horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Oslanjate se na saradnike u koje imate poverenja i nećete pogrešiti. Pred vama je odličan dan za posao. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima.
LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam ugodi i zadovoljni ste kada ste zajedno. Moguće je da želite ozbiljnu vezu sa njom i da ste spremni da se posvetite vašem odnosu.
ZDRAVLJE: Brinite o svojoj suvoj koži. Očekuje vas period u kojem bste mogli da budete skloni problemima na polju zdravlja. Mogući su problemi sa suvoćom i iritacijama.
Bik

Bik

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza, pa vam neće biti lako da se organizujete tokom današnjeg dana. Važno je da budete spremni da se maksimalno posvetite poslu.
LJUBAV: Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Moguć je početak veze na daljinu. očekuje vas veoma uzbudljiv period za polje emocija.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja ćete biti zadovoljni svojim stanjem. Povoljna je faza da se posvetite maksimalno onima koje volite i da sa njima provedete neko kvalitetno vreme.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Pred vama je mogućnost da odmorite od poslovnih obaveza. Uzmite slobodan dan i posvetite se privatnom životu! Važno je da se malo odmorite od posla.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete poznanstvo preko prijatelja koji će naći savršenu osobu za vas! Pred vama je jako povoljan period za početak nove ljubavne veze.
ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Očekuje vas faza koja će vam biti jako povoljna. Prijaće vam fizička aktivnost i bavljenje sportom. Pred vama je jako dobar period na ovom polju.
Rak

Rak

POSAO: Možete da očekujete da će te uspeti da ostvarite planove koje ste imali na poslovnom polju. Bićete zadovoljni okolnostima koje vam se budu ukazale tokom današnjeg dana.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, moguća je veza sa Ovnom. Niste baš najbolji spoj ali strasti su jake. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni avanturama i neobaveznim vezama.
ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa varenjem. Dosta toga će vas na neki način opterećivati. Pazite na svoju ishranu.
Lav

Lav

POSAO: Nervoza može da utiče na vaše poslovno raspoloženje i motivaciju. Moguće je da postoji određena neizvesnost na poslu. Potrudite se da budete smireni i skoncetrisani.
LJUBAV: Dolazi vam prilika da pokažete svoja osećanja svojoj simpatiji. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Imaćete na ovom planu baš sve što vam je potrebno.
ZDRAVLJE: Posavetujte se sa nutricionistom kako biste na polju zdravlja mogli da rešite probleme koje imate. Očekuje vas jako dobar period na ovom planu.
Devica

Devica

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno strpljenja i da neke poslove završavate prilično površno a to može da vam se obije o glavu. Važno je da budete više posvećeni svom poslu.
LJUBAV: Niste ostvarili osve ono što ste želeli sa voljenom osobom pa ste zbog toga razočarani. Naredni period vam donosi velike turbulencije i ljubavne probleme. Teško vam je.
ZDRAVLJE: Menjajte loše navike ako želite da na polju zdravlja ostvarite bolje stanje. Dolazi period u kojem je neophodno da se više posvetite sebi. Potrudite se da dovoljno spavate.
Vaga

Vaga

POSAO: Želite da pokažete da ste spremni da se maksimalno posvetite poslu, važno vam je da zadobijete veće poverenje nadređenih kako biste uspeli da ostvarite bolje poslovno stanje.
LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv dan sa voljenom osobom. Ako ste slobodni moguće je poznanstvo sa Strelcem. Pred vama je vema uzbudljiv dan za poslovno polje.
ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi! Možete da očekujete da će vam jako prijati da se bavite sportom. Kondicija bi sada mogla veoma značajno da vam se poboljša.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Pokušajte da se ne opterećujete novim poslovnim zaduženjima tokom današnjeg dana i da malo odmorite od svega. Današnji dan vam nije ni malo povoljan za posao.
LJUBAV: Osećate se usamljeno. Potrebna vam je nova ljubav. Želite da nađete osobu koja će vas emotivno ispuniti. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da neđete novu ljubav.
ZDRAVLJE: Prolazna nervoza je naglašena kod vas. Stres se negativno odražava na vaše zdravlje. Važno je da nađete neki način da se relaksirate. Mislite na sebe.
Strelac

Strelac

POSAO: Nalazite se pred nekom važnom poslovnom odlukom koja bi mogla da promeni vašu budućnost. Očekuje vas period koji ože da vam donese nove važne ponude na ovom polju.
LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv splet okolnosti koji vas vodi do poznanstva sa osobom koja će postati vaša velika životna ljubav. Spremni ste da se obavežete na duže staze.
ZDRAVLJE: Nemate većih zdravstvenih problema. Pred vama je period u kojem ćete biti puni snage i energije. Sudbina je maksimalno na vašoj strani danas.
Jarac

Jarac

POSAO: Neophodno je da se bolje informišete u vezi budućih poslova kako biste mogli da ostvarite dobre rezultate. Možete da očekujete da će vam naredni period biti naklonjen.
LJUBAV: Uspećete da rešite nesuglasice u braku. Pred vama je povoljan period da rešite sve probleme sa voljenom osobom. Važno je da budete posvećeni potragom za kompromisima.
ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata je naglašena kod vas u narednom periodu. Prijala bi vam masaža. Važno je i da budete aktivni, da radite vežbe istezanja često.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Moguće je da nećete moći da realizujete sve svoje planove i da ćete imati neke kočnice na ovom polju danas. Pred vama je period u kojem nećete imati puno sreće na poslu.
LJUBAV: Potrebno je da pružite malo više pažnje svom partneru. Moguće je da vam on zamera što mu niste dovoljno posvećeni. Ako ste slobodni, nova veza vam još nije na vidiku.
ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj vam neće biti lako da se izborite sa problemima. Posavetujte se sa vašim lekarom.
Ribe

Ribe

POSAO: Imate priliku da ispravite nepravdu koju ste načinili u prošlosti. Pred vama je generalno povoljan period za ispravljanje grešaka. Posvetite se svom poslu što više možete.
LJUBAV: Probajte da se opustite pored svog partnera i da se ne opterećujete. Dobar vam je dan za ljubav. Očekuje vas period u kojem su moguća i nova poznanstva, ako ste slobodni.
ZDRAVLJE: Moguće su smetnje sa sinusima. Pred vama je dan u kojem ćete biti osetljivi. Prehlade i virusi bi mogli da vas opterećuju. Jačajte svoj imunitet na vreme.