horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Poseban uspeh očekuje one Ovnove koji su u oblasti informatičke tehnologije, kao i naučnih istraživanja. Neverovatno moćan aspekt koji upravlja vašim poljem organizacije i poslovne saradnje, ukazuje na bitne nove elemente u okviru vašeg poslovanja i radnog okruženja. Veliki napredak u karijeri.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz period harmonije. Uspešno ćete prevazići ranije nesuglasice. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Vodolije ili Lava.
Zdravlje: Glavobolja, koja vas muči već duže vreme.
Bik

Bik

Posao: Postojeći aspekt koji upravlja vašim poljem poslovanja, ukazuje na neizvesnu situaciju na poslovnom planu. Suština se sastoji u tome da se pred vama otvara veći broj opcija što može da vas dovede u dilemu. Neophodno je da dobro promislite o svemu.
Ljubav: Period harmonije u odnosu s partnerom može povremeno biti prožet nesuglasicama, ali će sve biti kratkotrajno i od minornog značaja. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Škorpije ili Jarca i da se sa njom upuste u vezu.
Zdravlje: Neophodna vam je rekareacija, ali ne previše invazivna.
Blizanci

Blizanci

Posao: Ključ uspeha je savršena organizacija i poštovanje prioriteta u obavljanju radnih zadataka. U suprotnom slučaju, može doći do probijanja krajnjeg roka i problema sa saradnicima. Planete su vam naklonjene ukoliko želite da započnete privatni biznis ili saradnju sa nekim prijateljima.
Ljubav: Povoljni aspekti doprinose boljem razumevanju između vas i partnera. To je otvoren razgovor putem kojeg ćete uspešno prevazići ranije nesuglasice. Slobodne Blizance očekuje lep izlazak u društvo i poznanstvo sa jednim Strelcem.
Zdravlje: Problemi sa zglobovima.
Rak

Rak

Posao: Planete u vašem polju poslovanja ukazuju na ekspanziju i uspeh u uslužnim delatnostima. Ako radite sa klijentima ili u medijima, možete da postignete popularnost. Očekuju vas priznanja za rezultate. Vaša stara saradnja može biti prekinuta, ali vas zato očekuje početak nove.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz jedan miran period u kojem oboje pokazujete spremnost na razumevanje jedno drugog. Slobodne Rakove očekuje veoma buran period kada mogu započeti ljubavnu vezu sa osobom drugačijeg kulturnog porekla.
Zdravlje: Jaka upala desni.
Lav

Lav

Posao: Lavove koji sarađuju sa nekim stranim kompanijama očekuje uspeh, ali pod uslovom da sklope kompromisno rešenje u okviru postizanja važnog dogovora. Uspeh vas očekuje u okviru uslužnih delatnosti, turizma i zdravstva.
Ljubav: Vaš ljubavni život u ovom periodu veoma je buran i može vam doneti brojne ljubavne avanture. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo na nekom putovanju. Jedna osoba u znaku Vodolije ili Ovna može vas potpuno očarati i sa njom je moguć početak veze. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz lep i harmoničan period.
Zdravlje: Solidno.
Devica

Devica

Posao: Akcenat je na savršenoj prezentaciji vaših ideja budući da će vam upravo to doneti proširenje kruga poslovnih saradnika i uspešno sklapanje novog sporazuma. Uspeh očekuje one Device koje se bave pisanjem i izdavaštvom.
Ljubav: Planete su vam naklonjene da priđete osobi koja vam se dugo dopada. Previše ste se udubili u analize, a to vas sprečava da budete spontani u društvu i da otvoreno priđete osobi prema kojoj ste razvili osećanja koja prevazilaze prijateljstvo.
Zdravlje: Nervoza. Sami namećete sebi tenziju, što vam diže adrenalin. Mogući su problemi sa pritiskom.
Vaga

