horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite poslovnu pobedu! Pred vama je odličan dan tokom kojeg ćete biti jako zadovoljni uspehom do kojeg ste uspeli da dođete, sami.

LJUBAV: Pokušavate da udovoljite voljenoj osobi i da joj pokažete koliko vam je stalo do nje. Možete da očekujete povoljan period za nova ljubavna dešavanja i promene.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivno i stabilno stanje na ovom polju, da rešite probleme iz prošlosti.
Bik

Bik

POSAO: Uspešno se prilagođavate novom poslovnom okruženju i svima stavljate do znanja kako dominantni možete da budete. Pred vama je povoljan period za posao.

LJUBAV: Moguće je da ste rešili da oprostite voljenoj osobi greške iz prošlosti i da nastavite dalje zajedno, istim putem. Pred vama je mogućnost da menjate zajedničke planove na bolje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o višku kilograma koji bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično skloni gojaznosti.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Možete da očekujete neke manje probleme na poslovnom planu danas. Nemojte olako da poklanjate svoje poverenje i izbegavajte otvaranje pre drugima danas.

LJUBAV: Na neki način idealizujete osobu koja vam se dopada i prija vam da još neko vreme maštate o njoj. Niste spremni na konkretne promene kada je u pitanju nova veza.

ZDRAVLJE: Problemi sa temperaturom su mogući kod vas. Naglašen je pad imuniteta, sklonost ka prehladama, upalama i problemi tog tipa. Povedite računa o svom zdravlju.
Rak

Rak

POSAO: Napravili ste dobru procenu poslovne situacije i sada profitirate od svojih pametnih odluka. Možete da očekujete da će sudbina na poslovnom planu biti na vašoj strani.

LJUBAV: Osećate potrebu da menjate neke stvari na polju ljubavi. Možete imati odličan odnos sa Strelcem ili Ribom. Pred vama je dobra faza za ljubavne promene i nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nogama i cirkulacijom su mogući kod vas u naredom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko toga na koji način možete da ublažite tegobe.
Lav

Lav

POSAO: Dolazi do nekih manjih promena u načinu rada, pa će vam trebati neko vreme da se na to naviknete. Pred vama je períod u kojem će biti manjih tenzija i stresova na poslu.

LJUBAV: Nije vam lako da napravite kompromis sa svojim partnerom ali ste svesni da je to jedini način da vaša veza opstane. U nekim trenucima teško gazite preko ponosa.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom su naglašeni kod vas. Posetite oftamologa za svaki slučaj ako primećujete da vam se dešavaju smetnje sa očima. Pazite na svoje zdravlje.
Devica

Devica

POSAO: Rado prihvatate nove obaveze i pokazujete koliko vam je posao važan. Možete da očekujete naklonost nadređenih. Potrudite se da uradite sve što je do vas.

LJUBAV: Nerazumevanje koje se javlja između vas i voljene osobe polako ali sigurno pravi razdor u vašem odnosu. Možete da očekujete da ćete uspeti sve da rešit vremenom.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opuštanje kako bi vam zdravstveno stanje bilo bolje. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da ostvarite oporavak ali se morate posvetiti sebi.
Vaga

Vaga

POSAO: Pred vama je period pun poslovnih izazova ali vi nemate dileme po tom pitanju. Veoma ste efikasni u otklanjanju svih nepravilnosti. Možete da očekujete dobar dan za posao.

LJUBAV: Moguće je da ste ponekad prilično ljubomorni i posesivni i da je potrebno da kontrolišete svoje porive. Voljenoj osobi smeta kada pokušavate da je kontrolišete.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji i neke stvari vam teško padaju. Vreme je da se posvetite više sebi i bavljenju sportom, odnosno fizičkoj aktivnosti. Povedite računa o sebi.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Moguće je da ćete imati manji konflikt u poslovnom okruženju i da vam to stvara osećaj nelagodnosti i tenzije. Pred vama je period u kojem ćete imati nestabilnosti.

LJUBAV: Ne provodite dovoljno vremena sa voljenom osobom, koja vam to sve više zamera. Moguća je velika distanca u vašem odnosu koja vam stvara gorčinu i nezadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku kako biste mogli da ustanovite kakve zdravstvene probleme imate i čega treba da se pazite. Pred vama je nepovoljan period u kojem su mogući problemi.
Strelac

Strelac

POSAO: Nemojte dopustiti da bilo ko utiče na vaše odluke ili da se meša u vaš posao. Slušajte svoju intuiciju. Potrudite se da uradite ono što je do vas da probleme rešite.

LJUBAV: Moguće je da ste spremni da budete veoma fleksibilni u odnosu sa voljenom osobom i da joj na taj način iskazujete ljubav i poštovanje. Pred vama je povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda, osetljivi ste danas i podložni raznim iznenadnim problemima na polju zdravlja. Mirujte, odmarajte i nemojte da se izlažete bilo kakvim rizicima.
Jarac

Jarac

POSAO: Najbolje je da ništa ne forsirate jer neće sve okolnosti ići u onom smeru u kojem vi zamišljate... Potrudite se da uradite sve što je do vas kako bi uspeli da ostvarite ciljeve.

LJUBAV: Probajte da promenite svoj pristup prema osobi koja vam se dopada i uvidećete da ona ipak gaji interesovanje prema vama. Važno je da joj se udvarate na drugačiji način.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disanjem kao i probemi vezani za kašalj, pluća. Posavetujte se sa vašim lekarom ako postoje bilo kakve tegobe koje vas muče na ovom polju.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Mogući su manji konflikti sa nadređenima. Imate utisak da se neke stvari sada skrivaju od vas ili da je neko u poslovnom okruženju prema vama neiskren što vam naravno smeta.

LJUBAV: Za sada nekako površno gledate na tu vezu koju ste nedavno započeli i ne unosite previše emocija u taj odnos. Ni sami niste sigurni šta želite na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o pritisku koji bi mogao da vam oscilira. Očekuju vas problemi sa zdravljem u narednom periodu. Redovna lekarska kontrola vam ne bi bila na odmet.
Ribe

Ribe

POSAO: Pred vama je dan u kojem možete imati neke sitne baksuzluke, pa nemojte mnogo da rizikujete na polju posla i finansija. Izbegavajte nove poslove i nove dogovore danas.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što voljena osoba deluje nekako nadmeno u odnosu na vas, pa uzvraćate inatom. Moguće je da je vaš odnos trenutno u veoma lošoj fazi.

ZDRAVLJE: Problemi sa alergijama su naglašeni kod vas kao i opšta osetljivost organizma kada je u pitanju zdravlje. Vreme je da se više posvetite sebi i svojim problemima.