horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Fokusirani ste na saradnju sa strancima. Očekuje vas ili uspostavljanje saradnje ili razvoj iste ukoliko već radite zajedno. Odgovara vam što se razumete i slično razmišljate.
LJUBAV: Nalazite se u ljubavnom trouglu, ali to vam uopšte ne smeta. Emocije su vam jake, a vi se odlično osećate što vam je najbitnije. Imate utisak da se vaša osećanja neće promeniti.
ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Vi ste stalno u nekom pokretu što je plus. Sem toga, u psihološkom smislu ste jaki i iskreno verujete da nema šanse da se razbolite.
Bik

Bik

POSAO: Na poslu ste pod pritiskom. Očekuje vas kraći poslovni put. Nadređena osoba ima veća očekivanja od vašeg angažovanja. Spremate se za put i nadate se da je nećete razočarati.
LJUBAV: Na poslu vas opušta tajni flert sa koleginicom. Situacija nije tako naivna kako vama izgleda. Vaše emocije stalno jačaju a vi to čak i ne primećujete.
ZDRAVLJE: Pripazite svi sredstava zavisnosti: alkohola, pića, droge... Skloni ste preteranom opuštanju i intenzivnom konzumiranju navedenih sredstava što vam može doneti probleme.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Očekuje vas jako puno obaveza. Dobro ste organizovani, prilagodljivi tako da sve uspevate da ih odradite na vreme. Posao je stabilan i generalno ste zadovoljni.
LJUBAV: Fokusirani ste na simpatiju. Iako je druga strana zauzeta vi uporno pokušavate da je šarmirate i naterate da uđe u tajnu vezu. Druga strana za sada odoleva vašim naporima.
ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Vi se osećate snažno. Redovno se bavite fizičkom aktivnošću što doprinosi pozitivnom duhu i dobroj fizičkoj kondiciji.
Rak

Rak

POSAO: Poslovni dan se svodi na komunikaciju, sastanke, razmenu mailova. Kontakt sa saradnicima je prilično intenzivan s obzirom da je u toku osmišljavanje novih planova.
LJUBAV: Maksimalno ste posvećni bračnom partneru. Svesni ste da partner nije ispunjen odnosom i da je došlo do udaljavanja. Uprkos tome, ideja o razvodu vas užasava.
ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Vi imate prilično pozitivan način razmišljanja i ne očekujete ikakve zdravstvene probleme. Praktikujete šetnju koja vam jako prija.
Lav

Lav

POSAO: Situacija na poslu je prilično dinamična i dramatična. Očekuju vas problemi koji će vas naterati da se bukalno borite sa njima i nerviranje jer ne uspevate da ih savladate.
LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo sa inteligentnom osobom. Padate na priču druge strane. Deluje vam zanimljivo i odlučujete da ostanete u kontaktu sa njom.
ZDRAVLJE: Zubi su jako osetljivi. Može se desiti da morate da odete kod stomatologa ili u slučaju da ne bude bilo kakvih problema poželjan je odlazak na redovnu kontrolu.
Devica

Devica

POSAO: U prošlosti ste vešto izbegavali da se suočite sa određenim poslovnim problemima. Sada su oni ponovo pred vama i više nema nikakvih odlaganja: morate da ih rešite.
LJUBAV: Partner smatra da svu svoju energiju usmeravate u oblast posla i da ste posla toga umorni za susret sa vama. Insistira da promenite prioritete i da mu posvetite više vremena.
ZDRAVLJE: Očekuje vas dobro poznat problem sa pritiskom. On je nestabilan i neophodno je da redovno uzimate terapiju. Ako to ne uradite može vam se mantati u glavi.
Vaga

Vaga

POSAO: Poslovna situacija je stabilna i obaveze obavljate rutinski. Imate utisak da nema više nikakvih poslovnih izazova. Razmišljate o novinama i razrađujete nove poslovne planove.
LJUBAV: Dopada vam se osoba, ali vam se kao problem čini razlika u godinama. U suštini, ona vama i ne smeta, ali imate utisak da simpatiji predstavlja kamen spoticanja.
ZDRAVLJE: Očekuje vas disbalans hormona. Potrebno je posetiti odgovarajućeg lekara, endokrinologa ili ginekologa, radi dobijanja odgovarajuće terapije.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Posao je stabilan i to vam odgovara. Imate dosta obaveza, ali ih obavljate krajnje odgovorno. Prija vam da radite jer se osećate ostvareno u profesionalnom smislu.
LJUBAV: Simpatiji konačno stavljate do znanja da vam se dopada. Sada vam preostaje da sačekate njenu reakciju. Intuicija vam govori da ste korak od veze.
ZDRAVLJE: Organizam je snažan i vi se osećate dobro. Redovno se bavite fizičkom aktivnošću što vam pomaže da očuvate dobru kondiciju i zdravlje.
Strelac

Strelac

POSAO: Posao doživljavate kao način ispoljavanja kreativnosti. Nijedna obaveza vam ne pada teško. Zadovoljni ste i što se tiče posla tu ništa ne bi menjali.
LJUBAV: Postoji osoba kojoj se jako dopadate. Iako nastoji da nađe razlog zbog koga bi bila u vašoj blizini ne otrkiva vam emocije. Razlog je taj što nije slobodna.
ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Nema čak ni naznaka da bi zdravstvena situacija mogla da se promeni. Slobodno nastavite sa navikama koje vam omogućuju dobro zdravlje.
Jarac

Jarac

POSAO: Posao sa inostranim saradnicima se odlično odvija. Očekujete da vam sa te strane stigne novac. Jako vam je bitno da poboljšate finansije. Očekivani novac konačno stiže.
LJUBAV: Iako postoji osoba koja je probudila vaše emocije imate problem da joj to stavite do znanja. Pasivni ste. Ukoliko se ne aktivirate druga strana će vam ostati neostvarena želja.
ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju skloni ste hroničnim problemima. Oni su povezani sa oscilacijama vezanim za pritisak i lošu cirkulaciju. Već ste navikli na ove probleme.
Vodolija

Vodolija

POSAO: U slučaju da ste privatnik očekuje vas veći javni uspeh. U suštini ne želite da skrećete pažnju na sebe niti da se ističete. Pričate kao da ništa bitno niste ni uradili.
LJUBAV: Nestrpljivo čekate da završite sa obavezama i da se posvetite partneru. Nedostaje vam njegova podrška i ljubav. Potreban vam je jer vas najbolje razume.
ZDRAVLJE: Skloni ste isključivo hroničnim problemima koji su vezani za pritisak i kosti. U prvom slučaju moguće su oscilacije, a u drugom pričuvajte se povreda.
Ribe

Ribe

POSAO: Razmišljate o novim poslovnim planovima. Imate neke opšte konture plana, kao i opšte ciljeve. U suštini tek treba detaljno da osmislite šta tačno želite i kako da to postignete.
LJUBAV: Planirate iznenađenje voljenoj osobi. Prilično ste romantični tako da će takvo biti i iznenađenje. Uživate u planiranju svakog detalja jer imaju simboličnu notu.
ZDRAVLJE: Zanima vas alternativno lečenje. Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste nedavno bili bolesni očekuje vas drastično poboljšanje zdravlja. Osećate se dobro.