horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje možete da očekujete manja odlaganja. Današnji dan treba da posvetite drugim stvarima. Probajte malo da se opustite.

LJUBAV: Dolazi vreme u kojem ćete imati priliku da izgladite neke probleme sa voljenom osobom. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma zadovoljni okolnostima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da živite zdravije i da vodite više računa o sebi. Važno je da idete i na redovne lekarske kontrole i da pazite na zdravlje disajnih puteva.
Bik

Bik

POSAO: Dugo očekivana poslovna saradnja vam uskoro dolazi. Pred vama je faza u kojoj ćete imati poslovni uspeh kojim ćete biti prilično zadovoljni. Verujete u sebe i ne odustajete.

LJUBAV: Niste zainteresovani za nova poznanstva trenutno. Danas ste više posvećeni porodici, ljubav vam nije prioritet. Moguće je da zadovoljstvo nalazite u nekim drugim stvarima.

ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti i mršavljenju. Potrebno je da menjate režim ishrane kako biste uspeli da uspostavite balans po pitanju svoje telesne težine. Posavetujte se sa nutricionistom.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Niste zadovoljni situacijom na poslovnom planu i pokušavate da nađete neko rešenje za promenu radnog mesta. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: Preispitujete svoja osećanja prema voljenoj osobi. Potrebno vam je vreme da shvatite šta želite od ovog odnosa. Moguće je da nekada ni sami niste sigurni.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za oči su naglašeni kod vas, često možete da budete skloni tegobama sa vidom. Na vreme se posavetujte sa vašim oftamologom.
Rak

Rak

POSAO: Osećate se kao da možete da ostvarite više od onoga što drugi očekuju od vas. Spremni ste da u narednom periodu dokažete svoje sposobnosti i da napredujete na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da za sada imate samo prijateljski odnos sa osobom koja vam se dopada. Niste zadovoljni time, ali još uvek ne vidite način da joj priđete drugačije.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom i nesanicom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Potrudite se da nađete način da se opustite. Meditirajte, slušajte muziku, relaksirajte se uz toplu kupku.
Lav

Lav

POSAO: Uvek možete da se oslonite na svoje iskrene kolege i saradnike koji vas do sada nisu izneverili. Pred vama je povoljan period kada je u pitanju vaše polje posla.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i veoma lako možete da osvojite osobu koja vam se dopada, verujete u sebe, a to je najbitnije. Spremni ste da se posvetite svom partneru, ako ste zauzeti.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. U narednom periodu biste mogli da imate neke manje zdravstvene probleme. Posavetujte se sa lekarom oko svega što vas muči.
Devica

Devica

POSAO: Možete da očekujete pozitivan ishod situacije na ovom polju. Moguće je da ste bili malo zabrinuti, ali bez razloga. Na kraju ćete ipak naći svoju sreću na ovom polju.

LJUBAV: Želite da uživate pored voljene osobe. Lepo vam je kada ste zajedno i razmišljate o zajedničkom životu i braku koji će biti ispunjen lepim i nežnim zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Možete da očekujete da će vam leđa biti prilično osetljiva. Posavetujte se sa stručnjakom, idite na masaže.
Vaga

Vaga

POSAO: Generalno ste zadovoljni svojim poslom i okolnostima u kojima se nalazite. Ne želite promene na ovom polju. Spremni ste da se posvetite ostvarenju zacrtanih ciljeva.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru i uživate kada ste zajedno. Današnji dan provodite u atmosferi punoj ljubavi. Očekuje vas period u kojem ćete generalno biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kostima kod vas u narednom periodu. Neće vam biti lako da na ovom polju rešite tegobe sa reumom i išijasom, ali treba da se posavetujete sa lekarom.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Možete da očekujete da ćete neke poslovne probleme dosta lakše razrešiti u danima koji dolaze. Danas se posvetite porodici kako biste mogli da dođete do osećaja harmonije.

LJUBAV: Želite da pokažete voljenoj osobi svoja iskrena osećanja i trenutni period vam je povoljan za to. Možete da očekujete da ćete biti srećni i zadovoljni.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen, pa zato možete da budete skloni problemima sa zdravljem. Mogući su bolovi u grlu kao i upale vezane za predeo grla.
Strelac

Strelac

POSAO: Niste preterano posvećeni poslu i spremni ste da se malo opustite tokom praznične atmosfere. Očekuje vas period u kojem ćete želeti da stvari gledate iz pozitivnijeg ugla.

LJUBAV: Veoma povoljan dan za emocije vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnom pokretanju odnosa sa osobom do koje vam je stalo i na koju dugo čekate.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije koja vas obuzima tokom današnjeg dana. U vama vlada pravi praznični duh! Možete da očekujete veoma povoljan dan na ovom polju.
Jarac

Jarac

POSAO: Očekuje vas period u kojem ćete morati da uložite dosta svoje energije u posao kako biste mogli da budete zadovoljni rezultatima. Spremni ste da se posvetite poslu.

LJUBAV: Možete da imate zanimljiv susret sa osobom do koje vam je stalo. Povoljan je dan za emocije. Probajte da se opustite i da otvorenije pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u stomaku su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana, pa je zato važno da generalno vodite više računa o ishrani i unosu tečnosti kod vas.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Dolazite do novih saznanja i mogućnosti na poslovnom polju. Uskoro će vam se otvoriti prilika za napredovanje. Važno je da budete strpljivi i uporni na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja će pokazati da je sasvim drugačija od drugih. Možete da očekujete da ćete sa njom uspeti da ostvarite jako dobru atmosferu.

ZDRAVLJE: Kod vas je moguća prolazna prehlada u narednom periodu. Utopljavajte se i unosite dovoljno tečnosti, vitamina, pijte tople čajeve i odmarajte se.
Ribe

Ribe

POSAO: Olakšanje na polju finansija vas uskoro očekuje, a samim tim ćete se i vi daleko bolje osećati. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju vaš posao.

LJUBAV: Prioritet vam je da sa voljenom osobom napravite plan za budućnost. Želite da se neke stvari u vašem odnosu sada jasnije definišu i spremni ste da iskreno o tome razgovarate.

ZDRAVLJE: Poradite na svojim navikama i potrudite se da vodite računa o svom zdravlju. Naredni period bi mogao da vam donese probleme, pa je važno da se čuvate.