horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: U slučaju da ste privatnik neophodno je da doneste bitnu odluku u što kraćem roku. Problem je što niste sigurni koja varijanta je bolja. Najbolje da se oslonite na intuiciju.

LJUBAV: Tajna veza je i dalje aktuelna. U potpunosti ste posvećeni voljenoj osobi, uživate i trudite se da što više vremena provedete zajedno. Veza je intenzivna i strastvena.

ZDRAVLJE: Budite pažljivi u saobraćaju. Bilo bi dobro da nigde ne žurite. Moguće su povrede. Najugroženiji su ekstremiteti: ruke i noge i to desna strana.
Bik

Bik

POSAO: Saradnja sa kolegama je na visokom nivou. Imate poverenje u sebe, kolege i smatrate da su planovi dostupni. Prilično ste ambiciozni i imate visoke ciljeve.

LJUBAV: Druga polovina insistira na učestaloj komunikaciji i kontaktu. Izlazite joj u susret pošto i vama prija intenzivan tip veze. Odnos je harmoničan i stabilan.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Možete jedino da odete na kontrolu vezanu za enodkrini sistem ili ukoliko ste ženskog pola, kod ginekologa. Osećate se dobro.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Poslovna situacija je stabilna i sve se odvija regularno. Problemi vas očekuju na polju finansija. Skloni ste da na brzinu iskeširate neki novac i da se posle kajete zbog toga.

LJUBAV: Vaš partner je centar vašeg univerzuma. Sve ste podredili njemu i u svemu mu ugađate. Zadovoljstvo nalazite u služenju voljenoj osobi. Malo preterujete s time.

ZDRAVLJE: Skloni ste povredama i to u kući. Ruke i noge su osetljive, pa možete pasti i povrediti se ili prilikom kuvanja možete se ispeći. Prilično ste nespretni danas.
Rak

Rak

POSAO: Današnji dan posvećujete razmeni informacija i dogovorima. Imaćete sastanke, bićete na vezi na kolegama, razmenjivaćete emailove i uspeti da formulišete planove.

LJUBAV: Previše ste posvećeni poslu. Partner se oseća zanemareno, a vi to ne primećujete. Partner započinje komunikaciju sa drugom osobom i tajni flert čega niste svesni.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Skloni ste povredama do kojih može doći u slučaju da žurite ili usled manjka koncentracije ili neopreznosti. Noge su najugroženije.
Lav

Lav

POSAO: Ulažete puno truda u poslovnu saradnju sa inostranim saradnicima. Zadovoljni ste kako se ona odvija i verujete da će trajati duži vremenski period. Ponosni ste na uspeh.

LJUBAV: Nikako da pokažete otvoreno svoje emocije simpatiji. Imate redovnu komunikaciju, ali druga strana počinje da gubi interesovanje jer smatra da vas ne zanima.

ZDRAVLJE: Nema nekih značajnih dešavanja na polju zdravlja. U toku je povoljan period za hronične probleme tako da vas uglavnom oni muče, a vezani su za kosti i pritisak.
Devica

Devica

POSAO: Previše ste fokusirani na poslovne razgovore sa kolegama. Iz tog razloga vaš posao trpi. Nikako da odredite svoje konkretne obaveze upravo zbog te silne priče.

LJUBAV: Uživate u braku. Voljena osoba vam ugađa na sve moguće načine, želi da vas usreći, ispuni sve želje. Osećate se voljeno, paženo i maženo i prija vam ponašanje partnera.

ZDRAVLJE: Cirkulacija nije najbolja. Možete imati utisak da vam je hladno ili da ne možete da utoplite prste. Vašem organizmu je potrebno da se više krećete, previše ste neaktivni.
Vaga

Vaga

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuju vas problemi koje nećete uspeti da rešite. Neophodno je donošenje značajnih odluka vezanih za promenu poslovanja.

LJUBAV: Ne osećate se najbolje u vezi. Niste zadovoljni i pitate se da li je moguće da dođe do poboljšanja odnosa sa partnerom. Imate utisak da partner ne ume da vas usreći.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Ne može se reći da se nešto posebno trudite oko zdravlja. Uglavnom odmarate dovoljno i eventualno pijete suplemente koji ste sami izabrali.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Situacija na poslu je generalno stabilna. Mogući su problemi jedino u kontaktu sa inostranim saradnicima. Skloni su da lako menjaju priču i planove što vam smeta.

LJUBAV: Brak je stabilan i vi ste generalno zadovoljni njime. Vaša partnerka se dopada kolegi koji pokušava da je osvoji. Niste svesni da imate konkurenta koji je uporan.

ZDRAVLJE: Generalno oblast zdravlja je solidno prikazana. Skloni ste upalama naročito mokraćnih kanala. Glava je osetljiva i može doći do prolazne glavobolje.
Strelac

Strelac

POSAO: Poslovna situacija je stabilna. Volite da radite. Na poslu nema nikakvih problema. Ovo je prilično zadovoljavajući poslovni period u smislu da ima posla, ali nema stresa.

LJUBAV: Flertujete na poslu i uživate u tome. Iako je sve počelo kao šala, pravljenje dobre atmosfere itd. situacija se promenila. Intenzivno mislite na drugu osobu i emocije vam jačaju.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Ne može se reći da posvećujete neku veću pažnju organizmu. Jednostavno je takav period u toku kada se ne vide problemi u ovoj oblasti.
Jarac

Jarac

POSAO: Prilično ste pod pritiskom na poslu. Obaveze samo pristižu i ne znate šta prvo da odradite. Neke stvari radite u žurbi, nedovoljno koncentrisani i pravite greške.

LJUBAV: Izašli ste iz svoje konfort zone. Ne samo da ste se zaljubili, nego ste i prilično romantični. Voljena osoba uživa u romantičnoj večeri i vašoj pažnji.

ZDRAVLJE: Na poslu može doći do napetosti prolaznog tipa. U jednom momentu imaćete utisak da imate previše obaveza, ali kad ih budete regulisali bićete opušteniji.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Sa kolegama se ne razumete najbolje. Imate utisak da ne samo da ne prihvataju vaše ideje, nego ih uopšte ne razumeju. Zbog toga ćete biti iznervirani i razočarani u njih.

LJUBAV: Imate simpatiju, ali se plašite da joj priznate svoja osećanja. Strah vas je da vas druga strana ne odbije jer smatra da je vaš odnos prijateljskog tipa.

ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu. Digestivni sistem je osetljiv. Prisutna je mogućnost da pojedete nešto što vam ne odgovara zbog čega će organizam odmah da reaguje.
Ribe

Ribe

POSAO: Prilično ste tajnoviti kada je posao u pitanju. Poslovne planove zadržavate za sebe da ih neko ne bi preuzeo. Očekuje vas i poslovni sastanak koji držite u tajnosti.

LJUBAV: Oblast braka je odlično prikazana. Imate naglašenu potrebu za bliskošću sa partnerom, njegovim razumevanjem i ljubavlju. Druga strana vam rado izlazi u susret.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste bili bolesni ili ste pod terapijom možete očekivati značajno poboljšanje zdravstvenog stanja.