horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Ovaj period u prvi plan izbacuje temu finansija. U vašem polju novca ukazuju se novi elementi u pogledu izvora vaše zarade. Situacija je nestabilna, ali vi ulažete dosta vremena da održavate kontrolu i balansirate. Ovaj period obeležiće i važan sastanak iza zatvorenih vrata.
Ljubav: Ovaj period vam može doneti turbulentan odnos s partnerom. Previše vremena posvećujete poslu, a vaše dugo odsustvo može da probudi sumnju kod partnera. S druge strane, to vama može zvučati uvredljivo - i eto rasprave na vidiku! Oboje ste svesni da je rešenje samo u popuštanju.
Zdravlje: Glavobolja.
Bik

Bik

Posao: Veoma dinamičan period na poslovnom planu je pred vama. Očekuje vas početak rada na velikom projektu ili ste sebi zacrtali visok poslovni cilj. Sada ćete imati daleko više energije nego inače. Spremni ste da rešavate bilo koju vrstu problema.
Ljubav: Vaš odnos s partnerom ima oscilacija u poslednje vreme. Moguće su nesuglasice, jer imate različite stavove što se tiče bitnih stvari. Pa ipak, to je kratkotrajno. Slobodne Bikove očekuje novo ljubavno poglavlje s osobom u znaku Škorpije ili Jarca.
Zdravlje: Osetljivost grla i variranje pritiska.
Blizanci

Blizanci

Posao: Ovaj vikend donosi vam veliki preokret, jer ćete zahvaljujući povoljnijim uticajima planeta konačno moći da odahnete. Očekujte pojačan priliv energije, zbog čega ćete se nalaziti u svom elementu. Mnogo više stvari će vam poći za rukom. Imaćete osećaj da možete sve da rešite bez naprezanja.
Ljubav: Slobodne Blizance očekuje poznanstvo preko posla, a ta osoba će im se svideti već na prvi pogled. Blizanci koji su u vezi žele da unesu neke nove elemente u vezu, jer ne podnose rutinu. Planirate zajednički put s partnerom, na kojem će se probuditi vaše stare strasti.
Zdravlje: Nervoza.
Rak

Rak

Posao: Glavne teme predstavljaju nova poslovna saradnja i proširenje kruga saradnika i veliki pomak u smislu uvođenja inovativnih elemenata u vaše poslovanje. Ovaj period vam donosi porast popularnosti među kolegama i u oblasti vašeg poslovanja.
Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz harmoničan period budući da ste uspeli da prevaziđete ranije nesuglasice. Sada nastupa vaše vreme u kojem će doći do velikog zbližavanja. Slobodne Rakove očekuje strastvena ljubavna romansa sa osobom koju mogu upoznati na nekoj zabavi.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Lav

Lav

Posao: Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, tokom ovog perioda vas očekuje uspeh. Očekuje vas značajno unapređenje finansijske situacije i proširenje kruga saradnika. Poseban uspeh možete postići u kreativnim zanimanjima, prosveti i turizmu.
Ljubav: Pred vama je strastven i buran ljubavni period. Brojne prilike za ljubavne avanture doneće vam dah prolećnih ljubavi. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo preko prijatelja. Vaš izbor može biti upravo jedna Vodolija koja vas može fascinirati. Lavove koji su u vezi očekuje lep period.
Zdravlje: Vrtoglavica.
Devica

Devica

Posao: Ovaj period vam donosi oslobođenje u tom smislu što neće biti zastoja i kašnjenja u toku obavljanja posla. Ovaj period vam donosi mogućnost da budete unapređeni i da dobijete pohvale od strane nadređenih. Negativna strana ovog perioda su spletke od strane nekih kolega. Vodite računa šta govorite.
Ljubav: Postoji mogućnost da vam se vrati osoba koja vam je mnogo značila u prošlosti. To može biti nastavak ljubavne veze koja se okončala zbog velikog nesporazuma i mešanja nekih ljudi sa strane. Device koje su u vezi očekuje lep period.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Vaga

