horoskop

Ovan

Ovan

Ovan
Posao: Ovaj period može da vam donese veliki uspeh, ali će mnogo toga zavisiti od vas i vaših poslovnih poteza. U ovom periodu će vam se isplatiti čak i pomalo rizične investicije. Očekuje vas finansijski dobitak.
Ljubav: Ovaj period vam donosi harmonizaciju u odnosu sa partnerom. Uspešno ćete prevazići neki stari problem. Postoji mogućnost da uspešno realizujete neki vaš zajednički plan. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivo osobom u znaku Vage ili Blizanca.
Zdravlje: Glavobolja i variranje pritiska. Obavezno se konsultujte sa lekarom.
Bik

Bik

Posao: Pred vama je veoma uspešan period koji će se posebno pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju. Vaše polje platnog prometa je pod odličnim aspektima i to vam najavljuje veći obrt ukoliko se bavite trgovinom, finansijama ili poslujete sa inostranstvom.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ulazi u period stabilnosti. Uspešno ste prevazišli krizu poverenja i sledi dalja harmonizacija. slobodne bikove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivo osobom na nekom putovanju. Moguć je početak ljubavne veze.
Zdravlje: Prehlada i bolovi u grlu. Pijte tople napitke.
Blizanci

Blizanci

Posao: Tokom ovog perioda postojeći aspekt doneće vam odličnu perspektivu da ostvarite veliki korak napred u karijeri. Očekuje vas povišica i unapređenje na poslu.
Ljubav: Slobodne Blizance očekuje veliki broj prilika da sretnu svoju srodnu dušu preko prijatelja ili preko posla. U svakom slučaju, ovaj period vam donosi sudbinsko poznanstvo. Blizance koji su u vezi očekuje lep i harmoničan period sa partnerom.
Zdravlje: Nervoza vas prati tokom dana. Napeti ste, bez nekog vidnog razloga. Pokušajte da se relaksirate u nekom spa centru, godiće vam!
Rak

Rak

Posao: Povoljan aspekt u vašem polju poslovanja doneće vam proširenje kruga saradnika i mogućnost da potpišete ugovor. Poseban uspeh očekuje Rakove koji rade sa klijentima, koji se bave finansijama, trgovinom ili posluju sa inostranstvom.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz jednu mirnu i stabilnu etapu. Postoji velika mogućnost da ćete se odlučiti za neko zajedničko putovanje. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom u znaku Jarca ili Device.
Zdravlje: Promenite režimi ishrane. Problemi sa želucem ukazuju da nešto morate promeniti.
Lav

Lav

Posao: Ovaj period karakterističan je po tome što vam čak i rizičan poslovni potez može doneti veliki dobitak. Poseban uspeh očekuje Lavove koji se bave kreativnim poslom, koji rade u prosveti ili sarađuju sa stranom kompanijom. Značajno unapređenje finansijske situacije.
Ljubav: Veliki broj planeta u vašem polju ljubavi ukazuje na brojne prilike na ljubavnom planu. Možete sresti svoju srodnu dušu, a vaša veza vrlo brzo može da se pretvori u nešto ozbiljnije. Lavovi koji su u vezi imaće lep i harmoničan period u odnosu sa partnerom.
Zdravlje: Variranje pritiska.
Devica

Devica

Posao: Ovaj period vam donosi priliku za unapređenje na poslu koji radite ili prelazak na novo radno mesto koja je podrazumeva veću odgovornost, ali i višu platu. Poseban uspeh očekuje Device koje rade u prosveti, koje se bave kreativnim zanimanjem ili rade u oblasti finansija.
Ljubav: Tokom ovog perioda uspešno ćete rešiti neki dugotrajan problem koji postoji u okviru vaše porodice. Vaša odnos sa partnerom će postati daleko kvalitetniji, a očekuje vas i uspeh u pogledu nekog zajedničkog posla.
Zdravlje: Pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina.
Vaga

