horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Danas vas ništa ne može zaustaviti i vaš radni dan će biti veoma uspešan. Odličan je dan za investicije, čak i one malo rizične. Umete da pravilno procenite šanse koje vam određeni poslovi pružaju. Dok ih drugi izbegavaju, vi opušteno ulazite u poslove koji vam donose izvanrednu finansijsku situaciju.

Ljubav: Možete da imati priliku za flert na svakom koraku. U kombinaciji sa vašim pojačanim potrebama za ljubavlju i nežnosti, kao i lični magnetizam, to će biti dobitna kombinacija za emocionalno ispunjen dan.

Zdravlje: Nesanica, kao posledica nervoze.
Bik

Bik

Posao: Vaš odličan instinkt za prave poslovne poteze i profitabilne transakcije, doneće vam značajan uspeh na finansijskom planu. Naravno, vi uvek razmišljate unapred. Oslonite se na svoje iskustvo, znanje i ne podležite tuđim uticajima.

Ljubav: Pred vama je posebno harmoničan dan na privatnom planu. Zauzeti će konačno stabilizovati svoj odnos. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom koju mogu upoznati na putovanju ili preko posla.

Zdravlje: Nervoza. Opustite se kroz druženje. Potreban vam je boravak u prirodi ili čak odlazak na neko mesto, gde ćete se dodatno opustiti.
Blizanci

Blizanci

Posao: Izuzetno uspešan poslovni dan je pred vama. Imaćete podršku saradnika da realizujete sa uspehom poslove koji donose dobar profit. Očekujte značajno unapređenje finansijske situacije. Imaćete uspeh i u daljem poslovanju.

Ljubav: Danas možete doneti važne odluke što se tiče vaše veze. Očekuje vas planiranje za zajedničku budućnost i neko kraće putovanje s partnerom. Slobodnim Blizacima se dopada osoba koja je zauzeta.

Zdravlje: Dobro se osećate! Ipak, povećajte unos vitamina i minerala, konsultujte pre svega, ipak, svog lekara! Uradite analize!
Rak

Rak

Posao: Ovaj dan može već na samom početku da se pokaže kao veoma pozitivan, jer vas očekuju povoljne vesti i unosni poslovni predlozi. Ne morate da strepite, jer sada ništa ne može da krene neplanirano. Saradnici su pouzdani, a pred vama je i proširenje poslovne saradnje.

Ljubav: Leptirići u stomaku koje odavno niste osetili mogu opet da zaigraju na vašoj ljubavnoj sceni. Moguća je ljubav na prvi pogled i veoma romantičan susret.

Zdravlje: Dobro se osećate. Već se dugo niste osećali tako puni snage, energije, lako završavate sve što zamislite.
Lav

Lav

Posao: Preuzeli ste na sebe previše obaveza, tako da možete pod pritiskom i raditi u vanrednim uslovima. Pripremite se za nepredviđene prepreke i za improvizaciju poslovnih rešenja. Pojedinci vas mogu ometati, čak se i nepravedno odnositi prema vašim idejama. Razlog tome je samo zavidnost, želja za dominacijom.

Ljubav: Slobodni Lavovi danas mogu da očekuju jedan vrlo lep i uzbudljiv izlazak sa osobom koja im se već duže vreme dopada. Budite prirodni, svakako će vas partner doživeti kao vrlo šarmantnu osobu.

Zdravlje: Pojačana nervoza. Možda baš sami sebi nabijate tenziju, naravno, nesvesno!
Devica

Devica

Posao: Zadržite pribranost prilikom današnjih radnih aktivnosti, jer će se u tome sadržati ključ uspeha. Sledite svoj unapred zacrtani plan i ne dozvolite sebi da se zadržavate na detaljima, jer bi to bilo samo gubljenje vremena. Ne dozvolite uticaj drugih, jer je ovo isključivo vaša zasluga.

