horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Dan je propraćen negativnim aspektom, zbog čega može doći do konfliktnih situacija između vas i vaših saradnika i poslovnih partnera. Ključ uspeha za ovaj period je da prevaziđete nesuglasice i pronađete kompromisno rešenje, ali ne po svaku cenu.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz turbulentno fazu. Mogući su nesporazumi i nesuglasice. Jedno od vas mora popustiti. Slobodne Ovnove očekuje ljubavna romansa sa osobom koja nije slobodna. Ne možete odoleti njenom šarmu, ali vas to kasnije dovodi u neprijatnu situaciju.
Bik

Bik

Posao: Negativan aspekt može da uzrokuje nepredviđene situacije i prepreke sa neočekivane strane. Ključ uspeha za ovaj period je da improvizujete rešenja i da se oslanjate na tim saradnika. Moguć je zastoj u platnom prometu.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom tokom ovog perioda obeležiće pojačano strast, ali su moguće ljubomorne scene. Potrudite se da to rešite na miran način. Ovaj period donosi vam šansu da obnovite vezu sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti.
Zdravlje: Osetljivost grla. Izbegavajte hladne napitke, kao i gazirana pića. Budite odgovorniji prema sebi.
Blizanci

Blizanci

Posao: Merkur je još uvek retrogradan, pa možete osećati njegove posledice, jer je to vladalac vašeg znaka. Pruža vam se prilika da završite rad na važnom projektu, a ključ uspeha sastojaće se u tome da ispunite zadate rokove. Sada nije vreme da sklapate nove poslove, niti da ulazite u nove projekte.
Ljubav: Očekujem vas poznanstvo sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. Ljubavna avantura, međutim, biće zasnovana više na seksualnoj privlačnosti. Harmonizacija odnosa za Blizance koji su u vezi, razmišljate o formalizaciji ovog odnosa.
Zdravlje: Pojačana nervoza.
Rak

Rak

Posao: Nepovoljni aspekti planeta koja borave u vašem polju poslovanja mogu da se manifestuju u ovom periodu kroz nesporazume i nesuglasice sa poslovnim partnerima. Nije preporučljivo da ulazite u rizične investicije, a svoje tajne ne odajte nikome, jer konkurencija nastoji da vas ugrozi.
Ljubav: Previše vremena posvećujete poslovnim obavezama, a to može loše da se odrazi na vaš odnos sa partnerom. Tokom ovog vikenda moguća je rasprava upravo na tu temu. Neophodno je da mu posvetite više vremena, jer se oseća nesigurnim i počinje da sumnja u vašu ljubav.
Zdravlje: Probavne smetnje.
Lav

Lav

Posao: Ključ uspeha za ovaj period je savršena organizacija poslovanja. Postoji velika mogućnost da jedan vaš poslovni partner postane problematičan i da pokuša da promeni bitne stavke u okviru vašeg prethodno postignutog dogovora. Ukoliko ne budete spremni na kompromis, moguć je čak i prekid dugogodišnje saradnje.
Ljubav: Glavni izazov ovog perioda predstavlja mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Neophodno je da budete oprezni u vezi s tim, jer možete biti otkriveni i zbog toga možete imati komplikacije.
Zdravlje: Aritmija.
Devica

Devica

Posao: Poseban oprez neophodan je u pogledu upravljanja novcem, jer nepovoljni aspekti mogu da doprinesu zastojima u platnom prometu. Negativni aspekti, koji upravljaju vašim poljem finansija, ukazuju na iznenadne prepreke. Zbog toga pripremite rezervni plan.
Ljubav: Poznanstvo sa osobom prema kojoj osećate snažnu privlačnost može da označi početak ljubavne veze. Međutim, postoji mogućnost da se u vezi sa tim pojavi neki problem ili da kasnije otkrijete da ta osoba nije sasvim iskrena. Stoga, ne donosite prenagljene odluke, kako ne biste bili povređeni.
Zdravlje: Anksioznost.
Vaga

