horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Početak rada na novom poslu ili radnoj poziciji može obeležiti ovaj period. Uspeh predstoji onim Ovnovima koji sarađuju sa inostranstvom ili imaju sopstveni biznis. Unapređenje finansijske situacije zahvaljujući dobrom osećaju za pravac poslovanja.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu nepoverenja i provere emocija koje osećate jedno prema drugome. Veza zasnovana na pravim osećanjima proći će za vreme ovih aspekata bez problema. U suprotnom, ukoliko nešto krijete od partnera, uslediće rešenja u stilu ili - ili.
Zdravlje: Odlično se osećate.
Bik

Bik

Posao: Negativan aspekt može vam doneti složeniju situaciju budući da može uzrokovati previde, ali i ozbiljne previde. Najveći izazov na poslovnom planu tokom ovog perioda sastojaće se u tome da se potrudite da ne dođe do nesporazuma u poslovnoj komunikaciji sa nadređenima i kolegama.
Ljubav: Bikovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz krizu poverenja sa partnerom, ali imaju povoljan period tako da će uspešno prevazići problematičan period. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom putovanju.
Zdravlje: Variranje pritiska.
Blizanci

Blizanci

Posao: Rizične investicije mogu se isplatiti danas. Vaš odnos sa nadređenima može krenuti silaznom putanjom, jer može doći do toga da neko od vaših kolega počne da širi neke poluistine o vama. Potrudite se da to sprečite tako što ćete na vreme ispraviti nepravdu.
Ljubav: Slobodne Blizance očekuje ljubavna avantura sa osobom koju mogu upoznati na zabavama i društvenim skupovima. Početak ljubavnog poglavlja sa osobom u znaku Lava ili Vage krije u sebi i neke izazove, jer se može ispostaviti da je osoba dosta naporna i komplikovana.
Zdravlje: Upala grla.
Rak

Rak

Posao: Poslovna saradnja sa nekim prijateljima može naići na prepreke. Problem može da se sastoji u nefleksibilnosti pregovarača. Komplikovanu situaciju uspešno ćete rešiti kompromisnim rešenjem i tako što ćete se svojim govorničkim veštinama uspeti da uverite drugu stranu u neke stvari.
Ljubav: Rakovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period nepoverenja u odnosu sa partnerom, a najveći problem može biti sumnja da su se umešale neke osobe sa strane u vašu vezu. Problem ćete prevazići otvorenim razgovorom sa partnerom.
Zdravlje: Probavne smetnje.
Lav

Lav

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju privatnog biznisa najavljuje vam poslovnu ekspanziju.Očekuje vas značajno proširenje kruga saradnika i širenje posla. Ovaj dan nalaže oprez u komunikaciji sa nadređenima, jer postoji mogućnost nesporazuma.
Ljubav: Lavovi koji su u vezi tokom ovog perioda mogu da imaju problem u komunikaciji s partnerom, a moguće su i ljubomorne scene. Lavovi koji su slobodni mogu da upoznaju pomalo čudnu osobu u znaku Vodolije. To se može pretvoriti u ozbiljnu vezu.
Zdravlje: Tahikardija, povećanje pritiska, zbog nervoze.
Devica

Devica

Posao: Poseban uspeh očekuje Device koje se bave kreativnim poslom, prosvetom ili umetnošću. U svakom slučaju, očekuje vas potpisivanje ugovora i šansa da ostvarite finansijski uspeh. Pa ipak, izazov može biti komunikacija sa saradnikom koji u jednom trenutku može da otkrije svoj rivalski odnos prema vama.
Ljubav: Slobodne Device očekuje novo ljubavno poglavlje sa osobom koju mogu da upoznaju preko prijatelja ili poslovnih saradnika. Uprkos velikom oprezu i ustručavanja da joj priđete, između vas može doći do zbližavanja.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Vaga

