horoskop

Ovan

Ovan

OVAN
Posao: Da li imate zaista poverenja u saradnike?! Da li su to osobe od poverenja?! Sumnjate u to. Oslonite se na svoju intuiciju i nećete pogrešiti. Radite po svom nahođenju, bez uticaja drugih.
Ljubav: Partner se potpuno odomaćio i pokazao svoje pravo lice, a to je lenjost i nepreduzimljivost. Ujedno ume dobro da vas iskritikuje. Rešili ste da to sada završite, nemate vieš razumevanja.
Zdravlje: Poteškoće sa varenjem. Neophodan je novi nacin ishrane, koji bi vam omogućio detoksikaciju organizma.
Bik

Bik

Posao: Veoma ste predani poslovima, nemojte odavati svoje zamisli, ideje drugima, jer ćete se pokajati. Drugi nisu sposobni da ih stvaraju, ali umeju da ih preotmu.
Ljubav: Prezadovoljni ste na koji način vam partner pokazuje svoju ljubav. Uvek je spreman da vam udovolji i da vam pokaže koliko mu značite. Umete to da cenite.
Zdravlje: Mogući su problemi sa nervima, podložni ste stresu.
Blizanci

Blizanci

Posao: Poslovi vas opterećuju, jer ne idu onim tempom i tokom kakvim ste zamislili. Morate naći kompromis. U suprotnom, teško ćete biti zadovoljni.
Ljubav: Sukobi i svađe su česti u partnerskim odnosima. Nastaju bez pravog razloga. Predložićete partneru privremen razlaz, koji može postati stalan.
Zdravlje: Boravite više na svežem vazduhu, sa prijateljima, koji vas opuštaju.
Rak

Rak

Posao: Opteretili ste se obavezama. To vam postaje teret, jer nemate nimalo slobodnog vremena koje biste posvetili sebi. Pri tom, nezadovoljni ste i finansijama. Zreli ste za promene.
Ljubav: Zbog poslovnih obaveza niste u stanju da se posvetite partneru, što se vrlo loše odrazilo na vaš odnos. Partner je na ivici da vam postavi uslov, koji će vas dovesti u nemoguću situaciju.
Zdravlje: Sada je vreme da se oslobodite suvišnih kilograma.
Lav

Lav

Posao: Veoma vam je važno da budete u centru pažnje, da dominirate na sastancima, ali da drugi obavljaju poslove za koje se vi obavežete. Već imate ideje ko bi to mogao obaviti umesto vas.
Ljubav: Želite bezuslovnu ljubav i potpunu posvećenost. Partner je spreman da vam to pruži. Veoma je važno da umete to da cenite.
Zdravlje: Problem sa urogenitalnim sistemom.
Devica

Devica

Posao: Neraspoloženi ste zbog stalnog odlaganja poslova, rokovi vam izmiču, pa samim tim i zarada. Razmotrite sposobnost svojih saradnika. Moguća su otpuštanja. Ne smete više da rizukujete.
Ljubav: Partner vam je neophodna podrška. Uvek je spreman da vam priskoči sa nekim novim idejama, koje garantuju uspeh.
Zdravlje: Problem sa peristaltikom creva. Promenite način ishrane.
Vaga

Vaga

Posao: Razočarani ste ponudom poslovnog saradnika, sa kojim sarađujete duže vreme. Smatrate se izigranim. Shvatate da je vreme da prekinete dalju saradnju.
Ljubav: Prijatelji vam predlažu da prekinete sa samoćom. Večernji izlazak može da se pretvori u izuzetno veče, upoznajete osobu koja ostavlja snažan utisak na vas.
Zdravlje: Izbegavajte zatvorene prostorije sa mnogo ljudi.
Škorpija

Škorpija

Posao: Mnogi iz vašeg okruženja sada pokazuju svoje pravo lice. Nećete biti oduševljeni onim što vidite. Pokažite jasno šta mislite o tome. Ne dozvolite da vam remete poslove.
Ljubav: Osoba iz vašeg bliskog okruženja pokušava da se umeša u vaš odnos sa partnerom. Budite otvoreni sa njom, pokažite joj gde joj je pravo mesto.
Zdravlje: Muči vas glavobolja.
Strelac

Strelac

Posao: Ne drži vas mesto, potrebna su vam stalna dešavanja i dinamika poslovanja. Puni ste ideja, ali nemate istrajnost da ih završite. Stoga vam je potrebna podrška.
Ljubav: Partner ne razume vašu stalnu potrebu za kretanjem i dinamikom dešavanja. Vaše zajedničko vreme mora biti ispunjeno dešavanjima i druženjima.
Zdravlje: Nedostatak sna.
Jarac

Jarac

Posao: Navikli ste se na postojeći posao, ali ste nezadovoljni finansijama, kao i nepromenljivim statusom već duže vreme. Želite nešto da se promeni, porazgovarajte sa nadređenima.
Ljubav: Potrebna vam je stabilna veza u kojoj biste se osećali sigurno i srećno, kako ne biste razmišljali o poverenju. Sigurna luka vam je prioritet.
Zdravlje: Unosite slabo vodu, organizam vam je dehidrirao.
Vodolija

Vodolija

Posao: Pruža vam se prilika da započnete posao u stranoj firmi sa dobrom perspektivom za napredovanje. Finansije su vam vrlo važne, ali i status.
Ljubav: Romantika u ovoj večeri je vrlo naglašena od strane osobe od koje ste to najmanje očekivali. Otkriće vam davno prikrivena osećanja.
Zdravlje: Ne istrajavate u svom nastojanju da se oslobodite stresa.
Ribe

Ribe

Posao: Vaše ideje su vrlo privlačne za saradnike. U tome ste nenadmašni. A i vaš status u poslovnom svetu će biti neprevaziđen, jer će uvek biti sigurni u saradnju sa vama.
Ljubav: Emotivni ste i osetljivi, ali niste baš verni kao partner. Možete biti veliko iznenađenje za partnera koji ima potpuno poverenje u vas.
Zdravlje: Poteškoće da disanjem. Ne zanemarujte simptome.