horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite svoje planove i da dođete do manjeg napredovanja. Ukoliko ste planirali putovanje takođe ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Potrudite se da sa voljenom osobom ostvarite pozitivnu atmosferu i izbegavajte svađe danas. Važno je da vaš odnos gradite na stabilnim temeljima i na razumevanju.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju i potrudite se da poradite na koncentraciji kako ne bi došlo do nekih nezgoda, padova, povreda i sličnih problema na ovom polju kod vas.
Bik

Bik

POSAO: Konstantno ste napeti i vaše raspoloženje se veoma negativno odražava na situaciju u poslovnom okruženju. Potrudite se da ne provocirate bespotrebne kontakte.

LJUBAV: Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi do koje vam je stalo. Potrudite se da date sve od sebe kako bi joj pokazali vaša osećanja. Vreme je da budete iskreni.

ZDRAVLJE: Nađite više vremena za san i tada će vam i zdravlje biti bolje. Važno je da mislite na sebe i svoje potrebe, da se odmarate i da se ne forsirate previše na ovom polju.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Možete da očekujete da ćete sa nadređenima ostvariti bolju komunikaciju i da ćete lakše dolaziti do dobrih poslova. Polako vam se otvaraju nove prilike na ovom planu.

LJUBAV: Maštate o osobi koju ste nedavno upoznali, ali niste sigurni na koji način da joj priđete. Moguće je da će vaš odnos ići u jednom komplikovanom i promenljivom smeru.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti pod stresom i u velikim obavezama, pa ne dopustite da vam zdravlje zbog toga ispašta.
Rak

Rak

POSAO: Preporuka je da tokom današnjeg dana povedete računa o svojim troškovima. Kako ne biste došli do problema na polju finansija. Važno je da se dobro organizujete.

LJUBAV: Dvoumite se i niste sigurni koju osobu da odaberete za sebe. Imate dva različita udvarača i svaki vam je zanimljiv na svoj način. Potrebno vam je vreme da se odlučite.

ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem je naglašen kod vas u ovom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti pod stresom zbog finansija kao i zbog posla, pa povedite računa.
Lav

Lav

POSAO: Dolazite do mogućnosti da ostvarite bolju zaradu i veoma rado ćete je iskoristit. Očekuje vas povoljan period za posao. Moguća je nova prilika za saradnju.

LJUBAV: Pred vama je jako povoljan dan za emocije. Sa voljenom osobom ćete ostvariti sve ono što želite. Očekuje vas dobra faza u kojoj ćete biti zadovoljni okolnostima.

ZDRAVLJE: Ukočenost vam stvara manje probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete da će vam prijati masaža, prepustite se rukama stručnjaka i pazite na sebe.
Devica

Devica

POSAO: Imaćete uspeha u svom poslu. Generalno je pred vama period u kojem možete imati pozitivna rešenja na ovom planu. Sudbina vam je sasvim naklonjena danas.

LJUBAV: Nemojte da očekujete previše na polju ljubavi, jer vam nije povoljan dan za nova poznanstva. Važno je da budete spremni da se oslobodite negativnih preduverenja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Očekuje vas faza koja bi mogla da vam donese neke nestabilnosti na polju zdravlja sada.
Vaga

Vaga

POSAO: Uspećete da rešite probleme koje ste na ovom planu imali. Pred vama je faza u kojoj su moguća pozitivna rešenja na polju posla, ako budete posvećeni svojim obavezama.

LJUBAV: Obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom. Moguće je da će vas česte svađe prilično poremetiti i da nećete biti sigurni u kom pravcu ide vaš odnos.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više kako biste uspeli da stabilizujete svoje stanje na polju zdravlja. Važno je da vodite računa o svojim navikama i da čuvate svoje zdravlje.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Ukoliko budete prihvatili novu poslovnu ponudu, uspećete da dođete do većeg napredovanja na ovom planu. Nemojte da izbegavate prihvatanje obaveza.

LJUBAV: Očekuju vas pozitivna dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Iskreno ćete joj se prepustiti. Možete da se nadate jako lepim strastvenim i romantičnim trenucima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju vaše zdravlje. Sudbina vam je sada maksimalno naklonjena.
Strelac

Strelac

POSAO: Prilično ste nervozni i ne uspevate da prikrijete nesigurnost koju imate kada je u pitanju vaše poslovno polje. Iz tog razloga može da se desi da propustite neke važne prilike.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo koje bi veoma lako moglo da vas dovede do nove veze. Spremni ste za nova dešavanja na polju ljubavi i želite da izađete iz monotonije.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas prate u ovom periodu i možete da budete skloni brojnim tegobama na ovom planu. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole.
Jarac

Jarac

POSAO: Imate ispravan stav o poslovnoj situaciji u kojoj se nalazite i današnji dan vam jeste povoljan za nove odluke na ovom polju. Važno je da se držite svojih principa.

LJUBAV: Vreme je da osobi koja vam se dopada konačno stavite do znanja da želite nešto više od prijateljstva. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima koje će vas voditi do zbližavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi trebala da vam bude malo više uravnotežena ako želite da na polju zdravlja imate zaista dobro stanje. Posavetujte se sa nutricionistom.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Očekuje vas veoma buran period u kojem ćete imati brojne poslovne promene. Možete da očekujete da će biti dosta stresa kod vas, ali je važno da se pravilno organizujete.

LJUBAV: Uspešno ćete prevazići loš period koji ste imali sa voljenom osobom. Zadovoljni ste, jer ljubav ipak pobeđuje sve. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.

ZDRAVLJE: Povedite računa o problemima sa stomakom koji bi mogli da vas opterećuju u narednom periodu. Idite na redovne lekarske kontrole i čuvajte se stomačnog virusa.
Ribe

Ribe

POSAO: Putovanje koje ste planirali vam neće biti baš preterano korisno, na kraju ćete imati neki veći trošak koji bi mogao prilično da vas optereti. Pazite na sebe.

LJUBAV: Moguće je novo ljubavno poznanstvo kao i problemi ako već imate partnera. Dan će vam biti prilično promenljiv za emocije. Ni sami niste sigurni šta želite na ovom polju.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas pa možete da budete skloni kijanju, kašljanju i sličnim tegobama sa zdravljem. Pazite na sebe.