horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Možete da očekujete generalno dobar dan za posao. Pred vama je povoljna atmosfera da razrešite neke važne stvari. Nemojte da se ustručavate da budete direktni.
LJUBAV: Opušteni ste i voljenoj osobi stavljate do znanja da vaša namera nije da ograničavate njenu slobodu u bilo kom smislu. Možete da očekujete da će vaš odnos napredovati.
ZDRAVLJE: Zdravlje je sasvim dobro. Ne biste trebali da se bavite bilo kakvim problemima ili negativnim stvarima danas. možete da očekujete stabilno stanje.
Bik

Bik

POSAO: Imate dovoljno iskustva na poslovnom planu i spremni ste da na osnovu onoga što ste naučili donesete ispravne odluke. Pred vama je povoljan dan za poslovno polje.
LJUBAV: Ljubav sa osobom iz inostranstva je nešto što će vratiti uzbuđenje i strast u vaš život. Možete da očekujete da ćete imati dosta lepih i romantičnih trenutaka.
ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. U narednom periodu biste mogli da budete skloni poročnom ponašanju u nekoj meri a to nije ni malo dobro za vaše zdravlje.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da dođete do bolje zarade i da će vam se stanje na poslovnom polju generalno poboljšati. Današnji dan vam donosi lepe vesti i pozitivne promene.
LJUBAV: Bićete skloni avanturama i prolaznom flertu. Sada niste spremni za početak neke ozbiljnije veze. Moguće je da ste jednostavno ušli u fazu u kojoj ne želite obaveze.
ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju kod vas. Možete da se nadate sasvim stabilnoj situaciji kada je u pitanju zdravlje. Imate dovoljno energije u sebi i prija vam da budete aktivni
Rak

Rak

POSAO: Moguće je da ste skloni preuveličavanju situacija u kojima se nalazite. Povedite računa jer vam izigravanje žrtve ne može uvek doneti poene. Preuzmite odgovornost povremeno.
LJUBAV: Stanje u vašem braku je prilično nestabilno. Problemi postoje i za to je potrebno mnogo strpljenja. Nije vam ni malo lako da rešite situaciju u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete u nekoj meri skloni problemima u saobraćaju ili nekim padovima i nezgodama prilikom vežbanja.
Lav

Lav

POSAO: Možete da očekujete da ćete zauzeti i da će vam današnji dan biti pun obaveza. Važno je da od ranojutarnjih časova budete dobro organizovani i da se pozabavite svojim poslom.
LJUBAV: Pred vama je dan u kojem vam polje emocija neće biti prioritet. Više ćete se posvetiti nekim drugim stvarima koje su vam važne. Potrebno vam je vreme da se vratite sebi.
ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povećate unos vitamina u narednom periodu. Očekuje vas faza koja vam donosi manje probleme.
Devica

Devica

POSAO: Imaćete priliku da se odmorite i da nađete dovoljno vremena kako biste se malo izdvojili iz poslovnog okruženja. Važno je da nađete priliku da malo predahnete.
LJUBAV: Pred vama je zanimljiv period kada je u pitanju ljubavno polje. Imaćete mnogo novih dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Spremni ste za važne ljubavne odluke.
ZDRAVLJE: Imate puno pozitivne energije! Spremni ste da se posvetite svom zdravlju. Povoljan vam je dan za bavljenje sportom kao i za redovnu fizičku aktivnost.
Vaga

Vaga

POSAO: Odlično ste raspoloženi i imate puno motivacije pa vam nije teško da se svom poslu posvetite na pravi način danas. Očekuje vas period u kojem ćete ostvariti dobre rezultate.
LJUBAV: Želite da sačuvate brak iako ste imali neke probleme sa voljenom osobom. Smatrate da sve može da se reši i spremni ste da napravite kompromise po nekim važnim pitanjima.
ZDRAVLJE: Pazite na probavu. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa stomakom, pa je zato jako važno i da vodite računa o pravilnijoj i boljoj ishrani.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Nije povoljan dan za putovanja pa bolje izbegavajte sada bilo kakve promene po tom pitanju. Moguće je da ćete imati neke komplikacije na polju posla danas generalno.
LJUBAV: Možete veoma lako doći do početka nove veze tokom današnjeg dana. Očekuju vas jako lepi emotivni trenuci u ovoj fazi. Prepuštate se svojim osećanjima i zadovoljni ste.
ZDRAVLJE: Grlo vam je podložno upalama. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima na ovom polju. Izbegavajte hladne i gazirane napitke. Utopljavajte se.
Strelac

Strelac

POSAO: Pred vama je dan u kojem ćete moći da se malo odmorite od posla jer vas ne očekuje preterano veliki broj obaveza. Imate utisak da vas dosta toga opterećuje sada.
LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Škorpije, možete da očekujete jako dobar odnos sa njom. Pred vama je povoljan period za novu ljubavnu vezu.
ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima koje budete imali na ovom polju. Povoljan je dan da se posvetite društvenom životu.
Jarac

Jarac

POSAO: Pred vama je dan u kojem ćete uspeti da rešite neke manje probleme koji su vam se u prethodnom periodu pojavili na poslu. Fokusirani ste i spremni da se bavite obavezama.
LJUBAV: Zadovoljni ste onim što imate sa vašim partnerom i ne želite da promenite ništa na tom polju. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti jako povoljan.
ZDRAVLJE: Prija vam umerena fizička aktivnost. Ne biste trebali da se forsirate van granica vaše izdržljivosti. Potrudite se da nađete ipak i dovoljno vremena za odmor.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Skloni ste pravljenju novih grešaka. Potrudite se da poradite na koncentraciji kako biste na ovom polju ipak izbegli nek eveće komplikacije. Posvetite se konkretnim poslovnim zadacima.
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se na neki način predstaviti u lažnom svetlu. Nemojte da verujete baš u sve što čujete jer nije baš sve istina.
ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas tokom današnjeg dana. Generalno sada možete da budete skloni nekim problemima na polju zdravlja. Izbegavajte zamaranje i stres.
Ribe

Ribe

POSAO: Imate utisak da ćete neke stvari morati da završite sami. Tokom današnjeg dana nećete dobiti pomoć koja vam je potrebna. Pozabavite se svojim poslovnim obavezama na vreme.
LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba prema kojoj osećate istovremeno i simpatije i strahopoštovanje. Moguće je da vam nije ni malo lako da joj priđete.
ZDRAVLJE: Pazite na svoja stopala. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa osetljivim nogama. Generalno vam današnji dan nije povoljan za zdravlje.