horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Puni ste energije i nije vam teško da se maksimalno posvetite poslovnim obavezama, sve dok za to postoji adekvatna nagrada. Možete da očekujete povoljan dan za posao.
LJUBAV: Veoma povoljan dan za ljubav je pred vama. Blistate, puni ste pozitivne energije i uživate! Ukoliko ste slobodni, računajte na flert ali ne i na početak veze sa novom osobom.
ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Potrudite se da redovno jedete i da unosite više tečnosti. Možete da očekujete manje probleme i sa niskim pritiskomk tokom današnjeg dana
Bik

Bik

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje, možete da očekujete veoma povoljnu situaciju. Pred vama su srećne okolnosti. Ostvarićete uspeh o kakvom ste razmišljali i maštali.
LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa jednom nežnom osobom koja vam je naklonjena. Možete da očekujete da ćete osvojiti njeno srce u narednim danima.
ZDRAVLJE: Moguće je da ste prilično umorni. Očekuje vas faza u kojoj je moguć pad koncentracije, problemi za volanom. Potrudite se da sebi obezbedite dovoljno sna.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete svoje talente koji su svakako mnogobrojni i šarenoliki. Dobićete priznanje i znak prihvatanja od strane nadređenih. Uspeh vam dolazi polako ali sigurno.
LJUBAV: Moguće je da ste se zaljubili u neku osobu sa kojom se družite i sa kojom do sada niste imali neki vid emotivnog odnosa. Pred vama je povoljna faza za nova ljubavna dešavanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete generalno stabilnost na polju zdravlja. U narednom periodu nema naznaka za neke ozbiljnije probleme na ovom planu.
Rak

Rak

POSAO: Polako ali sigurno dolazite do dosta bolje situacije na polju posla. Verujete u sebe i u svoje sposobnosti! Možete da očekujete da ćete vremenom ostvariti veliki uspeh.
LJUBAV: Nove okolnosti u kojima se nalazite su veoma interesantne. Na polju ljubavi konačno ostvarujete sreću i zadovoljstvo. Partner vam je maksimalno posvećen i zadovoljni ste time.
ZDRAVLJE: Moguće je da ste ukočeni i da imate veće probleme sa kičmom. Prijala bi vam masaža i odlazak kod fizioterapeuta. Nemojte da zanemarujete probleme sa leđima.
Lav

Lav

POSAO: Nemate ni jedan problem na ovom polju. Stanje je sasvim stabilno i veće promene vas ne očekuju danas. Možete da očekujete generalno povoljan dan za sitne poslove.
LJUBAV: Uživate u svojoj slobodi i u neobaveznom flertu. Niste spremni za emotivno vezivanje i nove ozbiljne priče još uvek. Pred vama je faza burnih ljubavnih promena.
ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija! Potrebno vam je bavljenje sportom i fizička aktivnost kako biste se bolje osećali. Potruditee se da se vratite u bolju formu i kondiciju nego do sada.
Devica

Devica

POSAO: Finansijska rešenja vam dolaze tokom današnjeg dana. Povoljan je period za kredit ili pozajmicu ako ste tako nešto planirali. Rešićete neke manje probleme i biti zadovoljni.
LJUBAV: Možete da očekujete početak jedne strastvene veze sa osobom u koju ćete se jako zaljubiti. Povedite računa da ne počnete da gajite preterano velika očekivanja od nje.
ZDRAVLJE: Imate puno snage. Dobro se osećate u svojoj koži i situacija na polju zdravlja vam je generalno pozitivno postavljena. Možete da očekujete stabilnu situaciju u nadolazećem periodu.
Vaga

Vaga

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti neophodnu podršku kako bi ostvarili ideje koje imate. Pred vama je odličan period za poslovne promene koje ste priželjkivali.
LJUBAV: Možete da se nadate jako dobroj atmosferi sa voljenom osobom koja je veoma zaljubljena u vas. Uživate u njenoj pažnji. Opušteni ste i sa njom delite baš sve.
ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Jako je važno da pokušate da zaštite svoje telo od dehidratacije. Minimalan unos vode bi trebao da bude do 2 litre dnevno
Škorpija

Škorpija

POSAO: Bićete maksimalno posvećeni obavezama koje imate na ovom planu. Možete da očekujete nagradu za svoj trud. Sreća će vas poslužiti a postoje i ljudi na koje možete da se oslonite.
LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Lava, pred vama je šansa za zanimljivu vezu. Vas dvoje ste spoj u kojem jedini problemi mogu da budu vezani za sukob ega i ponosa.
ZDRAVLJE: Povedite računa o svom imunitetu. Povećajte unos vitamina, više odmarajte i potrudite se da izbegavate alkohol, cigarete i sve štetne supstance. Stvarajte zdravije navike.
Strelac

Strelac

POSAO: Nemojte da dopustite da pred konkurencijom pokažete svoje slabosti. Potrudite se da ostanete dovoljno hladni. Važno je da se držite dobre taktike kako bi došli do uspeha.
LJUBAV: U potrazi ste za novim dešavanjima na polju ljubavi. Želite vezu koja će vas ispuniti na svim nivoima. Niste više spremni za prolazne i beznačajne priče na ovom polju.
ZDRAVLJE: Očekuje vas pozitivna situacija kada je u pitanju polje zdravlja. Dobro ste raspoloženi i osećate se odlično u svojoj koži. Tokom ovog dana vas ne očekuju problemi.
Jarac

Jarac

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za posao, pa nemojte da rizikujete previše niti da donosite važne odluke. Moguće je da ćete biti razočarani ako se budete previše žrtvovali.
LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba biti tu za vas u svakom trenutku kada vam bude bila potrebna. Oslonite se na svog partnera i nemoljte da se osećate loše zbog toga.
ZDRAVLJE: Muči vas vrtoglavica. Potreban vam je odmor i opuštanje. Iza sebe imate prilično naporan tempo i to mora da se menja. Mislite više na sebe i na svoje zdravlje.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite marketingom, moguće je da ćete uspeti da ostvarite neke svoje ideje. Takođe, možete da računate na odličnu komunikaciju u poslovnom kolektivu.
LJUBAV: Ulazite u kontakt sa osobom koja vas magnetski privlači i koja vam deluje nekako misteriozno i neobično. Moguće je da će vam trebati neko duže vreme da je osvojite.
ZDRAVLJE: Slabija cirkulacija u predelu nogu bi mogla da vam pravi nove probleme. Potrudite se da povedete računa o tome i da se na vreme posavetujete sa vašim lekarom oko svega
Ribe

Ribe

POSAO: Vaša kreativnost dolazi do izražaja. Ako se bavite nekim umetničkim poslom bićete veoma uspešni u tome. Možete da računate na podršku od strane porodice.
LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo na nekom javnom mestu. Pred vama je prilika da zavedete osobu koja vam se dopada. Ukoliko ste u vezi stanje sa partnerom je nepromenjeno.
ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na polju zdravlja. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme ili da imate razlog za brigu. Potrudite se da zadržite postojeće stanje.