horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Nalazite se pred nekom odlukom koja možda nije toliko važna ali vaša dilema po tom pitanju nekako jeste velika. Nedostaje vam odlučnosti koju ste imali ranije na ovom polju.
LJUBAV: Bacate se u potragu za princom na belom konju! Dosta vam je prolaznih veza, tražite pravu ljubav. Moguće je da će vaša potraga ipak potrajati duže vreme nego što očekujete...
ZDRAVLJE: Nemate većih zdravstvenih problema. Možete da očekujete da ćete se tokom današnjeg dana osećati generalno dobro i da će vam zdravlje biti stabilno.
Bik

Bik

POSAO: Neophodno je da se bolje informišete o tekućim poslovnim dešavanjima kako biste znali koji je sledeći korak koji treba da napravite. Pred vama je period u kojem može biti promena.
LJUBAV: Uspećete da rešite nesuglasice sa voljenom osobom i da stabilizujete bračne odnose, napokon. Zadovoljni ste jer imate nadu da bi stvari mogle da odu u pozitivnom pravcu.
ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata vas opterećuje ali su mogući i problemi sa kičmom i leđima generalno. Posavetujte se sa fizioterapeutom i primenite neki program vežbi.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Moguće je da ćete imati manje komplikacije na poslovnom planu tokom dašanjeg dana. Nećete baš sve planove ostvariti. Potrudite se da budete spremni za rešavanje problema.
LJUBAV: Potrebno je da pružite malo više pažnje voljenoj osobi ako želite da se vaš odnos popravi. Moguće je da ste u raskoraku jer više niste zajedno kao pre.
ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući kod vas, današnji dan vam generalno nije povoljan pa možete da budete skloni nekim tegobama. Nađite način da se opustite.
Rak

Rak

POSAO: Imate priliku da ispravite neke greške od ranije i da postupite pravilno. Vaš trud neće ostati nezapažen. U narednom periodu ćete zadobiti veće poverenje nadređenih.
LJUBAV: Probajte da se opustite sa svojim partnerom i da posetite neko lepo mesto koje oboje volite. Pred vama je povoljan dan za ljubav koji možete da iskoristite na jako dobar način.
ZDRAVLJE: Moguće su smetnje sa sinusima i problemi sa disajnim putevima. Moguće je i da ćete biti skloni alergijskim reakcijama. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom.
Lav

Lav

POSAO: Preporuka je da povedete računa o tome da ne zaobilazite pravila u obavljanju vašeg posla jer biste mogli da imate manje probleme sa nadređenima i zakonom.
LJUBAV: Potrebno je da imate dovoljno strpljenja i da ukažete partneru poverenje. Duplo će vam se vratiti uložena energija. Važno je da pokažete partneru da ste uvek tu za njega.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani jer biste neke zdravstvene probleme mogli da imate upravo zbog loših navika. Izbegavajte preteran unos masne i brze hrane, jedite više povrća.
Devica

Devica

POSAO: Potrebno je da date sebi dovoljno vremena da sve dobro izanalizirate. Moguće je da sada niste spremni za drastične promene. Pustite da stvari idu svojim tokom.
LJUBAV: Planirate da uđete u vezu sa jednom osobom koja vas magnetski privlači već duže vreme. Možete da očekujete da će ona pokazati interesovanje ka vama na suptilan način.
ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate i nemate zdravstvene probleme. Današnji dan vam je jako povoljan za pozitivne promene kao i za to da se posvetite bavljenju sportom i treninzima.
Vaga

Vaga

POSAO: Teško vam je da se organizujete kako treba jer vam nove obaveze pristižu kada ih najmanje očekujete. Biće vam potrebno puno živaca kako biste mogli sve da iznesete.
LJUBAV: Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, nema većih promena kod vas danas. Prijaće vam da se za promenu malo posvetite sebi.
ZDRAVLJE: Variranje krvnog pritiska je naglašeno kod vas, pa biste mogli da imate probleme na polju zdravlja. Potrudite se da pazite na sebe i svakako posetite lekara ako vas bilo šta muči.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Učinićete sve što je potrebno kako biste ostvarili ambicije koje imate. Posao vam je veoma važan. Možete da očekujete pozitivne pomake na poslovnom polju.
LJUBAV: Opustite se uz voljenu osobu i uživajte u zajedničkim trenucima. Današnji dan vam može biti posebno romantičan. Potrudite se da date i sebi i njoj priliku da se opustite.
ZDRAVLJE: Prolazan umor je moguć kod vas pa vam ovaj dan nije povoljan za naprezanje ili za preteranu fizičku aktivnost. Odmorite onoliko koliko možete jer vam je to potrebno.
Strelac

Strelac

POSAO: Potrudite se da sve nesporazume razjasnite. Nemojte da dopustite da bilo šta ostane nedefisano. Možete da očekujete da će biti nekih komplikacija na poslu danas.
LJUBAV: Ukoliko flertujete sa osobom koja vam se dopada, možete da očekujete da će vam ona danas konkretnije pokazati svoje interesovanje. Spremni ste da napravite korak dalje.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Današnji dan vam može doneti i sklonost ka prehladi i problemima sa gripom, virusima itd. Obavezno se posavetujte sa lekarom.
Jarac

Jarac

POSAO: Nećete doći do ishoda koji priželjkujete jer preterano žurite. Niste imali u vidu neke detalje. Današnji dan vam nije povoljan i možete da budete skloni pravljenju grešaka.
LJUBAV: Deluje vam da situacija sa voljenom osobom nije kao što je bila pre i nedostaje vam vaš odnos sa početka veze. Moguće je da ćete u narednom periodu imatii veću krizu.
ZDRAVLJE: Povoljan je period za odmor i opuštanje. Izmestite se malo iz svakodnevnog okruženja i potrudite se da nađete način da se relaksirate jer vam stres škodi.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Moguće su brojne komplikacije i problemi, pa nemojte da očekujete mnogo od današnjeg dana. Poslovno polje vam nije dobro prikazano, imaćete neka negativna iznenađenja.
LJUBAV: Moguće je da ste nezadovoljni jer vam partner nije posvećen na onaj način na koji to priželjkujete od njega. Imaćete trzavice i bićete skloni problemima danas.
ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa stresom. Nije vam povoljan dan pa ćete i na polju zdravlja biti skloni problemima. Važno je da povedete više računa o sebi.
Ribe

Ribe

POSAO: Postavili ste sebi previsoke ciljeve. Istina je da ste jako sposobni i da ćete daleko dogurati ali za to je potrebno vreme. Važno je da budete dovoljno strpljivi.
LJUBAV: Teško vam je da svoje emocije pokažete otvoreno, pa se voljena osoba udaljava od vas. Moguće je da među vama postoji puno toga što nije naglas izrečeno.
ZDRAVLJE: Moguća je nesanica. Pred vama je period u kojem ćete biti psihički napeti i pod stresom, što se svakako može odraziti na kvalitet vašeg sna. Prijaće vam meditacija.