Vaga

Posao: Nepovoljni aspekti, daju akcenat na međuljudske odnose tokom ovog perioda. Vaš odnos sa nadređenima može biti pogoršan. Ključ uspeha za ovaj period je da pronađete kompromisno rešenje. Čuvajte se spletaka, kao i zakulisnih radnji od strane nedobranamernih saradnika.
Ljubav: Turbulentan period u odnosu sa partnerom može da kulminira u ovom periodu, i to u vidu žestoke rasprave. Vaši stavovi su potpuno suprotni, tako da će biti neophodno da neko od vas popusti. Neophodno je da o svemu otvoreno porazgovarate.
Zdravlje: Bolovi u nogama, slabo šetate.
Škorpija

Škorpija

Posao: Ključ uspeha za ovaj period je da izbegavate rizične investicije. Svaki rizičan i nepromišljen poslovni potez u ovom periodu mogao bi da vam donese finansijski gubitak. Negativni aspekti u vašem polju poslovanja donose vam nestabilnost. Čuvajte se manipulativnih kolega.
Ljubav: Poseban oprez za Škorpije koje se nalaze u tajnoj vezi. Postoji velika mogućnost da pod uticajem ovih aspekata budete otkriveni, pa čak i da dođe do skandala. Slobodne Škorpije očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Bika.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Strelac

Strelac

Posao: Budući da je aktivirano vaše polje tajnih neprijatelja, glavno iskušenje tokom ovog perioda je da se postavite na pravi način prema kolegama i poslovnim saradnicima za koje znate da su skloni manipulacijama i spletkama.
Ljubav: Ovaj period unosi sklad između vas i partnera, a dobra vest za vas je da sledi dalja harmonizacija i poboljšanje kvaliteta u vašem odnosu. Slobodni Strelčevi mogu da se zaljube na prvi pogled u veoma zanimljivu osobu, ali ta veza može biti zasnovana više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama.
Zdravlje: Spazam mišića.
Jarac

Jarac

Posao: Ovaj vikend mogu da obeleže poslovni dogovori koji će imati važnu ulogu u vašim poslovnim aktivnostima na duže staze. Očekuje vas promena plana, a moguće je i iznenadno poslovno putovanje. Mudar poslovni potez može vam doneti veliki finansijski dobitak, ne samo sada, već i ubuduće.
Ljubav: Posebno obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom, jer postoji velika mogućnost da dođe do nesporazuma između vas. Ovaj vikend donosi vam krizu poverenja, a moguće su i ljubomorne scene od strane partnera. Možda postoji ozbiljan razlog za tako nešto.
Zdravlje: Variranje pritiska.
Vodolija

Vodolija

Posao: Usponi i padovi na finansijskom planu obeležiće ovaj period. Iz tog razloga, budite oprezni u rukovanju novcem, jer vas u ovom periodu očekuje niz neplaniranih izdataka. Budite obazrivi u komunikaciji sa nadređenima, jer su mogući nesporazumi. Pribegnite diplomatskim odgovorima.
Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da se nađu u iskušenju da uđu u tajnu vezu sa osobom koju poznaju sa posla. Međutim budite oprezni, jer postoji velika mogućnost naknadnih komplikacija. Vodolije koje su u vezi mogu imati nesporazum s partnerom.
Zdravlje: Slaba cirkulacija.
Ribe

Ribe

Posao: Budite oprezni, jer svaka naglost može da stvori pometnju u vašim ranije zacrtanim planovima. Pripremite rezervni plan, jer vam može nedostajati novca za investiranje u dalji razvoj poslovanja. Ne oslanjajte se previše na druge, držite se svog ranije zacrtanog cilja.
Ljubav: Tokom ovog perioda uspešno ćete rešiti neki stari problem koji se s vremena na vreme pojavljuje između vas i partnera. Sledi period dalje harmonizacije vašeg odnosa. Slobodne Ribe mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu preko posla ili preko prijatelja.
Zdravlje: Pad imuniteta.