horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Povoljan aspekt može da ukaže na to da ćete potpisati sporazum s poslovnim partnerima. Ovo bi trebalo da bude dan pozitivnih iznenađenja, počevši od povoljnih vesti, pa sve do putovanja koja svojim poslovnim rezultatima prevazilaze vaša prvobitna očekivanja.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom obeležava kraće putovanje, kao i atmosfera lepih iznenađenja koje vam može prirediti vaš partner. Slobodne Ovnove očekuje romantičan sastanak s osobom koja ih od prvog susreta obara s nogu. Privlačnost je obostrana i očigledna.
Zdravlje: Odlično se osećate.
Bik

Bik

Posao: Ovaj period će obeležiti veliki broj sastanaka i putovanja, ali će rezultati biti odlični, kako u smislu izgleda za dugoročno poslovanja, tako i što se tiče finansija. Uspeh u poslovnoj komunikaciji i nastavak širenja kruga saradnika obećavaju vam prosperitet na duge staze.
Ljubav: Osećate zasićenje u vezi, ali kao da niste sigurni kako da prekinete i izađete iz ljubavne priče koja vam postaje dosadna. To ćete učiniti kroz ozbiljan razgovor. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo na dalekom putovanju.
Zdravlje: Stomačni virus, praćen temperaturom, dijarejom.
Blizanci

Blizanci

Posao: Povoljan aspekt izoštrava vaše mentalne sposobnosti, pa ćete u ovom periodu dobiti sjajne ideje za razvoj daljeg poslovanja. Pridobićete uticajne osobe za svoju ideju, pa će uslediti sklapanje sporazuma o saradnji. Finansijski dobitak.
Ljubav: Ovaj period je povoljan za to da prevaziđete probleme u vezi s partnerom. Vaš odnos s partnerom dobija nove elemente i novu, bolju dinamiku, a to je ono što vama uvek nedostaje. Slobodne Blizance očekuje početak veze s osobom koju poznaju preko prijatelja.
Zdravlje: Anksioznost. Obratite pažnju na ishranu.
Rak

Rak

Posao: Odlične ponude neće ostaviti ravnodušnim čak ni zaposlene Rakove, nezadovoljne poslom. Uspeh ćete postići kroz javno obraćanje ljudima iz vašeg profesionalnog kruga i držanje javnih govora i prezentacija. Popularnost će doprineti tome da još bolje razradite svoj posao.
Ljubav: Upoznali ste osobu preko društvenih mreža ili na dalekom putovanju. Sada osećate tamnu stranu koju sa sobom nosi ljubav na daljinu. Pa ipak, u bliskoj budućnosti vas očekuje susret i veoma važan dogovor o tome kako ćete nadalje funkcionisati.
Zdravlje: Migrena vas muči neko vreme.
Lav

Lav

Posao: Planete su vam u ovom periodu više nego naklonjene, i to posebno ako se bavite privatnim biznisom, zdravstvom ili ugostiteljstvom. Očekuje vas daleko bolja dinamika poslovanja i brzo obavljanje radnih zadataka. Počinjete da radite na nečemu što do sada niste radili.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom u ovom periodu prolazi kroz harmoničnu fazu. Iza vas je moglo biti dosta nesuglasica, i to oko zaista bitnih rešenja egzistencijalnih problema. Sledi konstruktivan razgovor kojim ćete mnoge stvari razjasniti.
Zdravlje: Više odmarajte. Potrebno vam je više sna.
Devica

Devica

Posao: Vaše polje kreativnosti i hobija ukazuje na bitne promene na ovom planu. Možda ćete odlučiti da neki posao koji vam je do sada bio samo hobi pretvorite u pravo zanimanje. Kako god da odlučite, kreativno zanimanje u ovom periodu može postati značajan izvor dodatnog prihoda za vas.
Ljubav: Device koje su slobodne u ovom periodu mogu imati sudbinsko poznanstvo sa osobom koja će se vrlo brzo pokazati kao prava srodna duša. Device koje su u vezi očekuje formalizacija odnosa i proširenje porodice.
Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu, opredelite se za čajeve.
Vaga