Vaga

Posao: Negativan aspekt najavljuje period kada može doći do nesporazuma u odnosu sa nadređenima. Ključ uspeha ovog perioda sastojaće se u preciznom izražavanju i sprečavanju manipulativnih kolega da šire neistine o vama, ali i diplomatskom stavu koji bi trebalo da zastupate u komunikaciji sa svima.
Ljubav: Slobodne Vage mogu da se nađu u iskušenju da se upuste u tajnu vezu sa osobom koja im je nadređeni na poslu. Moguća je takođe delikatna situacija da im se udvara neko od prijatelja.
Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu. Pokušajte sa biljnim čajevima.
Škorpija

Škorpija

Posao: Pruža vam se prilika da značajno unapredite svoju finansijsku situaciju, i to na dugoročnom nivou. Važno je da se usredsredite na prioritete i sledite plan rada, kako se ne biste izgubili u detaljima. Glavni izazov u ovom periodu za vas sastojaće se u prevazilaženju nesporazuma.
Ljubav: Škorpije očekuje obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi, a potom i obnavljanje veze. Škorpije koje su slobodne mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla ili se mogu zbližiti sa osobom koju već dugo poznaju, a za čija osećanja nisu znale ranije.
Zdravlje: Nervoza.
Strelac

Strelac

Posao: Vaša saradnja sa nekim prijateljima može se odlično odraziti na finansijsku situaciju iznačajno je unaprediti i to na dugoročnom nivou. Nedosledno ponašanje jednog saradnika ili manipulativni kolega mogu predstavljati glavni problem tokom ovog perioda. Pa ipak, ključ uspeha će biti u kompromisu i vašoj diplomatiji.
Ljubav: Dominantna tema ovog perioda zbližavanje sa osobom s kojom ste zapravo više u prijateljskom ili kolegijalnom odnosu. Nalazite se u nedoumici da li da pokvarite prijateljstvo. Pa ipak, privlačnost između vas je isuviše velika da biste odoleli.
Zdravlje: Bolovi u leđima.
Jarac

Jarac

Posao: Uspeh očekuje one Jarčeve koji se nalaze na rukovodećim pozicijama, koji se bave pravom, turizmom, nekretninama i građevinom. Ukoliko budete povukli prave poslovne poteze, očekuje vas unapređenje finansijske situacije na dugoročnom nivou.
Ljubav: Jarčevi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period krize poverenja. Partner može da im prebaci za neke stvari koje su prećutali, a ukoliko ne budu imali dobar alibi, postoji mogućnost veće rasprave i distanciranja. Situacija će zahtevati prilagođavanje.
Zdravlje: Bolovi u kolenima. Posavetujte se sa ortopedom.
Vodolija

Vodolija

Posao: Veliki broj planeta u polju tajni ukazuje na to da je poslovni plan pod velom tajnosti, ali i da se mnogo više stvari odvija iza kulisa nego što možda slute. Čuvajte se manipulativnih kolega i spletaka, jer bi upravo to moglo da vam stvori prilično velike neprijatnosti.
Ljubav: Vodolije koje su u vezi mogu da se osete potpuno neshvaćenim od strane partnera. Uz sve to, partner može postati sumnjičav, pa je na vidiku i kriza poverenja. Biće neophodno kompromisno rešenje da bi veza nastavila da funkcioniše kao pre.
Zdravlje: Loša cirkulacija, naročito ona perifernog tipa.
Ribe

Ribe

Posao: Nepovoljan aspekt ukazuje na neku pometnju ili nesporazume u odnosu sa nadređenima. Takođe vam se ne savetuju rizične investicije, jer postoji mogućnost previda, pa čak i većeg finansijskog gubitka usled neke prevare. Negativan aspekt upućuje na to da budete oprezni u rukovanju novcem.
Ljubav: Ribe koje su slobodne mogu da započnu vezu sa osobom koju upoznaju na nekom društvenom skupu. Kasniji period bi mogao da im donese vezu na daljinu. Situacija će zahtevati dodatna prilagođavanja.
Zdravlje: Problemi sa alergijama. Neophodna je odgovarajuća terapija.