horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Više niste sigurni da želite da nastavite da radite u postojećoj firmi. Jednostavno mislite da ste prevazišli sadašnju poziciju, a ne vidite mogućnost napredovanja.
Ljubav: Očekujete od partnera podršku pri donošenju značajnijih odluka, pa ste razočarani njegovom reakcijom. Vi zapravo i ne tražite njegovu saglasnost.
Zdravlje: Učestale migrene.
Bik

Bik

Posao: Pruža vam se prilika da pokažete šta umete u komunikaciji i ophođenju sa stranim poslovnim partnerima. Firmi možete da doneste stabilne i dugoročne poslove.
Ljubav: Bliska osoba koja se uvek predstavljala kao prijatelj, sada pokazala i drugu stranu, a to su simpatije i ljubav koju gaji prema vama već neko vreme.
Zdravlje: Depresivni ste, a da nemate pravog razloga za takvo stanje.
Blizanci

Blizanci

Posao: Nezdrava sredina u vašem poslovnom okruženju vas prilično deprimira. Nemate dovoljno elana za poslove koje obavljate. To loše utiče i na finansije.
Ljubav: Dolazite do zaključka da apsolutno nemate dodirnih tačaka sa partnerom, a proveli ste tako dugo zajedno. Izgubili ste svako interesovanje.
Zdravlje: Želite veću akciju i odlazak na neke zanimljive destinacije, kako biste se nakupili pozitivne energije.
Rak

Rak

Posao: Ne dozvoljavte mešanje drugih u vaše poslove, jer ste u tome neprikosnoveni. Imate inovativne ideje, koje samo naviru, svesni ste svojih sposobnosti.
Ljubav: Vreme je da stavite tačku na vezu u kojoj ste. Pojavila se treća osoba koja vas je vrlo zainteresovala. To je bila ljubav na prvi pogled.
Zdravlje: Problemi sa stopalima.
Lav

Lav

Posao: Da li može neko da vas izbaci sa vodeće pozicije?! To svakako nećete dozvoliti. Bićete vrlo direktni i otvoreni, teško da će vam se neko usprotiviti.
Ljubav: Prema partneru gajite snažne emocije, ali niste sigurni da je vreme da treba da ih pokažete. Oslonite se na svoju intuiciju i sačekajte pogodnije vreme.
Zdravlje: Stalno ste umorni, osećate slabost. Obratite se lekaru.
Devica

Devica

Posao: Obećana vam je nova poslovna pozicija, koja vam donosi veći profit, sigurnost, kao i mogućnost napredovanja. Međutim, stvari su se zakomplikovale, nije u vašoj moći da nešto promenite.
Ljubav: Budite otvoreniji prema partneru, kako bi stekao poverenje u vas, tako će se i on lakše otvoriti i pokazati svoja osećanja.
Zdravlje: Problemi sa vratnim delom kičme.
Vaga

Vaga

Posao: Trudite se da maksimalno odradite svoje poslovne obaveze, ali je potrebna i saradnja. Dolazite u situaciju da drugi ne prilaze problemu sa istom odgovornošću kao vi, što stvara dodatni problem.
Ljubav: Ljubav vam je neophodna kako bi ste normalno funkcionisali. Vi sebe dajete maksimalno, ali često se osećate zanemareno. Potrebna vam je promena.
Zdravlje: Budite aktivniji, više se krećite, uvedite svakodnevne jutarnje vežbe.
Škorpija

Škorpija

Posao: Napreovali ste, ali je to zanemarljivo u odnosu na vaša očekivanja. Ni sa finansijama niste zadovoljni. Još neko vreme ćete boraviti na ovom poslu, pa odlazite dalje.
Ljubav: Sami ste već duže vreme. Nikako ne nailazite na pravu osobu, pored koje biste mogli da se zadržite. Zbog toga ste vrlo nezadovoljni. Želite da uđete u zajednički život sa odgovarajućom osobom.
Zdravlje: Lakša upala pluća.
Strelac

Strelac

Posao: Nailazite na teške saradnike, koji umeju veoma loše da prikažu stvari. Ni sami ne znate kako da se dovijate u takvim situacijama, najlakše vam je da se povučete, bez komentara.
Ljubav: Užasava vas pomisao da ćete sa sadašnjim partanerom provesti još neki period. Želite što pre da stavite tačku na taj odnos. Samo, tražite način da to što bezboljnije završite.
Zdravlje: Izbegavajte tešku hranu, opetećujete želudac
Jarac

Jarac

Posao: Nailazite na stalne prepreke kada želite nešto da završite, pa ni ovaj dan se mnogo ne razlikuje od prethodnih. Naravno, vi nikada ne odustajete i uvek poslove privedete kraju.
Ljubav: Razočarani ste partnerovom reakcijom, a pri tom je zaboravio na značajni datum. To vas još uverava u njegov manjak zainteresovanosti.
Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj.
Vodolija

Vodolija

Posao: Mirni ste i zadovoljni na poziciji na kojoj ste. Ali, svesni ste i obaveza koje vam se nameću u narednom periodu, spremni ste na rizik koji preuzimate.
Ljubav: Niste preterno zaljubljeni, niti predani u ovom odnosu. Ne razmišljate mnogo o budućnosti, uživate u trenutku, bez plana.
Zdravlje: Lako planete, nervozni ste, premoreni.
Ribe

Ribe

Posao: Posle dužeg rada u sadašnjoj firmi, rešili ste da nešto promenite. Uslovi koji su prisutni, ne ispunjavaju vas. Prelomili ste i odlučili da odete. Nećete se pokajati.
Ljubav: Niste zadovoljni u sadašnjoj vezi, mada vam je partner vrlo posvećen. Nikako da prebolite raniju ljubav. Uporno se mislima vraćate na nju.
Zdravlje: Melanholični ste!