horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Očekuje vas odličan dan u kojem će sreća po svim pitanjima biti sasvim na vašoj strani! Na poslovnom planu ćete rešiti neke stvari koje su vas od ranije opterećivale.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, baš sada možete da sretnete svoju sudbinsku ljubav sa kojom ćete ostati na duže staze u budućnosti. Pred vama je jako povoljan dan za ljubav.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate i ne biste trebali da imate probleme. U sebi nosite mnogo pozitivne energije koju rado delite sa ljudima do kojih vam je stalo.
Bik

Bik

POSAO: Maksimalno ste posvećeni polju privatnog posla, na kojem vas očekuje veliki uspeh u narednim danima. Možete da očekujete neke lepe vesti do kraja dana.
LJUBAV: Možete da se nadate veoma strastvenom i zanimljivom susretu sa osobom koju upoznajete preko zajedničkih prijatelja. Spremni ste za pozitivne promene.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Varenje vam je problematična tačka. Potrudite se da povedete dovoljno računa o ishrani i da pazite na svoje navike.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Ukoliko budete uspeli da izađete na kraj sa lošom koncentracijom i nervozom, nećete imati probleme danas. možete da očekujete da će biti nekih manjih izazova koje treba da prevaziđete.
LJUBAV: Vlada tenzija između vas i voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, moguća je veza sa mlađom osobom. Pred vama je period u kojem će biti ljubavnih oscilacija i promena.
ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa grlom kod vas. Mogli biste da budete skloni upalama, bolnim stanjima i infekcijama. Oko svega se detaljno posavetujte sa lekarom.
Rak

Rak

POSAO: Možete da očekujete jako dobar dan tokom kojeg ćete doći do potpune stabilizacije na polju finansija. Pred vama je faza u kojoj ćete morati da poradite na organizaciji troškova.
LJUBAV: Sigurno se osećate pored svog partnera i imate utisak da vam nikada nije bilo lepše. Pred vama je odličan period. Ako ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo.
ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je povoljan period u kojem ne biste trebali da imate nove smetnje a one stare sada lakše rešavate.
Lav

Lav

POSAO: Trenutno ste više posvećeni privatnom životu nego poslu. Ne očekuju vas preterano važna dešavanja ili promene. Povedite računa o svojim planovima i organizaciji.
LJUBAV: Najvažnije vam je da na polju ljubavi nađete svoju sreću. Osoba koja vam se nedavno pojavila unosi mnogo pozitivne energije u vaš život. Spremni ste za početak nove veze.
ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost. Potrudite se da redovno jedete kao i da unosite dovoljno tečnosti tokom svakog dana. Obezbedite sebi kvalitetan san i nemojte da se iscrpljujete.
Devica

Devica

POSAO: Imate puno pozitivne energije u sebi i spremni ste da u svoj posao unesete neke kreativne inovacije. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan.
LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba kojoj to još uvek ne smete da priznate iako se nadate da će to sama nekako shvatiti. Pasivan stav vam neće doneti promene na polju ljubavi.
ZDRAVLJE: Imate višak energije u sebi. Prijala bi vam fizička aktivnost danas, kada se bavite sportom osećate se daleko bolje. Uložite u sebe vreme koje vam je potrebno da napredujete.
Vaga

Vaga

POSAO: Možete da se oslonite na svoje poslovne saradnike koji su zaista iskreni i korektni prema vama. Pred vama je period u kojem će vam od ruke ići timski rad.
LJUBAV: Možete da očekujete stabilno stanje na ljubavnom planu. Pred vama je jako dobra situacija. Potrudite se da provedete malo više vremena sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za nervni sistem. Povećajte unos magnezijuma. Potrudite se da se držite podalje od stresnih okolnosti i da poradite na svojim navikama
Škorpija

Škorpija

POSAO: Dobićete jako lepe vesti u vezi promene radnog mesta na koju ste čekali neko duže vreme. Možete da se nadate pozitivnim promenama koje će vam biti veoma značajne.
LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak, sada je odličan period da to i realizujete. Pred vama je jako povoljan period za polje ljubavi. Posvetite se vašem partneru i zajedničkim planovima.
ZDRAVLJE: Uspećete da rešite neke tegobe koje ste imali u prethodnom periodu. Posavetujte se sa lekarom oko svega što vas muči. Uz adekvatnu terapiju ćete sve rešiti.
Strelac

Strelac

POSAO: Ispunićete svoju sudbinu tako što ćete otići u inostranstvo ili tako što ćete pokrenuti saradnju sa nekim strancem. Možet da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan.
LJUBAV: Možete da računate na veoma zanimljivu situaciju u komunikaciji sa osobom koja vas privlači. Pred vama je dobar dan za ljubavne promene ako se tome budete posvetili.
ZDRAVLJE: Čuvajte se hroničnih problema koji bi mogli da vas prate. Važno je da poradite na stvaranju zdravijih navika. Današnji dan vam nije povoljan za preterano naprezanje.
Jarac

Jarac

POSAO: Uspećete da ostvarite značajno poboljšanje materijalne situacije kroz nasledstvo, odštetu ili neki vid tuđeg novca. Generalno vas očekuju pozitivne poslovne promene.
LJUBAV: Čvrsto se držite osobe za koju ste emotivno vezani i ljubomorno je čuvate samo za sebe. Vaša veza u budućnosti može da napreduje ali ćete morati da budete malo fleksibilniji.
ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Pred vama je povoljan period tokom kojeg nećete imati veće tegobe. Posvetite se sebi i ljudima koje volite, uživajte u lepom danu.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Možete da očekujete da će ugovor koji budete potpisali sada štititi vaše interese na duže staze u budućnosti. Pred vama je povoljna atmosfera na poslovnom planu.
LJUBAV: Pokretanje nove ljubavne veze vas sada vodi ka ispunjenju lične sreće i ka lepim emocijama. Možete da očekujete da ćete se pored nove osobe osećati voljeno.
ZDRAVLJE: Povedite računa ako ste skloni alergijama jer bi u tom slučaju ovaj dan mogao da vam bude malo teži- Takođe, ako imate probleme sa astmom treba da budete oprezni.
Ribe

Ribe

POSAO: Možete da očekujete dosta posla ali kada budete završili sve obaveze osećaćete se jako dobro. Kada ste korisni i kada radite nešto značajno- taj osećaj vas ispunjava.
LJUBAV: Za sada vam nije lako da dođete do prave ljubavi jer imate neka ograničenja na ovom polju i osećate se pomalo nesigurno. Potrebno vam je neko vreme da rešite lične probleme.
ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta tokom narednog perioda. Povećajte unos vitamina, više spavajte i potrudite se da vodite računa o sebi. Nije vreme za bilo kakve rizike.