horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Oslanjate se na saradnike sa kojima imate generalno dobar odnos. Možete da očekujete uspeh u timskim poslovima. Pred vama je povoljan dan da se posvetite sitnim obavezama.
LJUBAV: Možete da se nadate veoma mirnom danu na polju ljubavi, nećete imati neke veće probleme ili trzavice sa partnerom. Ukoliko ste slobodni onda ćete dan provesti sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma i magnezijuma. Možete da očekujete da će vam u nardnom periodu biti značajn pojačan unos vitamina i minerala.
Bik

Bik

POSAO: Iskreno pokazujete svoje stavove i nemate problem da sa bilo kim uđete u neku vrstu konflikta ili rasprave. Znate iza čega stojite i nećete odustati dok ne potvrdite svoje mišljenje.
LJUBAV: Moguće je da ste iz nekog razloga zabrinuti za partnera. Uskoro ćete doći do pozitivnih rešenja po pitanju situacije koja vas muči. Sudbina vam je naklonjena.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Pozabavite se malo više planiranjem svog jelovnika i izbegavajte unos preterano asne hrane kao i veliki unos šećera. Pazite na zdravlje.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da nađete honorarni posao ili neki vid dodatne zarade koji će vam biti odgovarajući. Možete da očekujet generalno dobar dan za posao.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja već neko vreme pokušava da vam se približi. Danas je taj dan- možete da očekujete pokretanje komunikacije i neko vreme koje ćete provesti nasamo.
ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi kod vas mogao da bude povišen. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme koji se tiču krvnih sudova
Rak

Rak

POSAO: Očekuju vas manji problemi na ovom polju. Povedite računa da ne rizikujete previše danas u bilo kom smislu. Nije vam povoljna faza za bilo kakve veće promene.
LJUBAV: Nesigurni ste u svoja osećanja i potrebno vam je malo više vremena kako bi shvatili šta zaista želite od osobe sa kojom ste trenutno. Potrebno vam je vreme kako bi se opustili.
ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim infekcijama. Ne osećate se dobro i možete da budete skloni brojnim problemima sa zdravljem. Izbegavajte naprezanje danas i posetite lekara.
Lav

Lav

POSAO: Očekujete mnogo od trenutnog posla iako okolnosti nisu tako sjajne. Moguće je da ćete biti malo razočarani kada budete shvatili da situacija nije onakva kakvu želite.
LJUBAV: Moguće je da smatrate da je vaš partner neodlučan, a vama se na neki način žuri da dođete do ozbiljnijih koraka. Niste spremni na kompromis želite odmah sve ili ništa.
ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Povećajte unos tečnosti. Oko svega se detaljnije posavetujte sa vašim lekarom.
Devica

Devica

POSAO: Imate dosta obaveza, ali ste maksimalno posvećeni poslu. Uz dovoljno energije i pozitivan stav, sve rešavate. Iako je vikend vi ste u pokretu i većim obavezama danas.
LJUBAV: Imate jake emocije prema osobi koju svakodnevno srećete ali nekako nemate još priliku da joj to stavite do znanja. Možete da očekujete da će vam danas nek stvari teže pasti.
ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta i generalno se osećate bezvoljno, malaksalo, iscrpljeno, nije vam povoljan
Vaga

Vaga

POSAO: Za sada se potrudite da se posvetite obavezama. A kasnije ćete imati priliku za zasluženi odmor. Uradite ono što je do vas kako bi završili neophodne stvari.
LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv dan tokom za ljubavno polje! Moguće je da ćete ući u novu emotivnu vezu! Spremni ste da pokažete svoja osećanja i da im se prepustite.
ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da proverite svoju dioptriju. Moguće je da ćete u narednom periodu imati neke probleme vezane za vid, oči. Zdravlje vam je osetljivo u ovoj fazi.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Sve teče prilično glatko kada je reč o vašem privatnom poslu i nemate neke veće probleme ili brige danas. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na poslu.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, čini vam se da se voljena osoba polako hladi od vas. Mogući su i problemi sa ljubomorom. Uglavnom, neće vam biti lako da postignete željeni balans.
ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku koji bi mogao da vam bude osetljiv, kao i organi za varenje generalno. Izbegavajte tešku i ptezačinjenu hranu koja se sporo vari.
Strelac

Strelac

POSAO: Za sada je najbolje da budete strpljivi i da ne forsirate nova dešavanja na poslovnom planu. Počeo je vikend pa pokušajte malo da se opustite i da se okrenete drugim stvarima.
LJUBAV: Očekuje vas jako povoljan dan ako već imate partnera. Ukoliko ste slobodni, moguće je zanimljivo poznanstvo preko poznanika i prijatelja. Novoj priči treba vremena da se razvije.
ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme na polju
Jarac

Jarac

POSAO: Potreban vam je nečiji savet jer sami ne možete da rešite dileme koje imate trenutno na poslovnom planu. Nije vam lako da donesete konačnu odluku o nekim stvarima.
LJUBAV: Pred vama je raznolika ljubavna ponuda. Odluka koju sada donesete i izbor koji napravite može da vas prati na duže staze. Slušajte svoje srce i nećete pogrešiti.
ZDRAVLJE: Moguće su hronične tegobe kod vas na polju zdravlja. Ne osećate se baš dobro i možete da budete podložni većim smetnjama. Obavezno se oko svega posavetujte sa lekarom.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Vi možete da postignete veliki uspeh u narednom periodu, samo je važno da budete dovoljno uporni. Nemojte da odustajete od svojih planova zbog tuđeg mišljenja.
LJUBAV: Voljena osoba od vas zahteva više pažnje i posvećenosti. Bilo bi lepo da isplanirate zajednički odmor i romantično putovanje. Nemojte da štedite energiju kada je ljubav u pitanju.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Proverite stanje sa hormonima. Naredni period bi mogao da vam donese neka otežanja na polju zdravlja.
Ribe

Ribe

POSAO: Trenutno ste u fazi nekog manjeg zastoja, tako da bi bilo dobro da ne očekujete previše. Moguće je da ćete imati prilično pasivan dan bez većih promena.
LJUBAV: Razmišljate o bivšoj ljubavi i to vas na neki način koči. Sve dok ste okrenuti prošlosti teško dolazite do bilo kakvih novih dešavanja. Vreme je da neka vrata zauvek zatvorite.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku kako biste mogli da ustanovite kakvi su vam problemi sa zdravljem. Posavetujte se sa lekarom. Bićete osetljiviji u periodu koji dolazi.