horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Puno poslovnih obaveza vas ne opterećuje jer znate da možete da se oslonite na svoje saradnike u svakom trenutku. Spremni ste da sa njima napravite originalnu poslovnu taktiku.
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati neku zanimljivu osobu koja će u vama probuditi iskrene i jake emocije. Uskoro ćete ući u vezu koja će vam biti prilično značajna.
ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i tečnosti. Važno je da stvarat zdravije navike ali takođe i da radite na jačanju imuniteta. Možete da očekujete neke promene na polju zdravlja.
Bik

Bik

POSAO: Imaćete šanse i da se malo odmorite i opustite. Današnji dan vam ne donosi previše naporan poslovni tempo. Ne biste trebali da imate veće brige oko bilo čega.
LJUBAV: Vaš novi partner vam daje sve što vam je potrebno i srećni ste pored njega. Povoljan vam je dan za ljubav i stabilnost na ovom planu. Bićete prilično zadovoljni.
ZDRAVLJE: Imate puno pozitivne energije i dobro se osećate. Danas će vam prijati da budete veoma aktivni na svim poljima. Možete da očekujete povoljan period.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Ako se bavite privatnim biznisom bićete veoma zadovoljni. Uskoro dolazite do ostvarenja bolje zarade koja će vam biti osnov za nova ulaganja kasnije.
LJUBAV: Sa voljenom osobom pravite planove za zajedničku budućnost. Oboje ste spremni za važne odluke i promene. Možete da očekujete veridbu kao i brak uskoro.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem ćete biti stabilni i zadovoljni svojim zdravstvenim stanjem. Ne biste trebali da očekujete veće probleme na ovom polju.
Rak

Rak

POSAO: Snalažljivi ste i lako rešavate poslovne dileme i probleme. Možete da se nadate pokretanju pozitivnih promena na polju posla. Sreća će biti na vašoj strani.
LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo sa nekom osobom koja je takođe rođena u vodenom znaku. Pred vama je jako povoljan dan kada je u pitanju ljubav.
ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi danas. Mogli biste da budete skloni manjim problemima na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što bi moglo da vas muči.
Lav

Lav

POSAO: Finansije su vam sve bolje i zadovoljni ste stanjem na polju posla. Možete da očekujete da će vam svi planovi ići jako dobro. Nemate razloga za brigu kada je u pitanju posao.
LJUBAV: Ostajete pored osobe koju volite. Zadovoljni ste vašom vezom. Na polju emocija vas ne očekuju veće promene sada. Možete da očekujete generalno povoljan dan.
ZDRAVLJE: Pazite na štitnu žlezdu i hormone koji bi mogli da vam budu prilično promenljivi. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole koje će vam biti značajne.
Devica

Devica

POSAO: Potrudite se da vam obe noge budu čvrsto na zemlji jer ako budete imali prevelika očekivanja bićete razočarani. Važno je da poslovnu situaciju sagledate objektivno.
LJUBAV: Zaljubljeni ste i možete biti skloni tome da voljenu osobu idealizujete više nego inače. Moguće je da neke njene mane ne vidite namerno ali ćete se kasnije zbog toga pokajati.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama koje su vezane za česte glavobolje, pa povedite računa o tome.
Vaga

Vaga

POSAO: Moguće je da ste se zaleteli sa velikim planovima na poslu, u pogrešnom trenutku. Moguće je da neće ići sve kao što očekujete kada je u pitanju ovo polje.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje hladno prema vama. Moguće je da imate utisak da je nećete lako osvojiti. Upravu ste, biće vam potrebno dosta vremena za to.
ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj možte da budete skloni poteškoćama na polju zdravlja.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Dobićete pomoć oko poslova koji vas opterećuju neko vreme. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na polju posla. Potrudite se da see držite svojih prioriteta.
LJUBAV: Možete da očekujete lepo poznanstvo sa osobom koja će vam jako otvoreno pokazati interesovanje. Pred vama je povoljan period za početak nove ljubavne veze.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Možete da očekujete da ćete imati povoljan dan na polju zdravlja. Prija vam da budete aktivni jer imate mnogo energije u sebi.
Strelac

Strelac

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite ono što ste želeli na ovom planu. Napredovanje vam polako dolazi i spremni ste da prihvatite veće odgovornosti.
LJUBAV: Očekuje vas prilika da uđete u javnu, stabilnu vezu sa novom osobom. Bićete veoma zadovoljni emotivnim stanjem. Možete da očekujete povoljan period za polje ljubavi.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža ili vežbe za leđa, kičmu i vratni predeo. Možet da očekujete da ćete imati manje probleme zbog naglašene napetosti i ukočenosti u ovom predelu.
Jarac

Jarac

POSAO: Povoljan je dan za posao, imate sreće na polju posla i sve ide kako treba niste zabrinuti radi bilo čega. Možet da očekujete generalno povoljan period na ovom polju.
LJUBAV: Neobavezni flert vam prija, ali niste spremni da uđete u neku sasvim javnu i stabilnu vezu. Moguće je da vam prijaju samo avanture. Ako ste u braku moguće su trzavice.
ZDRAVLJE: Odgovara vam bavljenje sportom. Kada ste aktivni osećate se bolje, u sebi imate više volje i više pozitivne energije na svim poljima. Posvetite se svojim potrebama.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Očekuje vas manja rasprava sa nekom osobom sa kojom blisko sarađujete. Možete da očekujete napetost na poslu. Neće vam biti lako da ostvarite sasvim dobro i stabilno stanje.
LJUBAV: Spremni ste da pokažete svoja osećanja i ne želite da krijete ono što leži u vašem srcu. Želite da ostvarite bolji odnos sa osobom do koje vam je stalo i nećete prestati da se trudite.
ZDRAVLJE: Slabija cirkulacija bi mogla da vam donese neke manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da nađete način da se posvetite sebi i svojim potrebama
Ribe

Ribe

POSAO: Moguće je da razmišljate o većim promenama na ovom polju. Spreni ste za drastične preokrete i promene kako biste mogli da ostvarite napredovanje koje želite.
LJUBAV: Želite da budete sa osobom koju volite ali je vaša ljubav na neki način zabranjena. Postoje razne prepreke koje vas okružuju ali niste spremni da odustanete bez obzira na to.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Očekuje vas period u kojem ćete imati naglašenu napetost u mišićima kao i u predelu leđa. Važno je da nađete neko vreme za opuštanje.