horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Ukoliko imate neku dilemu vezanu za posao, poslušajte savet saradnika i nećete se pokajati. Današnji dan vam je generalno povoljan i većih problema ne bi trebalo da bude.
LJUBAV: Pred vama je jako lep period za ljubav. Pored sebe imate osobu na koju se uvek maksimalno možete osloniti. Možete da očekujete da će vaš odnos naoredovati.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nadutosti. Povedite računa o ishrani kao i o organima za varenje. Unosite dovoljno tečnosti i izbegavajte unos namirnica koje nadimaju.
Bik

Bik

BIK
POSAO: Potrudite se da se maksimalno skoncentrišete na svoj posao. Ako budete dali sve od sebe na ovom polju ćete postići uspeh. Iako je nedelja, otvoriće vam se neke dobre mogućnosti.
LJUBAV: Skloni ste nervozi danas, pa lako ulazite u svađe sa voljenom osobom. Smirite malo svoj temperament. Potrudite se da date sve od sebe kako biste stanje doveli u red.
ZDRAVLJE: Povišena temperatura je moguća. Generalno ste sada skloni problemima sa zdravljem i imunitet vam je oslabljen. Potrudite se da povećate unos vitamina.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Moguće je da se od vas zahteva da neke poslove ponovo proverite, da prvi put nešto niste uradili kako treba. Vreme je da ispravite greške iz prošlosti bilo da su one sitne ili krupne.
LJUBAV: Želite da priuštite neko lepo iznenađenje voljenoj osobi i puni ste romantičnih predloga. Možete da očekujete da ćete danas biti zadovoljni svojim ljubavnim poljem.
ZDRAVLJE: Očekuje vas dobro stanje kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da očekujete generalno stabilnu situaciju. Posvetite se sebi i ljudima koje volite- uživajte!
Rak

Rak

POSAO: Pred vama je mogućnost da zajedno sa svojim saradnicima ostvarite zapažen uspeh na polju posla. Možete da se nadate da će vas faktor sreće pratiti u vašim poslovima danas.
LJUBAV: Pojavila se nova osoba u vašem životu koja vam se jako dopada. Uradićete sve što možete kako bi i ona vas primetila. Uskoro vam se bliži mogućnost da uđete u vezu sa njom.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stopalima. Povedite računa o povredama stopala ili nekim sličnim komplikacijama. Važno je da nosite udobnu obuću i da se pazite prilikom vežbanja.
Lav

Lav

POSAO: Moguće je da ste napravili neke manje propuste na poslovnom planu jer niste spremili baš dobru organizaciju. Sada je na vama prilika da ispravite neke od grešaka.
LJUBAV: Smatrate da je vaš partner veoma tvrdoglav a ne zapažate da većinu njegovih osobina posedujete i vi. Današnji dan vam je generalno teži za komunikaciju i može biti sukoba.
ZDRAVLJE: Skloni ste problemima sa bešikom. Podložni ste upalama, problemima sa infekcijama i tome sl. Možete da očekujete teži dan za polje zdravlja pa budite oprezni.
Devica

Devica

POSAO: Možete da očekujete pozitivne okolnosti kada je u pitanju poslovno polje. Sreća vas prati danas. Pred vama je faza u kojoj možete da ostvarite postepeni napredak.
LJUBAV: Nalazite se u stabilnoj emotivnoj vezi sa osobom kojoj verujete. Na polju ljubavi vam ništa ne može pokvariti sreću. Ukoliko ste slobodni, uskoro vas očekuje novo poznanstvo.
ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da pvećate unos vitamina. Zdraviji stil života je jako važan kako biste se bolje osećali i uspeli da ostvarite harmoniju na svim poljima.
Vaga

Vaga

POSAO: Čvrsto verujete u pozitivan ishod kada je u pitanju poslovno polje. Nemate većih briga i dobro vam ide! Potrudite se da ostavite i malo slobodnog vremena zauživanje u vikendu.
LJUBAV: Dolazi vam osoba iz prošlosti sa kojom biste konačno trebali da raskrstite priču. Vreme je za nova dešavanja! Spremni ste da napravite prvi korak kako bi je osvojili.
ZDRAVLJE: Moguće je oticanje nogu. Povedite računa o mogućim problemima sa viškom vode u organizmu. Oko svih simptoma i problema se posavetujte sa lekarom.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju zaradu. Ako budete prihvatili neki dodatni posao ili angažman nećete se pokajati. Pred vama je odličan period za ovo polje.
LJUBAV: Neočekivane promene na polju ljubavi su pred vama! Moguće je da će vam prići jedna veoma zanimljiva osoba. Spremni ste za nove ljubavne avantute i zanimljiva dešavanja.
ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima. Mogući su problemi koji se vezuju za ukočenost u oredelu kičme, vrata i ramena. Idite na masažu i posavetujte se sa fizioterapeutom.
Strelac

Strelac

POSAO: Svojim trudom dolazite do jako dobrih rezultata. Uskoro će vam biti ponuđeno unapređenje. Možete da očekujete da će vam karijera ići uzlaznom putanjom.
LJUBAV: Povoljan je dan za novo poznanstvo ako ste slobodni. Ukoliko već imate partnera, nema većih promena. Lepo se slažete kada ste zajedno i uživate u nežnim trenucima.
ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u stomaku. Mogući su problemi sa probavom. Pazite na ishranu i na unos tečnosti. Potrudite se da vodite računa o svojim navikama.
Jarac

Jarac

POSAO: Očekuje vas prilika da potpišete važan ugovor sa nekim od saradnika koji vam može obezbediti veći obim posla. Pred vama je povoljna faza za pregovore i dogovore.
LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja i smatrate da ima nade da ostanete zajedno. Možete da se nadate pozitivnim poslovnim okolnostima danas.
ZDRAVLJE: Povedite računa o disajnim putevima. Mogući su problemi sa kijavicom, kašljanjem i alergijama. Izbegavajte duvanski dim kao i zagušljive prostorije.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Sve vam ide od ruke i ne biste trebali da imate veće probleme. Stanje na polju posla je sasvim solidno. Nedeljni dan vam protiče mirno i ne biste trebali da očekujete veće probleme.
LJUBAV: Pored svog partnera imate sve ono što vam je potrebno i zadovoljni ste izborom koji ste napravili na ovom polju. Možete da očekujete generalno pozitivnu situaciju.
ZDRAVLJE: Puni ste energije, prijaće vam aktivnost. Posvetite se svojim potrebama i uživajte u lepom danu koji je ispred vas. Ništa ne bi trebalo da vas preterano opterećuje sada.
Ribe

Ribe

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete izuzetno povoljan dan i srećne okolnosti. Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite bolju zaradu nego što ste očekivali.
LJUBAV: Ukoliko ste u odnosu sa osobom koja je rođena u vatrenom znaku, moguće su manje prolazne nesuglasice. Pred vama je dan tokom kojeg može biti nestabilnosti na polju emocija.
ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi. Moguć je i stomačni virus. Izbegavajte hranu nepoznatog porekla, proveravajte rok trajanja namirnica i pazite na sebe.