horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Fantastičan aspekt doneće vam uspešnu saradnju sa nekom stranom kompanijom. Očekuju vas uspešna rešenja na pravnom planu. Poseban uspeh očekuje vas u okviru stručnog usavršavanja, saobraćaja i turizma.

Ljubav: Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom na nekom putovanju. Ta osoba može biti drugačijeg kulturnog porekla. Ovnovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz kratkotrajnu fazu nesporazuma, ali će to ubrzo prevazići.

Zdravlje: Variranje pritiska. Neophodan je odlazak kod kardiologa. Nemojte zanemarivati simptome.
Bik

Bik

Posao: Povoljni aspekti planeta u okviru vašeg platnog prometa najavljuju vam značajno unapređenje finansijske situacije. Bikovi koji rade u okviru sektora uslužnih delatnosti ili rade neki kreativan posao, kao i oni koji rade u zdravstvu, mogu da očekuju unapređenje i povišicu plate.

Ljubav: Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa neodoljivo privlačnom osobom u znaku Vage ili Riba. Međutim, to može da bude kratkotrajna, ali veoma bolna i strastvena ljubavna avantura. Bikovi koji su u vezi ulaze u harmoničan period.

Zdravlje: Osetljivost grla.
Blizanci

Blizanci

Posao: Neophodno je da pripremite rezervni plan, jer može doći do blokade i prepreka u okviru vašeg platnog prometa. Uspešno ćete prevazići taj problem uz pomoć jedne uticajne osobe. Blizanci koji traže posao mogu da dobiju sjajnu poslovnu ponudu. Uspeh kroz saradnju s inostranstvom.

Ljubav: Ozbiljno razmišljate o zajedničkoj budućnosti sa partnerom, pa se tako možete odlučiti na formalizaciju vašeg odnosa. Blizanci koji su u vezi, uspešno će realizovati zajednički projekat ili će uspeti da reše dugogodišnji problem.

Zdravlje: Pad imuniteta.
Rak

Rak

Posao: Glavna tema ovog perioda predstavljaju vaše poslovne komunikacije i poslovna saradnja. Postoji velika mogućnost da ćete jednu staru saradnju okončati, ali da ćete, s druge strane, novu i daleko pozitivniju i unosniju saradnju započeti. Finansijski uspeh.

Ljubav: Rakovi koji su u vezi mogu da donesu radikalne odluke u ovom periodu. Sve se rešava po pitanju "ili-ili". Ukoliko između vas više nema emocija, moguć je raskid. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu da dožive sudbinsko poznanstvo i da započnu novo poglavlje u ljubavnom životu.

Zdravlje: Probavne smetnje.
Lav

Lav

Posao: Pozitivni aspekti mogu doneti veliki uspeh Lavovima koji rade u prosveti, kao i onima koji se bave umetnošću, modom i dizajnom. Očekuju vas popularnost i pohvale od strane kolega i nadređenih. Lavovi koji planiraju da sarađuju sa inostranstvom uživaju posebnu naklonost planeta.

Ljubav: Ovaj period je jedan od najromantičnijih tokom ovog meseca, jer vam donosi brojne prilike da upoznate zanimljivu osobu sa kojom možete da ostvarite ozbiljnu vezu. Lavovi koji su u vezi ulaze u veoma lep period.

Zdravlje: Vrtoglavica, a uzroci mogu biri raznoliki.
Devica

Devica

Posao: Veliki napredak u karijeri očekuje one Device koje rade u prosveti ili se bave modom ili dizajnom. Vaša firma prolazi kroz period reorganizacije, a to može doneti promenu u opisu radnog mesta i proširenje kruga dužnosti. Pripazite na finansije, jer su mogući neočekivan izdaci.

Ljubav: Danas ćete uspešno rešiti jedan dugotrajan problem u okviru vašeg odnosa sa partnerom ili u vašem odnosu sa ukućanima. Device koje su slobodne, mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko posla. Moguć je početak nove ljubavne veze.

