horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Veliki broj planeta prebacuje gotovo kompletnu scenu na zbivanja na poslovnom planu. Sve ostale oblasti su u senci vaše poslovne odluke. Nalazite se na prekretnici i od vašeg izbora zavisiće dalji opis vaše radne pozicije. Saradnja sa inostranstvom i rukovodeći položaj su glave teme.
Ljubav: Ovaj period može da doprinese privremenom zahlađenju između vas i partnera. Otuđenje se moglo javiti zbog vaše usredsređenosti na posao. Najbolje bi bilo da taj problem rešite na vreme iskrenim i krajnje otvorenim razgovorom.
Zdravlje: Nervoza, napetost.
Bik

Bik

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju saradnje sa inostranstvom, pravnih pitanja i visokih obrazovnih institucija najavljuje vam bitna dešavanja na ovim planovima. Osim velikog uspeha u okviru proširenja kruga saradnika, poseban uspeh očekuje Bikove koji rade na stručnom usavršavanju ili polažu ispite.
Ljubav: Vaš odnos s partnerom bi mogao da se iskomplikuje. Nesporazum bi mogao da nastane samo ako slučajno zaboravite da date precizan odgovor na pitanja gde ste se toliko zadržali. U tom slučaju, partneru se možete učiniti sumnjivim.
Zdravlje: Umor.
Blizanci

Blizanci

Posao: Zahvaljujući dobro osmišljenim poslovnim potezima, tokom ovog perioda možete ostvariti značajan finansijski dobitak uprkos tome što će postojati jedna doza rizika. Tokom ovog perioda zablistaćete kao govornik, u prezentacijama svojih ideja, a steći ćete popularnost među svojim kolegama.
Ljubav: Vaša burna ljubavna avantura biće zasnovana više na fatalnoj privlačnosti i može se veoma brzo okončati. Blizanci koji su u vezi mogu da prolaze kroz turbulentan period zbog krize poverenja od strane njihovog partnera.
Zdravlje: Potrebno vam je više sna.
Rak

Rak

Posao: Početak rada na novom projektu obeležiće ovaj period. Za vas je veoma bitno da u ovom periodu sprovedete u delo veliki poslovni cilj koji ste ranije zacrtali. Očekuje vas popularnost i poseban uspeh kroz odnose sa javnošću i u komunikaciji uopšte.
Ljubav: Ovaj period doneće vam uspešno ostvarenje nekog zajedničkog projekta. Ukoliko je postojao neki dugotrajan problem između vas i partnera, planete vam pružaju podršku da to prevaziđete. Sledi dalja harmonizacija u vašem odnosu. Planirate zajednički odlazak na odmor.
Zdravlje: Variranje pritiska.
Lav

Lav

Posao: Kompletna astrološka scena u ovom periodu premešta se na vaše polje poslovanja. To može doneti uspeh kroz uslužne delatnosti za trgovinu i zdravstvo. Svaki mudar potez u ovom periodu isplatiće vam se višestruko na finansijskom planu.
Ljubav: Slobodne Lavove večeras očekuje uzbudljiv sastanak sa osobom u znaku Vodolije ili Vage. Ljubavna avantura može da preraste u ozbiljno i trajno ljubavnu vezu. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz period krize poverenja u svom odnosu sa partnerom.
Zdravlje: Problemi sa zubima, odlazak kod stomatologa je neophodan.
Devica

Devica

Posao: Planete su vam posebno naklonjene u ovom periodu i donose vam najveći uspeh ukoliko se bavite prosvetom, kreativnim zanimanjem ili turizmom. Pruža vam se prilika da u značajnoj meri unapredite svoj finansijski plan, i to na duge staze.
Ljubav: Veliki broj planeta danas zauzima vaše polje prave ljubavi, a te planetarne energije mogu da vam donesu ekstreme i radikalna rešenja po sistemu "ili- ili". Dakle, ili će vaša veza biti u skladu sa vašim očekivanjima ili je neće biti.
Zdravlje: Potrebno vam je opuštanje, vikend provedite na nekom usamljenom mestu.
Vaga

