horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Mogući su nesporazumi u poslovnom okruženju a pogotovo sa nadređenima možete da imate probleme sada. Nije vam povoljan dan kada je u pitanju posla.
LJUBAV: Voljena osoba se trudi oko vas ali kao da to nije dovoljno da biste obratili pažnju na nju. Moguće je da vas posao previše opterećuje i da niste baš spremni da se posvetite partneru.
ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. U narednom periodu ćete imati prilično nepovoljnu situaciju na polju zdravlja. Potrudite se da ipak idete na redovne lekarske kontrole.
Bik

Bik

POSAO: Moguće je da ćete raditi prekovremeno ili da ćete ceo dan biti u prevelikom broju obaveza. Nije vam povoljan dan, bićete većim delom vremena iscrpljeni i umorni.
LJUBAV: Deluje vam da ste upali u neku monotoniju sa voljenom osobom i sve vam je postalo dosadno. Imate utisak da je došlo vreme za promene i da ćete uskoro prekinuti tu vezu.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku koja bi u narednom periodu mogla da vam bude prilično loša. Sa vašim lekarom se posavetujte oko svega što vas muči na polju zdravlja.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Iako na prvi pogled može da se čini da su stvari na vašoj strani, pokajaćete se kada budete shvatili da ste pogrešno sagledali stvari. Današnji dan vam je teži za posao.
LJUBAV: Pred vama su nova, uzbudljiva avantura u kojoj ćete uživati. Niste sada za ozbiljnu vezu. Imate utisak da sada niste spremni da se vezujete za bilo koga.
ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak kako biste se uverili da li je sve kako treba. U narednom periodu biste mogli da budete skloni problema sa kardiovaskularnim sistemom.
Rak

Rak

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da stvari neće ići onako kako očekujete. Potrudite se da poradite na boljoj organizaciji kada je u pitanju posao.
LJUBAV: Povremeno sumnjate u svoje emocije i često se preispitujete da li ste doneli ispravnu odluku o ulasku u brak u kojem ste sada. Moguće je da ćete ozbiljnije razmatrati razvod.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom. Očekuje vas period u kojem ćete u većoj meri biti skloni tegobama koje su vezane za organe za varenje.
Lav

Lav

POSAO: Očekuje vas poslovno putovanje ali ishod tog putovanja po vas nije baš sjajan. Pazite na svoje važne stvari i dokumenta. Moguće je da ćete imati neki manji gubitak danas.
LJUBAV: Novo poznanstvo u vama budi želju za ljubavnim promenama ali nikako da napravite konkretniji korak ka tome. Potrudite se da poradite na samopouzdanju kako bi bili srećniji u ljubavi.
ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim sinusima. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni manjim zdravstvenim problemima, pa se oko sveega konsultujte sa lekarom.
Devica

Devica

POSAO: Dolazite do manje zarade i niste zadovoljni jer ste očekivali više novca. Moguće je da ćete naći i dodatni izvor prihoda koji će vam u narednom periodu biti značajan.
LJUBAV: Imate utisak da vaša veza nije stabilna i da lako možete da dođete do prekida. Pred vama je period koji donosi neko mešanje sa strane u vaš ljubavni odnos.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Potrudite se da vodite računa o svojim navikama i da idete na redovne lekarske kontrole kako biste pratili stanje na ovom polju.
Vaga

Vaga

POSAO: Moguć je pad koncentracije danas, lako ćete praviti greške koje kasnije neće moći jednostavno da se isprave. Potrudite se da ipak po pitanju posla budete obazriviji.
LJUBAV: Veoma ste skloni svađama sa voljenom osobom i današnji dan vam jednostavno nije povoljan za ljubavno polje. Moguće je da ćete sve vreme osećati netrpeljivost i tenziju.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni problemima sa niskim pritiskom. Posavetujte se sa lekarom oko svega.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Imate neke ideje ali za sada nemate dovoljno novca da biste te poslove pokrenuli. Potrebno vam je nečije ulaganje ili podrška kako biste realizovali poslovni projekat.
LJUBAV: Dopada vam se jedna veoma strastvena osoba i uskoro ćete imati priliku da se zbližite sa njom. Možete da očekujete da ćete na ljubavnom polju imati dosta sreće.
ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji koja bi mogla da vam bude slaba tačka u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju. Imaćete nepovoljan dan za zdravlje.
Strelac

Strelac

POSAO: Niste sigurni u svoje odluke i sada se predomišljate. Skloni ste pravljenju grešaka u proceni na poslovnom polju. Moguće je da ćete imati prilično težak dan.
LJUBAV: Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Ako napravite prvi korak doćiće do veze. Vreme je da pokažete da stee hrabri i inicijativni.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži i zadovoljni ste stanjem koje imate na ovom polju. Pred vama je povoljan period u kojem generalno ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem.
Jarac

Jarac

POSAO: Poslovno napredovanje vas očekuje. Bićete zadovoljni novim okolnostima i promenama na poslovnom polju. Možete da očekujete dobar period za posao.
LJUBAV: Iako vam je delovalo da se partner udaljava on će vam danas pokazati da mu je jako stalo do vas. Pred vama je period u kojem bi okolnosti u vašoj vezi mogle da se poprave.
ZDRAVLJE: Zubi su vam osetljivi. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na polju zdravlja generalno ali stomatološka kontrola je nešto što ne biste smeli da izbegavate.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Promenile su se okolnosti u vašem poslovnom okruženju i sada se osećate nesigurno. Moguće je da vas očekuju i nova iznenađenja. Budite spremni na velike promene.
LJUBAV: Moguće je da vam prija osećaj slobode koji imate i da niste spremni za novu ozbiljnu vezu. Sada uživate u druženju sa prijateljima i u neobaveznom flertu.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas i ne očekuju vas veći problemi na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete danas generalno biti zadovoljni okolnostima na svim životnim poljima.
Ribe

Ribe

POSAO: Mogući su manji problemi u komunikaciji sa saradnicima koji imaju nešto protiv vas. Okruženje vam nije naklonjeno i to vas dosta opterećuje. Imaćete sukobe.
LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati konflikte i da vam neće biti lako da se pomirite. Ipak, još uvek smatrate da je vaša ljubav i te kako vredna truda.
ZDRAVLJE: Kosti su vam osetljive u ovom periodu. Povedite računa o unosu kalcijuma. Pazite da ne dođe do nekih povreda i preloma i obavezno se oko svega posavetujte sa lekarom.