Vaga

Posao: Vaš odnos sa autoritetima i nadređenima u ovom periodu može biti problematičan. To će zahtevati dodatno prilagođavanje i odmereniji nastup. Ukoliko želite nešto bitno da promenite, sada je pravi trenutak da se izborite za svoja prava ili da potražite neko novo, bolje radno mesto. Očekuje vaš uspeh kroz rad sa klijentima i uslužne delatnosti.
Ljubav: Vaš partner pokazuje spremnost da se promeni u skladu sa vašim primedbama na račun njegovog ponašanja. Konstruktivnim razgovorom uspešno ćete prevazići ranije poteškoće.
Zdravlje: Potpuno ste neaktivni.
Škorpija

Škorpija

Posao: Ovaj period donosi vam mogućnost unapređenja, odnosno proširenja kruga dužnosti. Uprkos napretku u karijeri i poboljšanju finansijske situacije, od strane nekih kolega možete doživeti neprijatnosti. Pripremite se za neke spletke koje će dopreti do vas i pritom zadržite neutralan stav.
Ljubav: Obnavljanje veze iz prošlosti može obeležiti ovaj period. Atmosferu obeležava nastavak ljubavne priče koje se naglo završila zbog nekog velikog nesporazuma. Škorpije koje su u vezi očekuje lep period uprkos manjim nesuglasicama.
Zdravlje: Prehlada.
Strelac

Strelac

Posao: Veoma je važno da u ovom periodu budete disciplinovani i da radite prvo ono što je najvažnije. Na ime, postoji mogućnost previda i pogrešnih procena. Sa savršenom samodisciplinom, možete postići uspeh u trgovini, finansijama i kreativnim zanimanjima kao što su moda i dizajn.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz jedan veoma lep i harmoničan period. Očekuje vas zajedničko putovanje i mnogo izlazaka. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Blizanaca ili Lava, i to preko prijatelja.
Zdravlje: Reagujete na promenu vremena.
Jarac

Jarac

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu stroga disciplina i organizacija radnih aktivnosti. Postići ćete uspeh u okviru posebnih pregovora, na kojima možete zaključiti veoma unosan sporazum. Novi elementi u vašem radnom okruženju mogu podrazumevati nove članove tima zaposlenih.
Ljubav: U okviru vaše porodice može da dođe do velikih promena. Moguće su nesuglasice između vas i vaših ukućana, tako da se možete osetiti neshvaćeni. Neophodno je da što pre prevaziđete taj problem zajedno sa partnerom. Slobodni Jarčevi veoma zanimljivu osobu u znaku Raka ili Škorpije.
Zdravlje: Reumatski bolovi.
Vodolija

Vodolija

Posao: Postojeći aspekti u vašem polju komunikacija najavljuju nove bitne elemente u vašem radnom okruženju. Očekujem vas proširenja kruga saradnika, kao i neka nova zaduženja koja vam mogu pripasti zbog zasluga i postignutih rezultata. Uspeh u ovom periodu postižete kroz originalne ideje.
Ljubav: Slobodne Vodolije očekuje veoma buran period na ljubavnom planu kada im se mogu ukazati prilike za brojne ljubavne avanture. Međutim, pažnju će vam privući jedna veoma markantna osoba u znaku Lava ili Ovna.
Zdravlje: Loša cirkulacija, posavetujte se sa kardiologom.
Ribe

Ribe

Posao: Aspekti u vašem polju novca mogu vam doneti oscilacije na finansijskom planu, koje se mogu kretati od neočekivanih dobitaka do iznenadnih izdataka na koje niste računali. Stoga u ovom periodu morate oprezni je upravljati novcem.
Ljubav: Ovaj period prolazi u znaku harmonije u vašem odnosu sa partnerom. Očekuje vas uspešno ostvarenje zajedničkog plana, kao i putovanje. Slobodne Ribe mogu da se nađu u dilemi da li je osoba sa kojom su počeli da se viđaju ona prava ili ne. Sačekajte da vam to pokaže vreme.
Zdravlje: Više se krećite, neaktivni ste.