horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje zarade. Nove prilike vam se lako otvaraju. Pred vama je povoljan period u kojem će vam posao ići od ruke.
Ljubav: Pred vama je period u kojem ćete lako sklapati nova poznanstva. Raspoloženi ste za neku novu ljubav i spremni ste da vam se desi nešto novo i lepo u čemu ćete uživati!
Zdravlje: Osećate se jako dobro u svojoj koži. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti zadovoljni svojom situacijom na polju zdravlja. Sudbina vam je naklonjena.
Bik

Bik

Posao: Sudska pitanja možete prilično lako da rešite, horoskop vam je naklonjen za bilo koji vid formalnosti. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ishodom situacije.
Ljubav: Spremni ste da se upustite u vezu sa osobom prema kojoj imate jaka osećanja. Planirate nešto ozbiljnije sa njom i želite da razgovarate na temu zajedničke budućnosti.
Zdravlje: Prijaće vam fizička aktivnost. Potrudite se da budete redovno aktivni, da vežbate i da održite dobru formu u odgovarajućim uslovima. Mislite na sebe i svoje zdravlje.
Blizanci

Blizanci

Posao: Imate mnogo poslovnih obaveza i malo vremena pred sobom ali nekako ipak možete uspeti da organizujete sve. Jako ste sposobno i posvećeni ste ostvarenju svojih ciljeva.
Ljubav: Voljena osoba će vas prijatno iznenaditi i pokazati vam da joj je iskreno stalo do vas. Vaša veza može postati čvršća. Očekuje vas period u kojem će vaša ljubav procvetati!
Zdravlje: Moguć je pad imuniteta. Povećajte unos vitamina C. Obratite se lekaru ako imate bilo kakve probleme na polju zdravlja. Važno je da vodite računa o sebi u narednom periodu.
Rak

Rak

Posao: Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim dešavanjima koja vam se spremaju danas. Pred vama je period u kojem ćete biti stabilni u poslovnom smislu.
Ljubav: Nemate veće brige jer verujete vašem partneru i dobro se osećate kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete imati priliku da razgovarate o važnim stvarima za vas.
Zdravlje: Povećajte unos tečnosti. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni manjim tegobama na polju zdravlja. Slušajte savete lekara i stručnjaka.
Lav

Lav

Posao: Uspešno ćete rešiti sve zadatke koje ste imali na ovom polju. Nadređeni imaju puno poverenja u vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke lepe vesti.
Ljubav: Nova ljubavna priča vam uskoro dolazi. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Kada su u pitanju vaše emocije. Konačno ćete naći osobu sa kojom ćete biti srećni.
Zdravlje: Manji problemi sa bešikom su mogući. Potrudite se da slušate lekarske savete. Vodite računa o tome da jačate svoj imunitet u narednom periodu.
Devica

Devica

Posao: Očekuje vas povoljan dan na poslu. Ne biste trebali da imate bilo kakve brige i stresove. Sve ide po planu i zadovoljni ste situacijom u kojoj se nalazite.
Ljubav: Osećate se dobro kada ste sa partnerom. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Ako ste slobodni, kroz komunikaciju sa jednom zanimljivom osobom dolazi do zbližavanja-
Zdravlje: Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati povoljnu situaciju u narednom periodu. Sudbina vam je naklonjena i svi problemi se rešavaju.
Vaga

Vaga

Posao: Pred vama je period u kojem ćete imati veće promene na poslu. Biće vam potrebno vreme da se prilagodite novim okolnostima ali uspećete u tome.
Ljubav: Voljena osoba polako gubi poverenje u vas jer niste ispunili obećanja iz prethodnog perioda. Moguć je i prekid veze... Svaki kraj donosi novi početak, nemojte da brinete o tome.
Zdravlje: Zdravlje je uglavnom dobro kod vas. Ne biste trebali da očekujete veće probleme u narednom periodu. Dolazi vam faza u kojoj ćete biti spremni da se više aktivirate oko promene stila života.
Škorpija

Škorpija

Posao: Možete da očekujete da ćete imati komplikacije ako svom poslu ne budete bili posvećeni na pravi način. Potrudite se da se bolje organizujete na poslu.
Ljubav: Iako postoje neke nesuglasice između vas i partnera, spremni ste da se potrudite kako bi ta veza opstala. Želite da polako razmišljate o stvaranju porodice i zajednice u budućnosti.
Zdravlje: Imate probleme sa probavom pa danas zbog toga možete da budete zabrinuti. Potrudite se da unosite dovoljno tečnosti i da pazite na svoju ishranu.
Strelac

Strelac

Posao: Konačno ćete ostvariti ono što ste već duže vreme imali u planu. Dobro se osećate jer važne stvari privodite kraju. Možete da očekujete generalno miran dan na polju posla.
Ljubav: Preko prijatelja dolazite do poznanstva koje bi moglo da vam bud važno na duže staze. Spremni ste da šarmirate osobu koja vam se dopada i da joj pokažete svoja iskrena osećanja.
Zdravlje: U narednom periodu ćete se posvetiti stvaranju zdravijih navika. Povoljna je faza da menjate svoj stil života i da izbacite štetne svakodnevne navike koje ste do sada imali.
Jarac

Jarac

Posao: Zajedno sa svojim saradnicima ćete uspeti da ostvarite zapažen uspeh na ovom planu. Zaslužili ste velike pohvale. Na polju posla vas očekuje i šansa za napredovanje uskoro!
Ljubav: Moguće je da ste spremni za novu ljubav. Pred vama su okolnosti koje donose nove šanse za vezu. Spremni ste za promene na ovom polju, polako postajete otvoreniji.
Zdravlje: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Imate puno energije, jaki ste i osećate se odlično. Možete da očekujete povoljan period. Poštujte mere prevencije.
Vodolija

Vodolija

Posao: Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni ishodom obavljenog posla danas. Pred vama je period u kojem ćete na poslovnm polju imati dobre vesti.
Ljubav: Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada uspevate da je šarmirate i osvojite polako. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi imati zanimljiva dešavanja.
Zdravlje: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju vaše zdravlje. Povoljan je dan za rešavanje svih problema koji vas muče od pre.
Ribe

Ribe

Posao: Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Sreća je danas na vašoj strani kada je u pitanju posao. Trebalo bi da rešite probleme koje ste do sada imali na ovom polju.
Ljubav: Rešili ste probleme koje ste imali sa voljenom osobom i spremni ste da nastavite dalje zajedno, jači nego ikad. Možete da očekujete da će vaš odnos postepeno ići na bolje.
Zdravlje: Izbegavajte masnu hranu. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa gojenjem. Važno je da se potrudite da vodite više računa o svojoj ishrani.