horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Naglašeni aspekti u vašem polju karijere doneće vam sjajnu priliku da ostvarite značajno unapređenje finansijske situacije. Ključ uspeha u ovom periodu može da bude reorganizacija u okviru dosadašnjeg načina poslovanja. U svakom slučaju, nove metode rada pomoći će vam da nadmašite konkurenciju.
Ljubav: Ovnovi koji su u vezi osećaju potrebu da nešto bitno promene u svojoj vezi sa partnerom i da unesu neke nove elemente. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla.
Zdravlje: Variranje pritiska. Obavezno konsultujte kardiologa.
Bik

Bik

Posao: Nepovoljni aspekt deluje upozoravajuće na vas. Ne bi trebalo da ulazite u rizične investicij ili da povlačite rizične poteze. Bikovi koji sarađuju sa inostranstvom, moraće da uvedu nove elemente u način poslovanja.
Ljubav: Sadašnja situacija ukazuje na to da će vama i vašem partneru poći za rukom da sprovedete u delo jedan zajednički poduhvat. Vaš odnos sve više dobija na kvalitetu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom u znaku Škorpije ili Raka.
Zdravlje: Osetljivost grla. Izbegavate hladne napitke, kao i gazirana pića. Pazite se infekcija.
Blizanci

Blizanci

Posao: Ovaj period je povoljan za rad sa klijentima i one u prosveti. Oprez bi trebalo da imaju samo oni Blizanci koji sarađuju sa inostranstvom, i to upravo zbog nepovoljnog aspekta. Ti pregovori bi mogli da zapnu i samo kompromis bi predstavljao izlaz. Budite diplomata!
Ljubav: Blizanci koji su u vezi prolaze kroz period nezadovoljstva trenutnim kvalitetom njihove veze. Zbog toga će se potruditi da u okviru svoje veze unesu nešto bitno novo u svoj odnos s partnerom kako bi osetili čar novih uzbuđenja i oživeli stari žar.
Zdravlje: Prehlada, praćena temperaturom.
Rak

Rak

Posao: Rakove u ovom periodu očekuje finansijski uspeh i to zahvaljujući mudro osmišljenim poslovnim potezima koje su prethodno analizirali iz svih aspekata. Ovaj period obeležiće važan poslovni sastanak na koje možete započeti veoma moćnu dugoročnu saradnju.
Ljubav: Rakovi koji se nalaze u vezi mogu uspešno da prevaziđu neki stari problem u vezi sa partnerom. Očekuje vas takođe uspeh u nekom zajedničkom poduhvatu kojim ćete rešiti bitno egzistencijalno pitanje. Slobodni Rakovi mogu se zaljubiti na prvi pogled u osobu u znaku Škorpije ili Jarca.
Zdravlje: Prehlada.
Lav

Lav

Posao: Lavove očekuje uspeh u kreativnim zanimanjima poput dizajna, mode umetnosti. Najveći finansijski uspeh mogu imati Lavovi koji se bave trgovinom, uvozom - izvozom. Ovaj period doneće vam poslovno putovanje i poslovni sastanak koji će biti naporan, ali uspešan.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerkom povremeno može biti prožet nedovoljnim razumevanjem ili nespremnošću vašeg partnera da razume vašu zauzetost poslom. Iz tog razloga biće neophodan krajnje otvoren razgovor. Slobodne Lavove očekuje veoma uzbudljiv sastanak sa Strelcem ili Vodolijom.
Zdravlje: Aritmija.
Devica

Devica

Posao: Planeta koja boravi u vašem polju putovanja, saradnje sa inostranstvom i poslovnog usavršavanja. To će vam doneti dodatni elan i energiju da u okviru ovih oblasti dati svoj maksimum. Možete se nadati uspehu u kreativnim zanimanjima i uslužnim delatnostima.
Ljubav: Slobodne Device osećaju daleko više od običnog prijateljstva prema jednoj osobi. Međutim, ne odlučili su da naprave prvi korak. Pa ipak, planete vam pružaju podršku da upravo u ovom periodu započnete novo ljubavno poglavlje.
Zdravlje: Probavne smetnje, izbacite brzu hranu.
Vaga

