horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Nalazite se pred dilemom koju ćete razrešiti ako budete poslušali savet neke starije osobe od poverenja. Važno je da ne budete sujetni i da naučite da prihvatite kritiku.
LJUBAV: Bacate se u potragu za osobom sa kojom ćete imati priliku za ozbiljnu i stabilnu vezu i brak. Moguće je da vam nije lako da nađete partnera koji vam idealno odgovara.
ZDRAVLJE: Nemate većih zdravstvenih problema. Današnji dan vam je na ovom polju povoljan i nema naznaka za bilo kakve veće tegobe. Možete da očekujete stabilno stanje.
Bik

Bik

POSAO: Neophodno je da se bolje informišete ako želite da imate uvid u kompletnu situaciju na vašem poslovnom planu. Vreme je da se posvetite svojim obavezama više nego pre.
LJUBAV: Uspećete da rešite nesuglasice sa voljenom osobom. Konačno dolazi bolji period za vašu ljubavnu vezu. Potrudite se da pokažete spremnost na kompromise.
ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata bi mogla da vam stvara manje probleme ali generalno ne biste trebali da imate veće tegobe. Prijala bi vam masaža i opuštanje mišića.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Moguće je da nećete moći da obavite neke stvari koje ste imali u planu i da postoje određene prepreke. Potrudite se da tokom današnjeg dana ne forsirate bilo kakve događaje.
LJUBAV: Potrebno je da pružite malo više pažnje voljenoj osobi. Jedino na taj način možete da ostvarite bolje stanje u braku. Moguće je da ste jako malo vremena provodili zajedno.
ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući kod vas i zato je važno da se posvetite fizičkoj aktivnosti ili da nađete neki drugi ventil za nakupljenu negativnu energiju.
Rak

Rak

POSAO: Imate priliku da ispravite neke greške od ranije ili da promenite mišljenje u vezi neke osobe kojoj ste napravili nepravdu. Uradite ono što smatrate da je ispravno.
LJUBAV: Probajte da se opustite zajedno sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljiva komunikacija i šansa da stupite u odnos sa nekim ko je zanimljiv.
ZDRAVLJE: Moguće su smetnje sa sinusima i generalno problemi sa disajnim putevima. Možete da budete podloži prehladi i tegobama vezanim za kašalj takođe.
Lav

Lav

POSAO: Preporuka je da povedete računa o tome da svaki vaš poslovni poduhvat bude maksimalno u skladu sa zakonom i pravilima kako ne biste imali probleme.
LJUBAV: Potrebno je da imate dovoljno strpljenja ako želite da se odnos sa voljenom osobom popravi. Morate da budete svesni da se vaši problemi ne mogu rešiti preko noći.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Ključn stvar za poboljšanje vašeg zdravstvenog stanja je upravo način na koji se hranite. Vreme je da menjate sve vaše loše navike.
Devica

Devica

POSAO: Potrebno je da date sebi dovoljno vremena da sagledate stvari iz svih uglova i da dođete do pravog zaključka. Analizirajte situaciju postupno i brižno, korak po korak.
LJUBAV: Planirate da uđete u vezu sa osobom koja u vašem životu predstavlja nešto posebno. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena na ovom polju.
ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate i možete da očekujete povoljan dan. Ne biste trebali da očekujete probleme na polju zdravlja, posvetite se stvarima koje vam unose pozitivnu energiju.
Vaga

Vaga

POSAO: Teško vam je da se organizujete i kao da vam stalno nešto izmiče. Niste spremni za velike poduhvate još uvek. Važno je da date sebi vremena za nove poteze.
LJUBAV: Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa osobom koja vam se dopada ako želite šansu da joj priđete. Nemojte da se pkašite da u kontaktu sa njom probate nešto originalno.
ZDRAVLJE: Variranje krvnog pritiska bi moglo da vam predstavlja probleme sa zdravljem, pa o tome povedite računa. Izbegavajte stresne situacije i preterano naprezanje.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Učinićete sve što je potrebno kako biste ostvarili ciljeve koje ste sebi zacrtali na poslovnom planu.moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti veoma uporni.
LJUBAV: Opustite se uz voljenu osobu i uživajte u lepim trenucima koje delite. Vreme je da naučite da cenite vašu ljubav i da pokažete da možete na pravi način da se postavite.
ZDRAVLJE: Prolazan umor je moguć kod vas. Nađite dovoljno vremena da malo predahnete od problema. Povedite računa o svojim navikama kao i o redovnom unosu tečnosti.
Strelac

Strelac

POSAO: Očekuju vas manje komplikacije na poslovnom planu danas, ali ćete u kasnijem periodu moći da ih rešite. Spremite se za turbulentan dan u kojem će biti promena.
LJUBAV: Ukoliko flertujete sa jednom zauzetom osobom, ona danas može pokazati inicijativu ka konkretnijim promenama. Pokažite joj da ipak imate neke moralne kočnice i granice.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima kod vas tokom narednog perioda ali isto tako i sa disajnim putevima i plućima. Ne osećate se baš najbolje. Vreme je da se javite lekaru.
Jarac

Jarac

POSAO: Nećete doći do ishoda koji ste očekivali, neočekivani preokreti će vas iznenaditi. Potrudite se da pokažete dovoljno snage i strpljenja ma šta da se dešava oko vas.
LJUBAV: Deluje vam da situacija sa voljenom osobom nije onakva kakva treba da bude ali vremenom ćete naći zajednički jezik. Pokažite joj da je volite bez obzira na sve.
ZDRAVLJE: Povoljan je period za odmor. Potrudite se da nađete dovoljno vremena da se posvetite sebi i da se dobro naspavate- to vam je sada veoma potrebno!
Vodolija

Vodolija

POSAO: Pred vama je povoljan dan za posao. Moguće je da ćete uspeti da rešite sve probleme iz prethodnog perioda. Potrudite se da pokažete istrajnost u svojim namerama.
LJUBAV: Moguće je da ste nezadovoljni i da vaša veza već duže vreme ne ide u onom pravcu u kom ste očekivali da će ići. Važno je da budete strpljivi i da pustite da stvari idu svojim tokom.
ZDRAVLJE: Moguća je jača glavobolja tokom današnjeg dana i generalno ste podložni problemima sa zdravljem. Izbegavajte naprezanje danas kao i bilo kakvu nervozu.
Ribe

Ribe

POSAO: Imate utisak da nećete uspeti sami da rešite neke stvari i upravu ste. Tražite pomoć prijatelja i potrudite se da budete iskreni. Lažni ponos i sujeta vam neće doneti ništa dobro.
LJUBAV: Teško vam je da pokažete šta osećate prema jednoj osobi jer je vaša ljubav na neki način “zabranjena”. Moguće je da niste bili svesni da se upuštate u tajnu vezu.
ZDRAVLJE: Moguća je nesanica ili problemi sa nervozom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima na ovom polju. Važno je da nađete način da se opustite.