horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Ovaj period vam donosi uspeh u nastupima u javnosti i pregovorima s poslovnim partnerima, tako da možete očekivati mnogo poslovnih sastanaka i sklapanja sporazuma.

Ljubav: Imaćete priliku da konačno upoznate osobu koja se uklapa u vaše kriterijume i to na nekom putovanju ili društvenom skupu. Ovnovi koji su u vezi prolaze kroz povoljan period.

Zdravlje: Odlično se osećate.
Bik

Bik

Posao: Vaša intuicija će biti izuzetno pojačana, slušajte njen glas prilikom novih investicija. Postoji velika mogućnost da ćete proširiti delokrug vašeg posla.

Ljubav: Tokom ovog perioda više vremena ćete posvetiti partneru i zajedničkim trenucima u kojima ćete mnogo više razgovarati. Na momente može bljesnuti varnica ljubomore, ali to neće preći u krajnost.

Zdravlje: Više se krećite.
Blizanci

Blizanci

Posao: Današnji dan može da vas izloži nepredvidivim situacijama, od odlaganja i zastoja platnog sistema, pa do sukoba s kolegama na poslu. Uspećete da povratite balans i da osnažite svoju poziciju i nadmašite konkurenciju.

Ljubav: Niste zadovoljni rutinskim načinom života, pogotovo ne u ljubavi. Potrudićete se da u ovom periodu prekinete monotoniju u vezi s partnerom.

Zdravlje: Prehlada.
Rak

Rak

Posao: Zahvaljujući mudrim potezima, poći će vam za rukom da stabilizujete finansijsku situaciju. U tom smislu, za vas kreću redovni prihodi.

Ljubav: Na ljubavnom planu ste prelomili odluku i počeli da se viđate s osobom koju ste upoznali preko posla. Uspećete da ispravite neku nepravdu u vašem odnosu s partnerom i nastavite dalje sa stabilizacijom vašeg odnosa.

Zdravlje: Muči vas gastritis.
Lav

Lav

Posao: Pruža vam se prilika da završite rad na projektima koje ste ranije započeli. Današnje prilike mogu malo da uspore vaš plan za dalje investiranje, ali će to biti kratkotrajnog tipa.

Ljubav: Atmosferu na ljubavnom planu obeležiće ljubomora između vas i partnera. Posvetite se više analizi pogrešnih postupaka. Na taj način ćete značajno unaprediti kvalitet veze.

Zdravlje: Više se odmarajte.
Devica

Devica

Posao: Pozitivan aspekt doneće vam stabilizaciju u poslovnoj komunikaciji i planovima. Razradićete plan daljeg napredovanja.

Ljubav: Poslovne obaveze su vas udaljile od partnera. Tokom ovog vikenda ćete to nadoknaditi, više vremena posvetiti jedno drugome i zajedno isplanirati buduće poduhvate. Slobodne Device mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekim putovanjima.

Zdravlje: Nervoza.
Vaga

Vaga

Posao: Očekujte povoljne okolnosti da ostvarite najviši cilj koji ste sebi postavili. One vam sada pružaju podršku da stabilizujete i unapredite svoj finansijski plan.

Ljubav: Situacija na ljubavnom planu je složena, zbog toga što se partner ponaša čas ovako, čas onako. Jednostavno ne znate na čemu ste s njim. Slobodne Vage mogu upoznati partnera na putovanju.

Zdravlje: Smanjite unos peciva.
Škorpija

Škorpija

Posao: Poslovi će vam krenuti mnogo bolje od ruke, što ćete osetiti po finansijskoj situaciji. Možete očekivati obnavljanje poslovne saradnje sa ranijim saradnicima.

Ljubav: Uspešno ste prevazišli stari problem krize poverenja i povremene ljubomore koja vas je dugo opterećivala. Slobodne Škorpije će obnoviti vezu s bivšom ljubavi.

Zdravlje: Uradite osnovne analize.
Strelac

Strelac

Posao: Poslovi će vam krenuti mnogo bolje od ruke, što ćete osetiti po finansijskoj situaciji. Možete očekivati obnavljanje poslovne saradnje sa ranijim saradnicima.

Ljubav: Uspešno ste prevazišli stari problem krize poverenja i povremene ljubomore koja vas je dugo opterećivala. Slobodne Škorpije će obnoviti vezu s bivšom ljubavi.

Zdravlje: Uradite osnovne analize.
Jarac

Jarac

Posao: Odličan poslovni potez će vam omogućiti da napravite novac neophodan za dalja ulaganja. Očekuju vas pohvale i uvažavanje nadređenih.

Ljubav: Ovaj period vam može doneti ljubav na prvi pogled s osobom koju upoznajete preko prijatelja. Romantičan, harmoničan period sa partnerom za one koji su u vezi. Slobodni mogu se takođe zaljubiti u osobu s kojom sarađuju.

Zdravlje: Disbalans hormona.
Vodolija

Vodolija

Posao: Ovaj period vam donosi dobru poslovnu ponudu koja može doći upravo iz inostranstva. Pruža vam se prilika za napredak u karijeri, ali se pripazite zakulisnih aktivnosti nekih kolega sa posla.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom odiše harmonijom i razumevanjem. Na porodičnom nivou ćete uspeti da rešite krupan problem. Više vremena ćete provoditi sa partnerom.

Zdravlje: Više se odmarajte.
Ribe

Ribe

Posao: Planetarni aspekti su kod vas uspeli da stvore jedan kratkotrajan zastoj u pregovorima i što se tiče finansija, ali zato vam s druge strane polazi za rukom da postignete gotovo nemoguće kratke rokove u obavljanju radnih zadataka.

Ljubav: Ribe mogu da imaju problem u odnosu s partnerom, jer je prisutna doza nepoverenja koju su izazvale same svojom zatvorenošću.

Zdravlje: Slabo varenje.