Vaga

Posao: Ponosni ste na svoje do sada postignute poslovne rezultate, a uskoro vas očekuje unapređenje. Glavna tema je proširenje saradnje i potpisivanje ugovora. Vaš odnos sa nadređenima se popravlja. Očekuje vas uspeh u kreativnim zanimanjima i radu sa klijentima.
Ljubav: Bogat društveni život doneće vam zanimljiva poznanstva i lep izlazak u društvo. Vaš lični magnetizam je pojačan, pa ćete biti okruženi obožavateljima. Tako ćete među brojnim udvaračima vrlo lako odabrati svoju srodnu dušu, sem ako niste probirljivi.
Zdravlje: Bolovi u vratu. Moguća ukočenost.
Škorpija

Škorpija

Posao: Vaš odnos sa autoritetima i nadređenima može da bude problematičan. Neophodno je neko kompromisno rešenje u toj situaciji i svakako odmereniji nastup. Ako želite da bitno promenite situaciju, pravi je trenutak da se izborite za bolju poziciju u firmi gde radite. Očekuje vas uspeh u uslužnim delatnostima i kroz rad sa klijentima.
Ljubav: Vaš partner ispoljava spremnost da se prilagodi i postupa u skladu sa vašim komentarima na račun njegovog ponašanja. Konstruktivnim razgovorom uspešno ćete prevazići ranije poteškoće.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Strelac

Strelac

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju poslovanja i privatnog biznisa najavljuju vam nove elemente u vašem radnom okruženju. Očekuje vas nov krug saradnika, kao i nove nadležnosti koje vam mogu pripasti zbog postignutih rezultata. Uspeh u ovom periodu postižete kroz inventivnost i originalne ideje.
Ljubav: Slobodne Strelčeve očekuje veoma buran period na ljubavnom planu kada im se mogu ukazati prilike za brojne ljubavne avanture. Međutim, pažnju će im privući jedna veoma markantna osoba u znaku Blizanaca ili Vodolije.
Zdravlje: Problemi sa sinusima.
Jarac

Jarac

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu je u poštovanju prioriteta i da završite prvo ono što je najvažnije. Postoji mogućnost previda i pogrešnih procena. Savršenom organizacijom možete postići uspeh u trgovini, finansijama i kreativnim zanimanjima kao što su moda i dizajn.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz jedan lep i harmoničan period. Očekuje vaš zajedničko putovanje i mnogo izlazaka. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Raka ili Riba, i to preko prijatelja.
Zdravlje: Reumatske tegobe. Najveći problemi su u zglobovima.
Vodolija

Vodolija

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu je čuvanje tajnih planova za sebe da ih se ne bi domogla vaša konkurencija. Postići ćete uspeh u okviru pregovora iza zatvorenih vrata, na kojima možete zaključiti unosan sporazum. Novi elementi mogu podrazumevati nove članove tima zaposlenih.
Ljubav: Ovaj period može obeležiti slučajan susret i obnavljanje veze iz prošlosti. Atmosferu obeležava nastavak ljubavne priče koja se naglo završila zbog mešanja drugih ljudi. Vodolije koje su u vezi očekuje lep period uprkos manjim nesuglasicama.
Zdravlje: Vrtoglavica.
Ribe

Ribe

Posao: Poseban uspeh očekuje Ribe u oblasti informacione tehnologije, kao i naučnih istraživanja. Neverovatno moćan aspekt, koji upravlja vašim poljem poslovne saradnje, ukazuje na bitnu novu saradnju u okviru vašeg poslovanja i promenu radnog okruženja. Veliki napredak u karijeri.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz period harmonije. Uspešno ćete prevazići ranije nesuglasice. Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Device ili Raka.
Zdravlje: Problemi sa zubima, moguća je upala tkiva. Neophodan je odlazak kod lekara.