Vaga

Posao: Tokom ovog perioda uživate posebnu naklonost planeta ukoliko želite da napredujete u karijeri ili ako želite da pređete na neko drugo radno mesto. Očekuje vas veoma važan poslovni sastanak, a uspeh će zavisiti od vaše prezentacije i nivoa samopouzdanja. Finansijski dobitak.
Ljubav: Tokom ovog perioda odnos sa partnerom postaje sve bolji i bolji. Očekuje vas zajedničko putovanje na neku egzotičnu destinaciju. Slobodne Vage mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekoj zabavi ili proslavi.
Zdravlje: Problemi sa zglobovima, poželjna je odgovarajuća terapija.
Škorpija

Škorpija

Posao: Povoljan aspekt u vašem polju finansija donosi vam izvanrednu priliku da unapredite svoju finansijsku situaciju. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora i veoma važan sastanak o dugoročnoj saradnji. Poseban uspeh vas očekuje ukoliko se bavite finansijama, trgovinom ili pravima.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz uspone i padove, jer postoji mogućnost da dobijete prigovor zbog prevelike zauzetosti poslom. Potrudite se da to ispravite na vreme da ne bi došlo do daljeg otuđenja.
Zdravlje: Pojava ekcema, poželjno je ispitivanje, jer krivca možete naći u nervozi.
Strelac

Strelac

Posao: Ovaj period doneće vam veliki uspeh i proširenje poslovne saradnje. Očekuje vas značajno poslovno putovanje i važan sporazum o dugoročnoj saradnji. Ukoliko budete povukli mudre poslovne poteze, unapredićete svoju finansijsku situaciju na dugoročnom nivou.
Ljubav: Već duže vreme ste sa jednom osobom više u prijateljskim odnosima. Sad je kucnuo čas da pređete granicu prijateljstva. Strelčevi koji su u vezi ili u braku, uspešno će prevazići jedan dugotrajan problem koji ih već dugo muči.
Zdravlje: Muči vas uporan kašalj, uradite rengden pluća.
Jarac

Jarac

Posao: Ovaj period obeležiće veoma važan poslovni sastanak koji može da se održi iza zatvorenih vrata i u tajnosti. Veoma je važno da svoje poslovne tajne čuvate i ne odajete nikome, jer postoji mogućnost da neke informacije zloupotrebi vaša konkurencija. Finansijski uspeh.
Ljubav: Tokom ovog perioda uspešno ćete rešiti neki problem koji postoji na nivou porodice ili nekog od vaših ukućana. Vaš odnos sa partnerom ulazi u period stabilnosti. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Raka Ili Device.
Zdravlje: Reumatske tegobe.
Vodolija

Vodolija

Posao: Ovaj period donosi vam mogućnost da započnete poslovnu saradnju sa nekim prijateljem. To bi vam moglo doneti veliki uspeh. Ukoliko radite u okviru kolektiva, budite oprezni u komunikaciji sa nadređenima i kolegama, jer postoji mogućnost nekih spletaka i manipulacija. Unapređenje finansijske situacije.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom sve više dobija na kvalitetu. Važno je da zadržite otvoren odnos i da skrećete pažnju jedno drugome na ono što vam smeta. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekoj zabavi.
Zdravlje: Vrtoglavica.
Ribe

Ribe

Posao: Planete su vam naklonjene što se tiče saradnje sa inostranstvom, ukoliko se bavite turizmom Ili građevinom. Ovaj period vam donosi važan poslovni dogovor ili potpisivanje važnog ugovora o dugoročnoj saradnji. Očekuje vas značajno unapređenje finansijske situacije.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ulazi u mirnije vode i očekuje vas dalja harmonizacija. Pred vama je veoma zanimljivo putovanje. Slobodne Ribe mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na nekom putovanju ili preko prijatelja. Moguć je početak ljubavne veze.
Zdravlje: Bolovi u nogama.