Zdravlje: Unosite više vode u organizam.
Vaga

Vaga

Posao: Ukoliko želite da promenite radno mesto, ovaj period vam je izuzetno povoljan da to i učinite. Vaš odnos sa nadređenima u ovom periodu može vrlo lako da krene silaznom putanjom, tako da ćete poželeti da nešto iz korena promenite.

Ljubav: Nesuglasice u vašem odnosu sa partnerom ili sa ukućanima mogu vas ispuniti nezadovoljstvom. Osećate potrebu za tim da nešto bitno promenite, ali će rešenje tog problema zavisiti i od ostalih. Slobodne Vage očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom u znaku Ovna ili Lava, i to preko posla.

Zdravlje: Napeti ste, relaksirajte se odlaskom u dužu šetnju.
Škorpija

Škorpija

Posao: Veoma povoljan period je da unapredite svoj finansijski plan. Škorpije očekuje dobitak kroz saradnju sa inostranstvom, ali bi u pregovorima i prilikom sklapanja ugovora trebalo da se pripazi nesporazuma. Poseban uspeh očekuje Škorpije koja se bave finansijama, trgovinom i uslužnim delatnostima.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da se nađu u situaciji da obnove vezu sa osobom koja im je mnogo značila u prošlosti. Pa ipak, s tim u vezi se mogu javiti neke stare dileme. Škorpije koje su u vezi trebalo bi da se pripaze nesporazuma.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.
Strelac

Strelac

Posao: Sada imate fantastičnu planetarnu podršku u vašem nastojanju da ostvarite dugoročne ciljeve. Poseban uspeh očekuje Strelčeve koji se bave umetnošću, turizmom, prosvetom i trgovinom. Iskoristite ponuđenu priliku, jer je nećete skoro imati.

Ljubav: Trenutni aspekti na nebu predstavljaju vas kao glavnog aktera na astrološkoj ljubavnoj sceni. Posebna sreća ispuniće vaš odnos sa partnerom koji bi trebalo sve više da dobija na kvalitetu. Slobodni Strelčevi imaće mnogo prilika da upoznaju svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Odlično se osećate, puni ste energije.
Jarac

Jarac

Posao: Trenutni planetarni aspekti u vašem znaku doprineće vašoj moći sugestivnosti, što će vam pomoći u poslovnim pregovorima. Uprkos poteškoćama tokom poslovnog sastanka, vi ćete uspeti da sklopite sporazum o dugoročnoj saradnji. Trebalo bi da se pripazite spletaka i konkurencije.

Ljubav: Jarčevi koji su nezadovoljni u vezi i koji već dugo prećutkuju neku nepravdu, pod uticajem ovih aspekata mogu da donesu radikalnu odluku. Zahvaljujući otvorenom razgovoru sa partnerom, moći će da odrede da li će doći do raskida veze.

Zdravlje: Problemi sa krajnicima.
Vodolija

Vodolija

Posao: Prisustvo velikog broja planeta u vašem polju tajni doprineće tome da održite veoma važan poslovni sastanak u tajnosti. Odlučili ste da sprovedete u delo svoje inovativne ideje i ljubomorno ih čuvate kako informacije ne bi procurile do konkurencije.

Ljubav: Nalazite se u iskušenju da se upustite u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Pa ipak, budite oprezni kako ne bi došlo do skandala i kako se ne biste iskompromitovati. Vodolije u vezi očekuju manji nesporazumi, koje će sa lakoćom prevazići otvorenim razgovorom.

Zdravlje: Nervoza.
Ribe

Ribe

Posao: Pozitivni aspekti u vašem polju karijere, kao i u vašem polju finansija, ukazuje na to da je ovaj period veoma povoljan za ostvarenje vaših dugoročnih poslovnih ciljeva. Poseban uspeh vas očekuje u saradnji sa inostranstvom, a s tim u vezi vas očekuje i proširenje kruga saradnika.

Ljubav: Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom na nekom putovanju. Ta osoba može biti drugačijeg kulturnog porekla. Ribe koje su u vezi mogu da prolaze kroz krizu poverenja.

Zdravlje: Problemi sa urogenitalnim sistemom, uzimajte više tečnosti.