultati neće izostati. Nezaposlene Ribe mogu dobiti dobru poslovnu ponudu iz inostranstva. Oprez sa finansijama.

Ljubav: Uzbudljiv period na ljubavnom planu donosi vam nova osoba s kojom ste počeli da se viđate. Pa ipak, zadržite realan pristup da se ne biste razočarali. To bi mogao biti početak novog ljubavnog poglavlja. Zauzete Ribe prolaze kroz period krize.

Zdravlje: Alergija.