Vaga

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju završetaka ukazuje na to da ćete uspešno okončati jedan ciklus u karijeri. Kao da ste stigli do kraja jednog dela puta. Zaista će vam u tom napredovanju u karijeri mnogo pomoći osoba koja uživa veliki uticaj u vašim profesionalnim krugovima.
Ljubav: Veliki broj planeta u vašem polju doma i porodice ukazuje na to da ste se više povukli u topao kutak svoje porodice i da se bavite rešavanjem porodičnih problema. Slobodne Vage očekuje obnavljanje veze sa bivšom ljubavi.
Zdravlje: Upala desni! Neophodno je stalno ispiranje hipermanganom.
Škorpija

Škorpija

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju komunikacija ukazuje na brojne sastanke i kraća putovanja, a dobra vest sastoji se u tome što biste mogli uspešno da sklopite više sporazuma o saradnji. Reorganizacija vam donosi promenu u timu zaposlenih i atmosferi napretka.
Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz period harmonije. Očekuje vas mnogo lepih zajedničkih trenutaka i atmosfera prisnijeg odnosa. Slobodne Škorpije mogu da imaju mnogo prilika za flert, pa je pred njima period pun strasti i uzbuđenja.
Zdravlje: Promenljivost raspoloženja.
Strelac

Strelac

Posao: Strelčevi koji se bave trgovinom, finansijama, koji sarađuju sa inostranstvom ili se bave osiguranjem moći će da ostvare natprosečne rezultate, koji će ih potom povesti putem unapređenja. Povoljan period da izgradite dugoročnu finansijsku sigurnost.
Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu konačno da kažu da su sreli svoju srodnu dušu. Mnogi od njih će razmišljati o ljubavi na jedan mnogo ozbiljniji način. Nakon izvesnog vremena ući će u ozbiljnu vezu s tom osobom. Strelčevi koji su u vezi uspešno će ostvariti zajednički cilj.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Jarac

Jarac

Posao: Boravak benefita u vašem znaku vam donosi moćnu energiju za poslovne poduhvate. Poći će vam za rukom da ostvarite dugoročni cilj, na to ćete biti veoma ponosni. Uspeh vas očekuje u saradnji sa inostranim kompanijama, u pravnim poslovima, organizaciji.
Ljubav: Pred slobodnim Jarčevima je mnogo društvenih aktivnosti, pa na taj način mogu da upoznaju osobu za koju se kasnije može ispostaviti da je ona prava. Jarčevi koji su u vezi uspešno će prevazići ranije nesuglasice i krenuti u ostvarenje zajedničkog cilja.
Zdravlje: Bol u vratu, posledica promaje.
Vodolija

Vodolija

Posao: Veliki broj planeta boravi u vašem polju tajni, pa je neophodno da svoje tajne čuvate samo za sebe. Mnogo toga se odvija iza vaših leđa. Razgovori iza zatvorenih vrata i veo tajnosti prekrivaju vaše polje posla, moguće je zatišje. Međutim, ubrzo će uslediti napredak u karijeri.
Ljubav: Vodolije koje su u vezi žele nešto da promene. Osećaju zamor, u potrazi su za uzbudljivim iskustvima, pa će te sadržaje naći na nekim zajedničkim putovanjima. Slobodne Vodolije mogu upoznati zanimljivu osobu preko društvenih mreža.
Zdravlje: Loša cirkulacija.
Ribe

Ribe

Posao: Vaše polje prijatelja i poslovnih saradnika prepuno je planeta koje pojačavaju dinamiku vaše poslovne komunikacije. Zahvaljujući dobrim pregovaračkim sposobnostima uspostavićete dugoročnu saradnju. To će se odlično odraziti na vaš finansijski plan.
Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz period u kojem ćete moći da se pozabavite ranijim problemima i da ih prevaziđete kao od šale. Među vama postoji razumevanje. Slobodne Ribe mogu da upoznaju privlačnu osobu preko prijatelja. Ubrzo sledi prvi ljubavni sastanak.
Zdravlje: Problemi sa vidom.