horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Očekuju vas velike i brojne promene kada je u pitanju poslovno polje ali vama odgovara tako dinamična atmosfera. Spremni ste da se maksimlno posvetite obavezama.
LJUBAV: Moguće je da vam mnoge stvari kod vašeg partnera smetaju ali i da ga uprkos tome i dalje volite. Spremni ste na kompromis ako to znači očuvanje i stabilizaciju braka.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da povedete računa o grlu. Mogući su problemi sa infekcijama, bakterijama, virusima. Posetite lekara i posvetite se svom zdravlju na pravi način.
Bik

Bik

POSAO: Težak je dan za vas pa na poslovnom planu možete da očekujete manje probleme i komplikacije. Potrudite se da psihički budete spremni da izdržite pritisak.

LJUBAV: Iako ne želite da uradite ništa loše, ipak na neki način svojim delima povređujete partnera a da toga niste ni svesni. Razmislite o načinu ponašanja prema njemu.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Generalno je nastupila faza u kojoj su mogući problemi zbog niskog pritiska. Potrudite se da redovnije jedete i da unosite tečnost.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Moguće je da danas u poslovnom okruženju delujete pomalo nesigurno i da vam to kvari do sada stečeni imidž. Potrudite se da poradite na stavu koji pokazujete pred drugima.

LJUBAV: Ako ste u vezi na daljinu očekuje vas malo teži period tokom kog nećete imati baš najbolju komunikaciju sa voljenom osobom. Pred vama je faza emotivne krize i promena.

ZDRAVLJE: Nesanica bi mogla da vas prati i to najviše zbog stresa, odnosno nervne napetosti. Možete da očekujete poboljšanje ako budete poradili na unutrašnjem miru.
Rak

Rak

POSAO: Mogući su manji konflikti sa kolegama sa kojima nemate sličan način razmišljanja i funkcionisanja. Potrudite se da ne preterujete sa teškim rečima da se ne biste pokajali.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način više zaljubljena sama u sebe nego u bilo koga drugog. Potrudite se da sa zdrave distanjce sagledate kako izgleda vaš odnos.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Mogući su problemi vezani za nervni sistem, grčeve u mišićima itd. Potrudite se da izbegnete preveliki stres koji nosi ovaj dan sa sobom.
Lav

Lav

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati manje rasprave sa nadređenima ili da će vaš odnos biti nešto gori nego pre. Potrudite se da sa svoje strane ne komplikujete dodatno.

LJUBAV: Moguće je da se vi i vaš partner razilazite po nekim pitanjima i da vam mišljenje nije uvek isto. Ipak, važno je da u svakom trenjutku bgudete spremni da pravite kompromise.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u leđima. Generalno ste podložni problemima vezanim za kičmu. Potrudite se da radite redovno vežbe istezanja kao i da idete na masaže i tretmane.
Devica

Devica

POSAO: Nije povoljan dan za sudska rešenja ili bilo kakvu papirologiju, pa se nemojte time baviti danas. Moguće je da ćete imati komplikacije ako očekujete bilo kakva dokumenta.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, polako vam se otvara nova prilika za vezu sa osobom sa kojom imate komunikaciju već neko vreme. Pred vama jeprilika da promenite svoj emotivni status.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke. Držite se podalje od alkohola, tableta ili bilo koje vrste poroka. Sada najviše svojim ponašanjem možete da ugrozite svoje zdravstveno stanje.
Vaga

Vaga

POSAO: Finansije vam nisu preterano stabilne ali planirate da se potrudite da popravite stanje na ovom polju. Od vas i vašeg angažmana zavisi kakva će vam biti zarada u narednom periodu.

LJUBAV: Moguće je da vaša ljubomora sada dolazi do izražaja i da je to počelo prilično da smeta partneru. U braku je moguća prolazna kriza zbog nepoverenja sa vaše strane.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa debelim crevom. Povedite računa i ako primetite bilo kakve simptome, javite se svom lekaru radi pregleda i kontrole. Pratite svoje zdravstveno stanje.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Možete da se nadate tome da ćete na poslovnom planu razjasniti mnoge važne stvari koje su do sada bile mutne. Samim tim će vam biti lakše i da donesete neke nove odluke.

LJUBAV: Niste sigurni u to da li vam osoba koja vam se dopada uzvraća emocije ali danas ćete saznati. Spremni ste da napravite prvi korak i da otkrijete da li ćete biti par ili ne.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom generalno, pa povdite računa o tome. Uskladite unos tečnosti sa potrebama organizma.
Strelac

Strelac

POSAO: Haotična situacija u poslovnom okruženju vas demorališe i unosi vam osećaj nesigurnosti. Možete da očekujete konfuzno stanje. Pokušajte da budete strpljivi.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da biste otkrili ko vam zaista najbolje odgovara na ovom polju. Moguće je da ne osećate dovoljnu pripadnost pored trenutnog partnera.

ZDRAVLJE: Prehlada je moguća jer vam je imunitet u padu. Potrudite se da povećate unos vitamina i da pripazite na svoje navike. Čuvajte grlo koje je osetljivo kao i sinuse.
Jarac

Jarac

POSAO: Ukoliko ste planirali da radite puno, moguće je da ipak neće tako biti. Imate manje obaveza nego što očekujete. Uživaćete u slobodnom danu i biti prilično rasterećeni.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni ali nekada i preterano samouvereni. Nađite granicu između prepotentnosti i harizme. Potrudite se da svoj stav modifikujete prema okolnostima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o pritisku. Moguće je promenljivo stanje na ovom polju i zato je važno da budete dovoljno oprezni. Uzimajte prepisanu terapiju na vreme.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Želite da ostanete sasvim stabilni na svom radnu mestu i daćete maksimum kako biste ostvarili dobru situaciju. Možete da očekujete genarlno povoljan dan kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Imate poverenja u svog partnera i uživate pored njega. Pred vama je dobar dan za ljubavno polje. Ukoliko ste slobodni, prija vam poznanstvo sa jednom Vagom.

ZDRAVLJE: Prija vam da odmarate. Današnji dan nije povoljan za preterano nprezanje u bilo kom smislu pa se potrudite da se posvetit svom zdravlju i da dovoljno spavate.
Ribe

Ribe

POSAO: Dolazi vam prilika da razmislite o pokretanju novih poslovnih projekata sa osobom koju poznajete. Veoma ste originalni u svojim ideajama i nalazite zanimljiva rešenja.

LJUBAV: Dobro se osećate pored voljene osobe i planirate da ostanete zajedno na duže staze u budućnosti. Možete da očekujete da će vas danas pratiti sreća u ljubavi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Potrebno je da dovoljno vodite računa o svojim navikama kako biste mogli da budete zdravi i srećni. Unosite više voća i povrća.