horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Odličan je dan za postizanje uspeha ukoliko ste privatnik. Neki dogovori koje ste duže vremena formulisali sada konačno prerastaju u pisani sporazum koji vam odgovara.
LJUBAV: Naglašena je oblast tajnih veza. To znači da su vaše emocije tajnog tipa, kao i veza. Trudite se da što više vremena posvetite simpatiji i da unapredite vaš odnos.
ZDRAVLJE: Nervi su vam jako osetljivi. Predstoji vam promena raspoloženja tokom celog dana. Ljudi iz okoline neće znati u kojoj ste fazi i kako ćete reagovati na njih.
Bik

Bik

POSAO: Pokušajte da poslovne obaveze odradite na miran način i da se oslonite na intuiciju. Svi poslovi u kojima ćete pokušati da zbrzate stvar, odradite nešto na silu, neće uspeti.
LJUBAV: Oblast ljubavi je prilično komplikovana. Dopada vam se osoba sa kojom ste u prijateljskom odnosu pa vam je jako teško da joj priznate svoja prava osećanja.
ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju potrebno je da povedete računa o bubrezima, grlu i genitalijama. Srećom, eventualni problemi nemaju potencijal da traju duži vremenski period.
Blizanci

Blizanci

POSAO: U finansijskom smislu ne stojite najbolje i to je razlog vaše nervoze. Što se tiče poslovnih obaveza sve ih odrađujete onako kako ste i isplanirali.
LJUBAV: Problemi sa finansijama utiču na pojavu nervoze koju ispoljavate u odnosu sa partnerom. Dolazi do potpuno nepotrebne rasprave koju vi inicirate, a partner je prihvata.
ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa bešikom. Prilično će vam smetati često pražnjenje iste. Za vas je najbolje da što brže reagujete odnosno da hitno odete kod lekara
Rak

Rak

POSAO: Očekuje vas puno sastanaka, razgovora, razmene mailova. Srećom ste raspoloženi za komunikaciju tako da ćete na kraju dana biti iscrpljeni, ali zadovoljni postignutim.
LJUBAV: U emotivnom smislu ste prilično nesigurni što prouzrokuje ljubomoru. Gajite neopravdan strah da niste dovoljno dobri te da bi partner vrlo lako mogao da vas zameni.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Vodite računa o ishrani, takođe se krećete, bavite rekreacijom. Navedene navike vam omogućuje stabilno zdravstveno stanje.
Lav

Lav

POSAO: Na poslu vas očekuju teškoće. Iako ste uporni i dajete sve od sebe poslovni sastanak ne ide u vašu korist. Ne uspevate da postignete dogovor tako da ste razočarani učinkom.
LJUBAV: Uprkos što je brak stabilan niste u potpunosti zadovoljni odnosom. Imate potrebu za partnerom koji vas pazi, voli, brine, dok to zvanični partner ne radi niti mu pada na pamet.
ZDRAVLJE: Prisutan je klasičan problem vezan za lošu cirkulaciju. Mogu vam prsti biti hladni, možete patiti od toga da vam je stalno hladno. Problem je hronične prirode.
Devica

Devica

POSAO: Vi ste osoba koja voli disciplinu i čvrsto se drži poslovnih planova. Danas se oni iznenada menjaju što vam jako smeta. Evidentno vam fali doza prilagođavanja.
LJUBAV: Brak je stabilan, ali bi bilo dobro da se više posvetite partneru. Postoji osoba kojoj njegov status ne smeta i koja želi da mu se približi. Partner nema nameru da vas prevari.
ZDRAVLJE: Očekuju vas problemi vezani za nervni sistem. Skloni ste promenama raspoloženja. Vi ste na to već navikli, ali saradnici ne mogu da pretpostave vašu reakciju.
Vaga

Vaga

POSAO: Za vas posao je vezan za dve stvari: uživanje u kreativnosti i ostvarenju koje vam obaveze omogućuju i uživanje u tajnom flertu zbog čega imate stalno osmeh na licu.
LJUBAV: Flert vam jako prija. Oslanjate se na to kako se osećate i ne razmišljate gde bi eventualna veza mogla da vas odvede. Neko od vas dvoje je zauzet što svesno ignorišete.
ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Interusuju vas neki alternativni načini lečenja pa se više informišete o tome. Jako puno odmarate što vašem organizmu prija.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Jako vam je bitno da se dokažete na poslovnom planu. Iz tog razloga ulažete svu svoju energiju u poslovne obaveze, jako ste istrajni i naravno da postižete ciljeve.
LJUBAV: Čuvajte se ljubomore. Neobaveznu komunikaciju partnera u kojoj će očigledno uživati možete prilično loše da prihvatite i sasvim nepotrebno da reagujete burno.
ZDRAVLJE: Zima još uvek nije prošla. Potrebno je da povedete računa o sinusima i uopšte glavi. Čuvajte se promaje, glavobolje... Potencijalni problemi mogu biti lako izbegnuti.
Strelac

Strelac

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Maksimalno ste angažovani, uspešni i dobro se osećate. Period povećanog obima posla se lagano bliži kraju pa atmosfera postaje mirnija.
LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Druga osoba će da ostavi odličan utisak tako da ćete poželeti da nastavite druženje. Pre toga neophodno je da proverite da li je osoba slobodna.
ZDRAVLJE: Dosta se trošite na poslu. Iz tog razloga potrebna vam je odmor ili neka aktivnost koja bi vas opustila: na primer, odlazak na masažu, sport, rekreaciju...
Jarac

Jarac

POSAO: Očekuje vas nepovoljan poslovni dan. Uprkos pokušaju da uspostavite dogovor sa kolegama do toga neće doći. Drugi problem je iznenadni trošak što će vas izbaciti iz koloseka.
LJUBAV: Ne prepoznajete sebe. Ne samo da ste se zaljubili nego ste uz to još i ljubomorni. Svesno pokušavate da emocije držite pod kontrolom odnosno da ih ne pokazujete partneru.
ZDRAVLJE: Problemi na poslu uzrokuju nervozu. Potrebno vam je da se dobro odmorite i opustite. U mogućnosti ste da sami sebi pomognete da se osećate bolje.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Očekuje vas sastanak sa nadređenom osobom. Jasno vam je da poslovne obaveze vidite na totalno drugačiji način, ali izbegavate konfrontaciju i klimate glavom na predloge.
LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Problem je što niste raspoloženi za druženje tako da nećete biti zainteresovani za bolje upoznavanje i ostavljanje pozitivnog utiska.
ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da povedete računa o ishrani. Postoji mogućnost da pojedete nešto što je pokvareno ili vam ne odgovara tako da će stomak odmah da reaguje.
Ribe

Ribe

POSAO: Prilično ste zadovoljni kako teče saradnja sa strancima. Druga strana ima isto viđenje tako da iz tog razloga predlaže proširenje poslovne saradnje što vi prihvatate.
LJUBAV: Postoji osoba koja vam se iskreno dopada. Za sada nema pokazatelja ulaska u vezu. Vi se trudite da komunikacija bude redovna, a druga strana razmišlja na temu veze.
ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Vodite računa o zdravoj ishrani tako da to daje dobre rezultate. Sem toga, slušate kakve sam signale telo šalje i postupate intuitivno.