Ljubav: Danas se u okviru vaše veze s partnerom neće sve odvijati prema vašem planu. Prihvatite mirno kritiku ili prigovor partnera. Možda zaista imate propuste u ovom odnosu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, može doći do pada imuniteta. Uzimajte kombinaciju meda, đumbira i limuna, kako biste ojačali organizam.
Vaga

Vaga

Posao: Ovo je period kada će vam sve mnogo lakše polaziti za rukom. Uprkos povećanom obimu posla, vi ćete uspeti da izađete na kraj sa svim obavezama. Očigledno da je sve u pozitivnom, pravilnom sagledavanju situacije.

Ljubav: Harmonija i dalje zbližavanje s partnerom mogu obeležiti ovaj dan. Sada je trenuak da budete ovoreniji, bez ustezanja i straha od mogućeg povređivanja. Partner je spreman da vam pruži nežnost.

Zdravlje: Nesanica, sve je posledica prekomernog rada. Jer, čak i kada spavate, pred vama su brojke, poslovi koje morate završiti.
Škorpija

Škorpija

Posao: Savetujevam se oprez na finansijskom planu. Možete pretrpeti neke gubitke. Mogućnost manipulacije na poslu je velika. Obratite pažnju na bliske saradnike.

Ljubav: Danas možete da se nađete u iskušenju da se upustite u tajnu vezu. Neodoljiva privlačnost koju ste osetili prema jednoj osobi može vas potpuno opčiniti i obuzeti.

Zdravlje: Rehabilitujte se odlaskom u spa centar.
Strelac

Strelac

Posao: Dragi Strelčevi, danas budite oprezni što se finansija tiče. Ne upuštajte se u rizične investicije. Savetuje vam se da prvo sve dobro proverite, pa tek onda investirajte. Sada nije vreme da donosite odluke na brzinu, oslonite se na svoju intuiciju.

Ljubav: Vaša popularnost u društvu je velika, pa ne bi trebalo da se iznenadite kada počnu da vam stižu pozivi na zabave i proslave. Ne odnosite se nadmeno prema svojim obožavaocima, sigurno je među njima i neko ko vam je osvojio srce.

Zdravlje: Problemi sa zubima. Posetite obavezno stomatologa, radi kontrole.
Jarac

Jarac

Posao: Ukoliko planirate neke finansijske transakcije, budite oprezni, jer vam danas planete nisu naklonjene što se tiče investicija. Za vas bi bilo bolje da planove realizujete kada vam zvezde budu naklonjenije, jer sada možete pretrpeti gubitak.

Ljubav: Veoma je važno da danas budete otvoreni za nova poznanstva. Postoji velika mogućnost da započnete novu ljubavnu vezu. Zadovoljstvo će biti obostrano.

Zdravlje: Pad imuniteta, kao posledica velikog naprezanja i napora. Vreme je da promenite ishranu. Obavezno uvedite minerale, vitamine, ali i veću količinu vode.
Vodolija

Vodolija

Posao: Vaša karijera napreduje, ali vi ste usredsređeni na neke samo vama poznate dugoročne ciljeve. Moguća je dilema, jer vam se mogu pojaviti neke nove poslovne ponude. Savet je da se držite prvobitnog plana, jer se ove ponude mogu opet ponoviti, naročito ako budete sa uspehom završili započete poslove.

Ljubav: Vaša veza sa partnerom prelazi na viši nivo kvaliteta. Očekuju vas lepi trenuci s partnerom i razgovor o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Pazite na telesnu težinu! Vreme je da promenite način ishrane. Izbegavajte slatkiše, jer se kilogrami samo gomilaju.
Ribe

Ribe

Posao: Danas je bolje da ne donosite važne odluke, jer trenutno ne možete da sagledate celu sliku. Neke prepreke i razvoj nepredvidive situacije mogu vam stvoriti veći problem. Ukoliko niste u mogućnosti da realno sagledate situaciju, pozovite u pomoć bliske osobe, kojima verujete.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju srodnu dušu na putovanju ili preko prijatelja. Ribe koje su u vezi mogu imati ljubomorne scene sa partnerom. Naravno, s razlogom, jer nekada ne želite da propustite flert, a to partnera izluđuje.

Zdravlje: Razdražljivi ste! Zapitajte se da li to smeta i vašoj okolini!