Vaga

Posao: Ovaj period je veoma povoljan za to da unapredite svoju finansijsku situaciju. Postoji velika mogućnost da će se pojaviti neki vanredni izvori prihoda. Planetarni aspekti vam najavljuju uspeh u kreativnim zanimanjima.
Ljubav: Planete nam pružaju podršku da rešite dugotrajan problem koji se s vremena na vreme pojavljuje u okviru vaše porodice, kao i u odnosu između vas i partnera. Slobodne Vage imaće brojne prilike da pronađu svoju srodnu dušu, a to može biti preko prijatelja ili na putovanjima.
Zdravlje: Promenite režim ishrane, jedite laganiju hranu.
Škorpija

Škorpija

Posao: Škorpijama se pruža jedinstvena prilika da ostvare veliki napredak u karijeri, a to se posebno odnosi na one koji se bave uslužnim delatnostima, prosvetom ili nekim kreativnim zanimanjem. Planete vam pružaju podršku da budete unapređeni, ali s druge strane moguće je zavist i manipulacije od strane kolega.
Ljubav: Glavna tema na ljubavnoj sceni Škorpija je obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi. Do svega toga može da dođe čak i kroz neki slučajan susret. Škorpije koje su u vezi očekuje stabilan period.
Zdravlje: Sklonost povredama. Obratite pažnju na saobraćaj.
Strelac

Strelac

Posao: Pred vama je veoma uspešan period na finansijskom planu kada ćete najveći napredak ostvariti u okviru uslužnih delatnosti, finansija ili u odnosima sa javnošću. Pollje poslovanja obiluje dodatnom energijom i elanom, tako da ćete sve daleko lakše postići, kao i za mnogo manje vremena.
Ljubav: Slobodni Strelčevi u ovom periodu mogu da pređu granicu prijateljstva sa osobom prema kojoj odavno ga je duboka osećanja. Pred vama je period zbližavanja. Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz harmoničan period.
Zdravlje: Sada je prilika da olakšate svoj organizam hraneći se voćem i povrćem.
Jarac

Jarac

Posao: Ovaj period je veoma povoljan za one Jarčeve koji su zacrtali poslovni cilj da se osamostale i započnu sopstveni biznis. Ovaj period vam pruža mogućnost da sprovedete detaljnu organizaciju poslovanja i okupite tim saradnika. Uspeh će postići oni Jarčevi koji se bave kreativnim zanimanjima i dizajnom.
Ljubav: Aspekti će vam omogućiti da sporna pitanja i probleme između vas i partnera rešite i sve dovedete u red. Jarčevi koji su slobodni mogu da se zaljube u osobu u znaku Škorpije ili Bika.
Zdravlje: Reumatični zglobovi. Potrebna vam je određena terapija.
Vodolija

Vodolija

Posao: Pred vama je veoma povoljan period da stabilizujete i unapredite svoju finansijsku situaciju. To ćete postići zahvaljujući ispravnim poslovnim potezima i izborom pravog tima saradnika. Očekuje vas primamljiva poslovna ponuda iz inostranstva koja vam može doneti veliki preokret.
Ljubav: Ovaj period doneće slobodnim Vodolijama više prilika za početak ljubavne veze. Međutim, moguća je dilema, jer im se u isti mah mogu dopasti dve osobe. Vodolije koje su u vezi ili u braku očekuje rešenje jednog važnog problema.
Zdravlje: Loša cirkulacija.
Ribe

Ribe

Posao: Ribe mogu da ostvare značajan uspeh na poslovnom planu i to posebno ukoliko se bave menadžmentom ili informatičkom oblašću. Ribe koje sarađuju sa inostranstvom da budu oprezni, jer postoji mogućnost prevideo ili nekog nesporazuma koji bi mogao naneti gubitak.
Ljubav: Period sklada i harmonije između vas i partnera. Postoji mogućnost da ćete zajedno otputovati na neku egzotičnu destinaciju. Slobodne Ribe mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Device ili Škorpije. Poznanstvo se vrlo brzo može pretvoriti u veoma lepu ljubavnu vezu.
Zdravlje: Nervoza.