Vaga

Posao: Ovaj period pružiće vam jedinstvenu priliku da ostvarite lepu zaradu. Vaši odnosi sa nadređenima na momente mogu biti problematični i zahtevaće diplomatiju. Ako nameravate da pređete na drugi posao, upravo sada uživate najbolju podršku planeta.
Ljubav: Vaš odnos s partnerom i ukućanima prolazi kroz posebnu vrstu test faze. Pod uticajem ovakvih aspekata, situacija u vašoj kući i među ukućanima može biti složena, a problem koji postoji od ranije sada može da kulminira. Situacija je će zahtevati otvoren razgovor i kompromis.
Zdravlje: Nervoza.
Škorpija

Škorpija

Posao: Prisustvo pozitivnih aspekata u vašem polju poslovanja, unosi posebnu dinamiku u vaš posao. Postoji mogućnost da bude dosta toga nepredvidivog, pa je neophodno da spremite rezervni plan. Očekuje vas važno poslovno putovanje i sastanak na kojem ćete sklopiti važan sporazum.
Ljubav: Kratkotrajni nesporazumi sa partnerom mogu obeležiti ovaj period. Pa ipak, ubrzo ćete uspeti da prevaziđete jedan nesporazum koji između vas i ukućana dosta dugo tinja. Slobodne Škorpije očekuje obnavljanje veze sa bivšom ljubavi.
Zdravlje: Nervoza i nesanica.
Strelac

Strelac

Posao: Veliki broj planeta boravi u vašem polju novca i u potpunosti stavlja akcenat na tu temu. Jedna moćna i uticajna osoba može vam u velikoj meri pomoći u vezi sa velikim investicijama tako što će vam obezbediti neophodan fond. To vam može omogućiti ogromnu zaradu.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom na momente postaje komplikovan, a u vama se sve češće javljaju pomešana osećanja. Neophodno je da budete, pre svega, iskreni prema sebi i odredite šta je to što zaista želite.
Zdravlje: Muče vas reumatski bolovi. Ukoliko ih zanemarite, kasnije može doći do većih problema.
Jarac

Jarac

Posao: Tokom ovog perioda, vi ste glavni akter na astrološkoj sceni. Planete u vašem znaku najavljuju da je došao vaš trenutak. Planete će vam pružiti podršku u tome da ostvarite neki veliki poslovni cilj, a uspeh će biti rezultat vaših dugotrajnih napora.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom i sa ukućanima može da prolazi kroz turbulentnu fazu. Problem koji ste dugo potiskivali, pod uticajem ovih planetarnih energija može da kulminira. Upravo iz tog razloga, vi ćete taj problem uspešno prevazići zajedno sa partnerom.
Zdravlje: Problemi sa disajnim putevima.
Vodolija

Vodolija

Posao: Ovaj period doneće vam važan poslovni sastanak iza zatvorenih vrata. Veoma je važno da svoju poslovnu tajnu krijete od konkurencije, jer bi lako moglo da se desi da ona procuri. Budite oprezni u odnosu sa nekim kolegama i sa nadređenima, jer nisu svi dobronamerni prema vama.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom može da prolazi kroz fazu krize poverenja. Nekoliko puta ste možda prećutali gde ste bili i odmah ste postali sumnjivi u očima partnera. Neophodno je da budete potpuno iskreni i o svemu otvoreno porazgovarate sa partnerom.
Zdravlje: Problemi sa kilogramima.
Ribe

Ribe

Posao: Ukoliko planirate da se bavite privatnim biznisom, odnosno da se osamostalite, ovaj period je idealan za to. Očekuje vas početak poslovne saradnje sa nekim prijateljima. U ovom periodu možete dobiti proširenje kruga dužnosti kroz razne reorganizacije. Finansijski dobitak.
Ljubav: Planete vam pružaju podršku da načinite prvi korak u zbližavanju sa osobom koju već dugo poznajete i koja vam se sve više dopada. Ribe koje su u vezi izlaze iz perioda u kojem je vladala atmosfera nesporazuma sa partnerom.
Zdravlje: Bolovi u vratu, ukočenost.